Jobb

Ska snart iväg och jobba natt. 3 nätter i rad nu. Känns inte som jag är "redo" för det. Jag är verkligen ingen natt människa utan blir dyng trött redan vid 9 tiden om kvällarna MEN det ger ju pengar.

Vi hörs imorgon

Kram

13 grader

ISKALLT.!!! vill inte kliva ur sängen för det är verkligen kallt i huset. Ingen höjdare att elda själv kanske!? vad vet jag. Min kära karl får slita med det där.. det tycks aldrig bli som vi vill. Antingen för kallt eller för varmt.


Ligger nu under täcket och myser i soffan.
Känns som jag skulle kunna ta på mig jacka och mössa just nu.




Mörk rädd

Jag hatar verkligen att vara hemma själv om nätterna. Fy fan säger jag bara. Kommer inte ifrån dessa tankar. Dem finns där ständigt. Alla ljud,mörkret.  Undrar om man vänjer sig eller om det ska behöva vara såhär jämt. Hade jag inte haft Bella så hade det varit lite mer fritt för mig. Kunna sova hos Sandra oftare men nu finns ju Bella med i bilden och det är inte snällt att flytta runt på henne hela tiden.



=/



Vårat allt lilla skatt

Fy fan vad jag älskar min lilla gumma!! Finns inte ord för det.






Promenader

Tack Frida för kommentaren. Kul att du/ni läser min tråkiga blogg :P


Idag har Sandra och jag flängt runt i hopp om att finna lite klappar. En enda till mamma fann vi men motion det fick vi allt. Ska snart dra mig hemåt.

Lägger upp några pics då.

See ya

Måndag

Har på något vis inte återhämtat mig från helgens natt jobb. Känner mig sliten och trött, nästan bakis och då kan jag säga att jag inte druckit på nån månad nu. :D

Tackade idag JA till fler nätter nu i veckan, tis,ons och tors natt. Snacka om att vara färdig till helgen sen. Tror bestämt jag ska vara ledig i helgen som kommer då man jobbat 2 helger i rad. Kommit upp i 13 dagar redan i dec och det känns som det bara fortsätter rulla in. Januarilön=BRA!

Har precis varit ute på en promenad med Ludde i solen. Kallt men rätt så skönt.
Märks det att man har mens dessutom. Inte undra på man smällt i sig godis varje dag i snart 1 vecka. Och det känns vill jag lova!



Pics 2010










Vill ha




Första advent

Tusen tack för era gulliga kommentarer. Det värmer :)

Jag är uppe tidigt idag med för att ha jobbat natt. Kan inte sova. Får dåligt samvete. Snöstorm ute och det traskade jag hem i imorse för det gick inte att cykla. 30 min tog det usch vad jobbigt.

Natten var inte speciellt kul heller med en vaken dam hela natten..

Söndag och första advent. MYS

:D

Visst, det är mysigt med vinter och snö men fan vad jag föredrar sommaren! Slippa dessa tjocka kläder på sig, frysa och vara smått deppig. Sitta ute på altan och grilla i tunna vackra sommar kläder, dricka vin och må gött.



Lägenheten sommaren 2010

Nu ska vi dra och handla. Mathias får besök av Robin ikväll och vi ska bjuda han på mat. Lammfile tror jag men jag är tråkig och kör nog på kycklingfile :)
Sen är det bara att invänta jobbet ikväll. Vill inte! Är grymt sugen på vin!!!
Mickan och Jennifer drar till min gamla hemstad imorra, OSLO! Saknar den staden nå fruktansvärt mycket!Den roligaste tiden i mitt liv, det var då det.


Kram


Nytt






Ett par nya treggins samt pyjamas beställde jag från hm igår.

Lördag

Fanny och Mia; Det ligger upp mot hurtigtorpet ungefär fast man fortsätter ändå lite längre upp på grusvägen som går mot sörälgen. Det ligger enskilt, har nån granne här nere i backen. :)

Har jobbat natt och är uppe nu. Kan verkligen inte sova längre. Får lägga mig sen istället innan jag ska ut och jobba ännu en natt.

Igår fyllde min prins 28 år. Det bjöds på smörgåstårta, han fick blommor,lotter,godis mm.
Han hade även köpt med saffrans semlor. Har dock inte smakat. Känns som jag ätit varje dag i flera veckors tid något sött.

Undrar vad man ska göra idag. Fortsätta med min speciella julklapp till mamma kanske. Slog in nästan alla julklappar igår men är inte klar riktigt än men känns bra att vara ute i god tid i år.

Det snöar ute nu så mysigt. måste verkligen inskaffa julskivor. Höra på klassikerna och njuta.
Fick lite av mitt julschema igår. På ena stället har jag fått 11 dagar i Dec, väntar lite smått invrigt att få veta hur det blir på det andra stället. 11 dagar känns redan mycket just i dec då man vill vara ledig.

Var ju och pratade med läraren för omvårdnatsprogramet i veckan och det är tydligen många sökanden i år så det blir hård konkurrens. Ska få besked innan jul.

Nehe, kaffe och choklad. Ohh jisses


Föresten, missade ju biggest looser finalen så checkade på datorn förut och herregud vad alla vart duktiga och gått ner MASSA. TÄNK om man kunde vara sååå taggad och själv gå ner. För mig går det liksom i perioder. Visst, jag har en gång i livet vägt 90 kg och lyckats gått ner 20 och hållt mig där några kilo upp och ner. Så denna bild bjuder jag på idag!!!



Här vägde jag 90 kg
- 2004

20 kg lättare-2010


Vårat hem

Så.. Nu lägger jag upp några få bilder på hus,garage och lada..









Bella älskar verkligen snön!


Liten har blivit stor



Våran älskade Bella

Så glad!

Kan knappt skriva på min dator. Blivit så van vid Mathias lilla.. Min är från stenåldern!!
Internet är tillbaka!! :) Dock skulle telefon och tv ta nån dag till! Så nu ligger jag i soffan och njuter till härlig musik! Mathias är i Örebro och köper en dammsugare ner till källaren.
Nu ska jag vara duktig och ta lite kort på huset men får bli lite utekort först tills gardiner är på plats här inne. Oki?

Fy fan vad kallt det är ute. Skulle verkligen inte sitta dumt med en resa nu. Pengar har man men frågan är vad man prioriterar. Vill jätte gärna åka på min första skidsemester med bästa vännerna:)




Juldansen -09


Nyår 09/10



Lite mat och en lååång dusch. Visst är man smart som inte är med nere i källaren och lär sig hur pannan funkar! Skulle ha nytta av det idag då karln är i Örebro hela dagen. Iiiiskallt här inne. Hoppas det finns varm vatten!:)

Trevlig kväll

Man klarar det

När man är van vid tv/internet osv så tänker man hur i helvete man skulle klara utan det men man gör det bättre än vad man tror. Det har gått en månad nu utan allt det där hemma. Jag gör mer saker i hemmet så som att pyssla inredning, busa med Bella,ordna och dola, ligga och fundera massa, ta längre duscher utan att stressa till ett tv program. Men imorgon kommer det en tekniker hit och fixar det. Saknar att ligga på you tube och lyssna på musik, kolla catwalken på nelly mm :) Så JA, att ha tv och internet går före än att inte ha det!

Idag fick jag mitt lönebesked, positivt. Bra lön för att bara ha jobbat 11 dagar. Nöjd alltså!

Beställt lite gardiner till huset idag så nästa grej får bli blommor och sedan ett litet bord till allrummet uppepå. Kul det här :)

Ha det

Måndag

Snön faller ner här utanför. Måste verkligen köpa julskivor.
Bella är igång med sina leksaker som vanligt. Konstigt det där. Hon har massor med leksaker, ändå ska hon ta våra skor!? är det roligare eller vad?
Jag är fullt medveten om att hon är valp men när det ligger säkert 10 leksaker utspridda på golvet framför henne så väljer hon att tugga sönder skor.

Bokade vaccinations tid åt henne. Imorgon ska hon få spruta..

Hoppas få lite jobb i veckan nu, trist att inte ha nåt mer inbokat förens Dec. Vill tjäääna pengar!!
Ser fram emot lönen nu. Jobbade halv månad i Oktober så lönen blir skaplig.

Frukost!

Söndag

Goood morgon mina älskade läsare vilka ni nu är. Ni är bara ett fåtal som vågar erkänna!! Iofs så vet jag ju en del också. Idag är det Söndag den 21;a. Jag läängtar tills 1 dec. Att få pynta vårat eget hus på landet.. Mathias ska hugga ner en gran på VÅR mark och sätta på tomten och så ska vi ha i ljus där eftersom vi inte tänkt ha en gran inomhus så kör vi på utomhus istället. På julafton ska vi vara hos Sandra och Erik och lilla gumman. Julfrukost blir som vanligt. Jag vet att det är kris på jobbet under jul och nyår och hur bra man än tjänar så vill jag vara ledig på julafton då pga av elly och nyårsafton ska vi vara ett gäng hos mig.

Ahh i veckan ska tv och allt funka!!!

Idag jobbar jag kvällen!

Ha en toppen Söndag!!

Old pics....











Nu ska ni få veta

Igår ringde teknikern som sa att han stod vid våran gamla adress dit telia skickat han. Dem har alltså inte kollat upp noggrant vår nya adress och han fick inte heller komma hit utan måste vänta på ny order ifrån dem. Idag fick Mathias sms ifrån telia där det stod att vi får allt ordnat den 25;e!! Jag höll på att svimma av helt ärligt. Det blir nästan en hel månad utan nånting och jag säger bara det; Vi ska fan inte behöva betala för dessa veckor!!!

Ska jobba 2 nätter nu ons och tors sen ledig fredag sen jobb lördag och söndag. Nästa helg hoppas jag vara ledig när min sambo fyller 28 år:) Ser redan fram emot smörgåstårtan:=)

Beklagar min tråkiga blogg just nu utan bilder men det går fan inte ladda upp med mobila =/

Måndag

Jobb idag 16.00-21.30. Jobb imorgon 07.00-13.15..

Tänk om den där teknikern kunde komma snart och fixa allt!!

Krångel,krångel men jag lever verkligen ett lantliv!

Nehe, jag kan tydligen inte ladda upp bilder genom mobila bredbandet..!!! Sur jag blir..
Skulle komma hit nån tekniker inom 3 arbetsdagar o fixa internet o det andra för tydligen SKA det vara klart redan enligt telia men vi får inte kontakt. Sur jag blir..

Har idag varit uppe hos pappa och firat fars dag och smällt i mig kakor samt en halv pizza hemma.=/ Sur jag blir på mig själv men jag rör mig betydligt mer nu än i lägenheten. Måste ju gå/cykla inåt när jag ska nånstans, det är en bit.

Jag är en jäkla fegis men inatt ska jag fan sova hemma. Inte snällt o kånka på Bella överallt bara för att jag är sån fegis och inte kan sova själv hemma. Har laddat upp med filmer och nötter.

Hur mår ni? Ingen som svarar iallafall men jag frågar åtminstonde!



Småjobbig natt

Inatt hade jag Sandra,Elly och Ludde på besök. Det var trevligt men stämningen mellan hundarna sög! Lilla Bella som bara vill busa och Ludde som vill ta det lugnt. Han morrar så fort hon kommer i närheten av honom, det spelar ingen roll vart vi är. Trodde först det berodde på att vi var hemma hos honom men han är likadan hos oss konstigt nog. Små trötta är vi allihopa. Strålande väder och vi tänkte gå till återbruket för det är utförsäljning av barnkläder men så stod det stängt!?

Nu får fan telia ta och skärpa sig. 2 veckor har vi väntat på tv och internet/telefon. Börjar bli väääldigt irreterande. Men vi slipper betala för dem här 2 veckorna iallafall. :)

Trevlig dag allihopa

Jag erkänner

Jag är en fjant. Jag är totalt mörkrädd och skiter ner mig för minsta lilla ljud i huset. Och att Mathias bara jobbar nätter gör inte saken bättre. Vi har inte tv eller internet ÄN heller. Så tills det är fixat bor jag hos Sandra med morrande Ludde!

Ja ni

Men heeeeeeeeeeej på er! Jag sniker internet av Sandra nu. har massor med bilder på kameran men de lägger jag ut när internet funkar i huset.  Telia är väldigt sega. Har inte tv heller så jag underhåller mig själv med att busa med Bella som för övrigt bara växer och växer den bjässen, jag småpysslar i huset och lägger råttfällor. Det kryllav av dem!

Tog en promenad in till samhället idag, det tog 30 min.
har dessutom skittorra läppar!!!! ajajajja

Ha det!


Inget internet

Hpå er!! Sniker internet genom Mathias telefon nu.. Har inte fått iordning på internet eller tv här i huset.=/
Idag lämnade vi över nycklar till killen som tagit över vår lägenhet. Kändes sådär men självklart bra också:) Det ser väl inte så jätte bra ut här i huset men det blir bra. Imorgon ska vi åka och köpa möbler och på Lördag kommer det lite folk hit:)

Lilla Bella har lekt och busat halva dagen idag med Ludde här på vår stora gård:)Populärt.. Bilder kommer snart!!

Hoppas ni mår bra?

Gullunge!!



Nästan allt är på plats i huset förutom säng och tv eftersom jag fortfarande sover i lägenheten. Vi inviger första natten tillsammans på Torsdag kväll:) På Fredag blir det förhoppningsvis en tripp till Örebro för att köpa matbord och kanske nya madrasser till dubbelsäng och lite annat smått och gått.
Jag har packat upp nästan allt i huset med, tycker inte om när det bara står så dagarna har gått. Är helt slut.
Huset är såååå mysigt. Smått jobbigt att behöva cykla i bäcksvart kring skogen bara =/ Men cykellyse och allt ordnar sig.
SOVA för imorgon har vi mycket att göra. Ska vara städat och klart på Torsdag efterm och vi har förrådet kvar!

1 nov och flytt

Slänger in ett kort inlägg. 1 November idag. Tråkig månad, dock kommer den nog gå fort med tanke på flytt och så.. Idag ska vi börja flytta in grejer i huset men sover nog kvar i lägenheten ett par dagar till.

Min helg? både fredag och söndag bestod av jobb 12 tim pass. Lördagen tog jag det lugnt och fixade här hemma.
Nästa helg blir det en liten tillställning hos oss i huset:) Min snutta J kommer ju=)

Kram

RSS 2.0