Kanske slinker ner nåt glas vin ikväll :P


Vi :)


Pojken


Kärlek


Film och mys med mig själv ikväll!


Hej hopp

Buhhhhh vikket väder=/ Deprimerande
Ligger i soffan med filt omkring mig, alla dörrar o fönster står öppna här, mathias håller på att måla sista gången i taket i hallen. Huvudvärk och ont i näsan har jag utav det och det kommer att hålla i sig ett par dagar nu. Och här ska jag vara hela helgen medans han slipper då han ska till Peter! Åhhhhhhhhhhhhh
Jag vet inte vad jag ska göra idag, träna och laga mat sen se på nån film ENSAM, gud så skönt :)
Imorgon ska det ju bli lite bättre väder så då kanske man kan göra nåt utomhus åtminstonde.
Körningen idag gick heeelt OK..  Motorstop mitt i backe då jag la i fel växel hahah men annars gick det BRA. Tog ett steg längre in i körningen idag och jag känner mig stolt. Nästan att jag skulle belöna mig själv med lite nötter ikväll :)

Mat idag blir tagiatelle, till det gör jag nån gryta med paprika, lök och choritzo och tillsätter matlagningsgrädde samt massssa kryddor:P Är så himla dålig på kryddor sen jag bodde i Oslo för osloborna eller ja Norge vad jag vet är dåligt på det med. Men min karl försöker ändra på det!

Ha en super trevlig kväll hörrni. Ta hand om er

Car im driving


Fredag

Morrn
De nya kuddarna var sköna om man jämför med de gamla, MEN jag tror det räcker med 1 nu, slängde ner den andra på golvet inatt.

Ska dricka upp kaffet här sen ut och köra, ska åka upp till Björksjön. Mathias ska hämta öl där för han ska nämligen spendera helgen hos Peter med grabbarna och speeeela.
För mig blir det lugnt om det inte är så att det blir någorlunda fint imorgon, då åker vi ut med flotten :)

Ni som läser min blogg, lämna en kommentar så vet jag vilka ni är :)

Hörs sen

Fika hos mamma o Micke

Smackat i mig en en vaniljbulle och ett par ballerinakakor och kaffe! Magen är KASS............... Bara för de så känner jag ingen hunger men dags att laga till innan det blir för sent! Som sagt, fiskbullar och potatismos..

Kl 8 sitter jag i soffan framför  Unga mödrar.... Vet inte varför, har bara blivit att jag kollat det liksom sen fastnat, kanske för att man själv bott i Oslo och man känner igen sig vid vissa tillfällen. Jag vet inte! Men inge fel på programmet...

Säger hej svejs för ikväll..

KÄRLEK


Linda und me


Tidig morgon

Mitt huvud snurrar, magen kurrar och kroppen hänger bara inte med mig idag. Steg upp innan 7 för att tvätta mellan 7-11. Jag är absolut ingen morgonmänniska, visserligen går jag upp mellan 9 halv 10 varje dag men kl 7 är en plåga för mig och värre för min tröttis som sitter här brevid mig nu. =)
Men tvätten är klar nu, tvättat sängkläder(har nya kuddarna i nu), handdukar, gamla kuddarna, badrumsmattan samt kläder.
Men vi har sovit under tiden med så.
Dricker kaffe nu och snart ska taket i hallen målad för andra gången sen blir det en sista gång till sen dags med nya tapeter där ute. Längtar verkligen tills hallen är klar. Nytt golv ska läggas. Har sett ut som fan så länge nu!=/ När det är klart så är halva lägenheten färdig, bara tvrum och sovrum kvar *suck*  aaa inte är det kul inte i denna trånga lägenhet och ändå gör jag inte så mycket. Jag är en housewife däremot- städning, matlagning, you name it! Jag erkänner, jag är pendant.. Klarar inte av damm eller disk! Jag är en sån tjej som vill ha det snyggt och städat omkring mig för att må bra.
Idag ska lagas en av mina favoriträtter; Potatis och fiskbullar :)
Föresten, varför blir mina bilder så suddiga? Förstorar jag dem blir dem så men är dem små syns dem ju knappt och dem går inte trycka på eller så dem blir stora? Fattar fortfarande nada!HJÄLP

Mosters pojke :P


Ahh


Vad sker hva?

Jaha då har jag lagt upp första bilden men den blev ju väldigt liten. Hm....

Kom hem för en stund sen. Varit ute och kört.... Backat, lärt mig krypkörning osv. Går framåt. Men ändå känner jag mig
stressad. Känns som jag ligger efter med själva körningen. Men kursen är ju inte förens i Dec men tiden rusar förbi.

Regnet öser ner nu men kanske kanske kvällen kan bli någorlunda så vi kan grilla här. Köpte crocket för nån vecka sen som jag vill testa. Ska fixa iordning hemmagjorda potatisklyftor och grönsaksspett :)

Älskar min karl så mycket!


Tjaa

Jag måste verkligen lära mig hur detta funkar med bilder, lägger upp dem men dem finns ju ej med på min sida. Vart hamnar de?=)
Och kan man inte se vilka som besökt mig? Fattar nada ....

Idag drog vi ju till Karlskoga och lite shopping.  Syster fann väldigt mycket medans jag endast köpte ett enkelt svart linne, trosor och lite smått o gott.... Köpte även en ny badrumsmatta, nya kuddar och ljushållare..
Blev så glad när jag kom hem. Mathias har slipat klart i taket i hallen och börjat måla. :) Går framåt!

Nu ligger jag här i soffan och nästan slocknar.
Imorgon blir det ut på långkörning :P

Säger ja natta nu


Shopping

Idag står lite shopping på listan om man nu kan finna nåt i Karlskoga. Ska dit med mamma och systrar och dem tyckte det var alldeles lagom att åka dit.  Har egentligen inte råd men fan hittar man nåt är det väl klart man ska unna sig det, om det inte är ´föööör dyrt.
Ska ta mig en kopp kaffe här nu innan.
Så hörs vi senare med förhoppningsvis lite bilder........

Delade tankar

Tänkte jag skulle dela med mig några utav mina tankar till er.  Jag älskar att skriva, NÄR jag väl har nåt att skriva om förstås.
Har precis gjort iordning en varsin apelsinsmoothies till mig och Mathias- försöker vara nyttig. Har blivit så mycket onyttigt på sistonde.
Han ska snart iväg och spela golf. Jag ska sätta mig på cykeln med mp3 i öronen och svettas.
Annars är mina planer att plugga körkortet, är inne på 8;e gången på boken-ahhhh vad den är tråkig men vad gör man!
Intensivkursen är bokad. De 2 första veckorna i Dec åker jag iväg till Degerfors. Det känns faktiskt riktigt bra. Jag vet att jag inte hade kommit nånstans utan den. Nu hoppas jag bara att jag kan spara undan dem pengarna. Det blir en utmaning.
Ska även plugga upp matten på komvux ifall jag bestämmer mig för att plugga vidare nån gång. Jag suger verkligen på matte så det kommer inte bli lätt. Men nu känner jag att jag vill komma nånstans i livet och hur lätt är det utan utbildning i Sverige! Tacka vet ja Norge för den saken. Hur lätt som helst!:)

Ska försöka mig på att lägga upp bilder här senare kanske.
Ha det så länge

Blogg!

Jaha, då har även jag en blogg nu då :P
Har ju tjatat på mig själv i evigheter men inget har hänt, men nu så.
Men bara för att man fixat det så står det stilla, fan ska man skriva?

Har så många tankar som snurrar i skallen hela tiden som jag vill få ut.
Men nu testar jag att skicka iväg detta så skriver jag lite senare...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0