Det är mycket nu

Sorry för dåligt uppdaterande men jag jobbar så sjukt mycket just nu, sliten och trött om dagarna men jag återkommer!! Förhoppningsvis med nya bilder också!

Kaffe i mängder

Jag är så trött att jag överväger att sjukanmäla mig :(  Neej da, riktigt så illa är det inte men jag vaknade redan vid 5 och hade kryp i benen så det var bara att stiga upp och nu försöker jag dricka mig full på kaffe i hopp om att kunna vakna till liv innan det är tid för cykla ner till jobbet kl 7. SUCK och STÖN. Jag är verkligen inte van. Det var längesen jag behövde gå upp så här tidigt. Visst gör solen det lättare. Tack o lov.

Hoppas kunna åka och ta kvällsdopp i veckan, man får passa på! O nu räknar vi ju ner tills jag ska bli moster. 11 dagar kvar :)

Ha en fin dag

Det enda jag kan säga är godnatt

Trött, dags att sova och upp och jobba imorgon igen. Tog på mig ett skift till, inga problem denna helg inte. Det enda jag tänker på är Pengar!
Är så mycket jag vill göra ju. Göteborg med tjejerna, krogen,shopping(dags att köpa höstkläder)?, samt resan i höst/vinter så nog går det åt.

Godnatt med er

Ja ni

Hoppas ni alla får en trevlig och festlig midsommarafton! Jag är inte ett dugg avundsjuk. Jag tjänar STORA pengar istället, slipper baksmällan imorgon och sparar pengar! Neeeeeeee tror ni verkligen det är så. Fan jag hör folk överallt på balkonger som festar, har lust att klä upp mig o bara dra nånstans men det går ju inte. Jobbet kallar kl 9 imorgon.  Men har allt fått i mig lite midsommarmat hos pappa så jag är nöjd.




Nu ska jag frossa i jordgubbar och drömma mig bort :)

Haaaa det

Midsommarafton

Trevlig Midsommar allihopa!!

Varmt!


Kan man bada nu tro. När vi tjejer var där i Tisdags så var det kallt. Men det ser för jävla skönt ut!


Ludde vill också vara med oss andra och snacka skit:)

Ledig

Kl 10 igår kväll släpade jag in mig själv med trötta ögon in i sängen o där slocknade jag och har sovit ut bra, ställde kl på 08.30 och inser att jag faktiskt inte ska upp och jobba. Härlig känsla det där:)

Jag och Sandra ska göra ett ärende nu på förmiddagen och så ska jag ringa ett samtal annars ser dagen ut att bli lugnt. Ska inte sola då jag vart ute i solen ett par dagar nu. Tvättning sker och så ska jag fira midsommar idag istället eftersom jag jobbar hela helgen så jag och Mathias ska grilla och ta nån öl tänkte vi. Kanske spela crocket för oss själv.

Ha en bra dag

Kvällen



Eva Cassidy-Fields of Gold, tröttnar ALDRIG på den låten! Så himla fin låt.
Jag har blivit lite röd i ansiktet efter all sol idag, förhoppningsvis lägger det sig och ger ifrån sig en fin brun färg:)

Nu säger jag godnatt så hörs vi imorgon

Sol:O)

Dagen har spenderats i solen, först på stranden sen i Grythyttan och glass :)
Imorgon ska jag jobba igen,dem ringde idag.


Hoppas ni har en härlig dag!:)

Måndag


Nu ikväll följde jag med min golftokige kille ut till golfbanan och puttade lite.
För mig gick det inge vidare såklart men det var ändå mysigt att bli med ut.

Annars har dagen rullat på, ett möte med studievägledaren imorse men hon tyckte jag skulle ta tag i den andra studievägledaren och prata med henne.

Jobbet gick väääldigt fort idag, det brukar det inte göra.

Nu blir det sängen! Natta

Det slank ner lite vin :D

Det har varit en jätte trevlig eftermiddag/kväll med tjejerna. Fikat hos Jennifers föräldrar, sedan öppnade vi en vinflaska och delade på :)






Imorgon är det jobb som gäller, då börjar mitt sommarschema men jag är sen ledig fram till helgen och jobbar sedan fre o lör så det blir inget midsommarfirande inte. Mathias åker till Björksjön hela helgen.

Tror vi kan ha satt datum för Jennifers fest också. Nu är det bara och längta=)


Söndag

Jag ville verkligen sluta med kaffet pga gula tänder(jag har alltid fått beröm för mina vita,fina tänder) men numera syns det verkligen att dem inte är såååå vita längre, dock tycker jag att jag inte dricker såå himla mycket kaffe. En kopp om dagen är ett måste för mig, det är ju sååå gott.
Sen dricker jag inte mer OM det inte är så att jag är bortbjuden till nån. Förr när man jobbade drack jag säkert 4 koppar om dagen så man har minskat på det rejält. Däremot är jag chockad över mig själv att jag börjat dricka the som jag verkligen avskydde förut, nu ger det mig en lugn,avslappad känsla i hela kroppen.

 Nja, riktigt såhär är det väl inte men jag vet iallafall att jag inte tänker sluta med kaffet hur mycket än hjärnan säger åt mig att göra det så vill min kropp ha det.

Idag ska vi tjejer upp till Jennifer och gratta henne då hon fyllde den 17e. :) Planera lite kanske:)

Idag ringde det från jobbet, tänkte att nu ska jag ut o jobba idag igen, men nix det var nån som ville byta tur med mig så jag blev skitglad, fick 2 kvällar till:) tack ni snälla goa arbetskamrater.

Idag får det bli kycklingsallad till mat med baguetter.


Trötta jag

Helt ärligt, jag känner mig som en zombie! Ögonen hänger inte alls med och kroppen är tung.
Jag är SÅ TRÖTT, jag kom hem vid 12 igår kväll från Sandra där även Emma var. Vi åt godis och kollade på film, sen bums i säng, vaknade till vid halv 4 då Mathias kom hem från Peter. Gjorde ett försök till att somna om men det tog evigheter. Efter ett tag hörde jag snarkningen ifrån honom vilket jag riktigt avskyr. Kan verkligen inte somna till det. Efter några gångers skrik till han att sluta och lägg dig på sidan så gjorde han det och jag kunde försöka ännu en gång att sova men det tog sin tid,kollade på kl då var den 5 och jag hade ställt kl på 07.30. =(
Jag verkligen hatar när klockan ringer!!! Drives me crazy...... Men det är bara o stå upp. Lite kaffe och frukost så blir det nog bra. Är ett mördarpass idag ju och skitväder. Tar med tidningar o böcker:)

Sorry för klagandet men vad gör man :D


Mys på förmiddagen

Guldkringlan nästa :=)



:):)

         

3 veckor återstår, Kom ut till världen lilla tjejen, kom ut till Moster:)

Torsdag

                                             Helt underbart väder :)

Men jag har saker att göra idag, fixa matlåda då jag ska jobba kväll, ringa några samtal,få tag i studievägledaren och höra lite om den här undersköterskeutbildningen. Tänkte som så att den utbildningen ska vara på 3 terminer eller nåt sånt vilket är ingenting och eftersom man numera måste ha utbildning inom äldreomsorgen med så kanske man kunde gå den. Jag är ju så osäker på förskoleutbildningen jag sökt i höst.

Det är inte lätt och jag avundas dem som har fast jobb men å andra sidan får man skylla sig själv som sa upp sig från sitt dagis jobb i Oslo när man visste att det var dåligt med jobb.



Imorgon ska vi tjejer till Guldkringlan och fika:)

Idag fyller Jennifer 25 år. GRATTIS stumpan på din stora dag:)

Work

Vad kul det är när dem ringer från jobbet och undrar om jag vill jobba:) Självklart tackar jag JA :)

                                           Jobb Lördag 09.00-21.30




Gahhh

Efter en hel dag med information är jag glad att jag äntligen är hemma och kan slappa. Dagen har verkligen gått i ett, först utbildning hela förm i lyftteknik sedan knappt någon lunch dags att bege dig ner till kommunhuset och ha introduktion, schemat är omgjort IGEN för 3;e gången o mitt blev väl inte direkt bättre =/
Tack o lov att det finns snälla arbetskamrater som vill byta. Men idag fick jag veta en sak som kommer förändra allt i höst o jag vet inte om det är till det sämre eller bättre, MÅSTE TÄNKA!!!!!!!!

Vem har sagt att livet ska vara lätt!?

Trött

Men vad gör det när solen skiner? Jo mycket just idag. Hade hellre åkt till stranden och lagt mig men istället ska jag befinna mig på en lyfttekniks utbildning på 3 tim samt introduktion i eftermiddag. Men jag hinner nog allt sola när jag kommer hem:) Jag vill inte ens veta hur trött jag kommer att vara när sommarschemat sätter igång när jag ska upp 6 på morgonen =/

Tack och lov att det är sommar!!!!

Ska inte klaga när man äntligen har "jobb"...

Dagen

Först vill jag säga GRATTIS till Mickan som fått jobb idag:) Och kommer snart att flytta. Gud så tomt det kommer att bli. Jag kommer tillbaka och "folk" drar. :D Tur det inte är långt.
Var hos henne idag på kaffe och hon såg riktigt lycklig och glad ut. Thats good.

Tidigare var jag hos Sandra en sväng och hennes gubbe är nu klar med bebissängen han själv byggt. Jääääättte fin, var tvungen att ta kort och måste visa er.





:)

Trabadurkväll

Vi hade bestämt oss för att ha en inne kväll igår, hyra massa filmer och så men när vi fick veta att det var trabadurkväll så ändrade vi oss spontant sådär och drog på det istället, jag och grabbarna :) Fan vad roligt det är att ibland umgås enbart med killar :P
Min bror kom dit också och efter några öl så vågade han sig upp på "scen" och drog 2 låtar för publiken=)






Vi är på G :)


Öhhh!??? :D


Brorsan o jag

Har klämt i oss pizza o druckit pepsi, allt för att må bra och det börjar bli bättre men fruktansvärt seg.

Hoppas att ni har haft en toppen helg!:)

Grå Lördag

Kladdkaksmuffins uppe hos pappa har vi frossat i och nu håller jag på att laga hasselbackspotatis och kasslergratäng:) Ikväll blir det filmer och NÖTTER :)


Besöket av Linda igår var toppen, vi snackade i tiiiimmar, checkade film och åt popcorn med aromat:)



Linda besök :)

Det blev inga jordgubbar och inget mys med mig själv utan ikväll kommer Lindus hit på kaffe och kanske film.
Trevligt:)

Föresten, igår i Örebro köpte jag en frän grej till Mathias.


Eftersom han älskar att spela gitarr så passade dessa skitbra i vår frys, bara att ta fram när han känner för en whiskey och lite gitarrspelande:) Ha ha


Seeeeeeeeee ya! KRAM

Fredag men känns som Lördag



Sorry för dålig uppdatering igår. Men var som sagt i Örebro heeela dagen och det var så lugnt och skönt på Marieberg att man kunde strosa omkring i sin egen takt utan att trängas med folk. Men dock hittade jag ju ingenting i klädväg fst jag gick in i butikerna flera gånger, en enda tröja kom jag ut med annars småplock som sånna här snygga stepstrumpor eller vad man ska säga, nya solglasögon,hörlurar till mp3, smårask.
Sandra o jag tog oss en kaffe och smörgås på ett cafe, fattar inte hur hon orkade gå runt en hel dag som hon gjorde igår :) Starkt jobbat.

Idag är mamma och Micke på besök här då hans ungar har skolavslutning så vi har varit hos Farmor och fikat samt hos Faster Eva och ätit tårta(3 tårtbitar fick jag i mig och gud vad jag mår illa nu) :P
Är bra seg med, måste bero på vädret. Känns som jag skulle kunna gå och sova nu och sova hela dagen och kvällen men ikke, jag ska mysa med mig själv tror jag, det var längesen. Hyra en film och kanske köpa jordgubbar. Mathias ska partaja med Piiiiiter and the gang maybe.

Trevlig Fredag

Shopping

javisst går tiden fort :) Men måste vara bra segt sista tiden/veckorna som gravid. Hehe. Fattar inte hur Sandra orkar springa runt i butiker som idag när vi ska åka till Örebro/ikea och Marieberg! :P
Men hon har faktiskt ganska liten mage för och vara i 8;e Månaden så det är väl en förel det då.!?

Jag behöver leta efter jeans/byxor samt nya solglasögon då mina gick sönder i helgen =/
Är väl fullproppat med folk på butikerna idag när alla har sommarlov, dont like it.


Nu drar vi, 3 tjejer på jakt efter grejer..... :)

:)

Blev inget Linda besök då hon skulle jobba idag så jag drog till Sandra istället och bakade kanelbullar.


Självklart passade jag på att ta kort på hennes mage:) Det är den 9;e idag vilket innebär exakt 4 veckor kvar till hon kommer :)


:)

Nu ska jag slå Mathias i yatzy sedan äta lite mat


Onsdag

                                                   Regn och rusk


Jag ska bege mig till Linda idag på besök och kaffe. Annars en filmdag?
Imorgon ska jag med Sandra till Örebro och handla dem sista bebisgrejerna, kanske kanske jag hinner gå på Marieberg och kika lite :) Är nå grymt shoppingsugen. Tänk om min karl kunde joina, han behöver lite nytt.

See ya

Oopps.....

Oj, märkte nu när jag läste mitt förra inlägg att det låter som om det var jag som skulle få barn :P
Men ikke.. Jag ska bara njuta av barnpassning och gosa när jag själv vill:)

Mathias åkte ut till golfbanan och jag ska laga fullkornslasagne. Jaaa jag vet, den är inte god men jag råkade ta fel så nu får det bli en sån ändå.

:)

Tisdag

Jag njuuuuter av min ledighet men ibland blir det bra tråkigt.
Jag längtar såå efter bebisen att snutta på, imorgon är det exakt 4 veckor kvar tills hon kommer ut till världen=)
Mamma o moster tippar på att det blir ett midsommarbarn men jag tror snarare hon kommer ut senare än beräknat men vi får väl se. Veckorna rusar ju förbi!:)

Min inspiration till bakning har försvunnit lite, men till helgen tror jag att jag ska baka sånna här browniekladdkaksmuffins med grädde och jordgubbar på och bjuda pappa med familj. Kanske kanske.




Jag ska snart bege mig ner till skolan och få hjälp med ett papper som ska in till min akassa, papper hit och dit va. Man blir galen.. :S




Schemat

Idag fick jag hem mitt sommarschema och jag är besviken. Jag var så nyfiken på hur det skulle bli och inte trodde jag detta, har 2 helger på hela sommaren, mest dagtid. Men men, är man vikarie så får man väl ta det som finns, eller?

Jag jobbar midsommar, fre och lör :) Pengar, pengar!

Idag är jag skittrött, säkert efter helgen och jobbet hela dagen igår.
Har ringt akassan med och kollat om jag får ersättning nu innan jag börjar jobba och dem trodde inte det då jag sökt in till universitetet i höst. Vilken skitregel!!!!!!!!!!!!!!!!Vet ju inte ens om jag kommer in eller om jag ska börja!!




=/

Besviken på hela sommaren!!!! Orättvisa!!

Helgen har gått

En lång men trevlig, fartfylld helg med tjejerna har det varit.

Igår paddlade vi kanot,  vädret var på topp men det var jobbigt må ni tro. Tog tyvär inga kort då vi inte vågade ha med oss kamera i kanoten. Smart kanske :D

Igår blev det spontant in till Filipstad och öltält men vi var typ nyktra och då blir ju allt genast lite konstigare?!

Anledningen
till varför jag drack så pass lite igår (5 öl) är för att jag snart ska iväg och jobba. Dem ringde igår och jag ville verkligen inte tacka nej pga pengar! Så idag jobbar jag hel dag mellan 10.00-21.45 puhhh


GRATTIS MAMMA på 46 års dagen. Hipp Hipp HURRRRA.
Tyvär kan jag inte komma och fira dig idag men ha en toppen dag vetja på Sveriges nationaldag dessutom:)



Wiiieee

Examens fest hela helgen:) Ett STORT GRATTIS till Micaela och Linda på eran stora dag och till alla andra såklart:)



Jag säger då det

Jag har vaknat till och från sen kl 6. Inte kul.
Nu vid 8 ska jag ringa Alfakassan då dem skickade tillbaka brev till mig att jag missat vissa grejer såklart!

Vad är det med Sverige och papper!?

Det var en stor fördel när jag bodde i Norge, nästan inga papper. Inte som här iallafall.
Och hur kan dem bara ha telefontid mellan 8-12 på vardagar. Det är ju ingenting.


Godmorgon föresten:) Vid 10 ska jag,Sandra och Jennifer åka till Grythyttan och äta glass och njuta i solen:)


Ajaj



Jag har varit i solen från 10.30-16.00... Shiiit vad jag har ont. Jag kände inte av det där ute men efter ett tag inomhus började det. Har smörjt in mig med after sun men det hjälper inte.

Förhoppningsvis blir jag brun och snygg sen :)




Tänker på dig Jessica!

Torsdag

Igår kväll slängde jag ihop en kladdkaka som jag ska ta med upp till pappa. Vi ska sitta ute i varsin solstol och njuta av den goda kakan :)

Dock har jag tvättid kl 2 idag vilket är väldigt trist då det inte fanns nån annan tid på hela veckan och jag måste verkligen tvätta. Egen tvättmaskin? Ooooja!

Snart drar gooobben min till huvudstaden för konsert. Kommer hem imorgon efterm/kväll igen.

Torsdag redan.. Fick tid hos läkaren nästa Torsdag. Denna väntetid alltså.

See ya

Mr Cool


Hälsat på denna snygging idag ;)


Har även handlat allt inför helgen, typ.... Iallafall till grillningen. Får hoppas potatissalladen som jag ska slänga ihop blir ätbar! Vettefan vad man ska ha och äta på kanotfärden dock. Nåt förslag?

Solen skiner än och min karl drog precis ut till golfbanan. Är nästan så man inte pallar med att vara ute, HETTTT men gött är det.

:)

Sugen

Jag är nå fruktansvärt sugen på att baka nånting smarrigt. Måste kika igenom Leilas recept. Man är ju så feg!

Vädret skulle bli lite lite sämre idag men fortfarande skapligt.

Imorgon åker hjärtat till Stockholm för att gå på ac/dc :)


Ni må tro vad Lille Ludde luktade hästskit hela vägen hem igår. Skrubbning av pälsen JA:)



Dags att ta tag i dagens ärenden.

Ha en fin dag allihopa

En dag i Björksjön

Vilken härlig dag, inte sant?
Det har vi haft. Efter besöket hos Arbetsförmedlingen åt Sandra o jag en glass medans vi strosade hemåt.
Sen bestämde vi oss för att följa med Mathias upp dit då han skulle klippa gräs så vi satt nere på bryggan i solen och gottade oss medans hundarna samt Ludde som ÄLSKADE att få springa fritt lekte runt och badade,rullade i hästskit och massa annat härligt :P



Tänka sig att Ludde kom i vattnet han som är så feg!:)


Rullad i hästskit och klar för att badas:)


En höggravid varm Sandra!:P

Jag har fått lätt solfrossa så jag ska lägga mig i badet och höra regnet ösa ner, kanske tända ett ljus och läsa min bok. Snart sista avsnittet av Desperate=/


Tisdag

Härlig dag igen och man får ju sån energi, iallafall jag!
Jag ska ner till Arbetsförmedlingen nu på förmiddagen samt KANSKE församlingshemmet då Sandra ville höra lite om dop och så. Annars blir det solning på balkongen igen.:)
Igår fick jag två komplimanger av M... smal/vältränad och brun :P Wiiieehoooo, jag vet ju att jag inte är smal men alltid kul att höra sånt.

:)


RSS 2.0