Dopet

Gud så fint dopet var. Elly var så snäll och nyfiken på ALLT. :)


Elly med pappa Erik och med morbror och även gudfar Marcus


Marcus fick läsa


Gudmor jeanette,   döps de för fullt, även Sandra. Jag hade blivit gudmor OM jag hade varit döpt.


:)


Skruttan

Nu ska ni få se ett kort på Erik när han var liten, FAN så lika han och Elly är.. Vi visste inte riktigt vem hon är lik men nu vet vi.. Kanske inte syns så bra men lite hoppas jag på.


Syns det?

Här är lite av presenterna hon fick


innetofflor till dagis sen fick hon av mig, likaså regnstället, fick nallar och kläder och pengar, tavlor mm


Bord och parasoll fick hon av mamma och Micke :)

Det var bilder det.
Nu ett glas vitt och lite kubb/crocket... sedan grillning och roligheter

Är dock trött.. sov ju inget efter natt jobbet. Ögonen står i kors men trevligt sällskap så går det allt :)

Ha en trevlig valborg allihopa

:)










Fredag

Osäker på om våran tjej börjat löpa eller om hon gjort illa tassen. Kunde inte hitta nåt på tassarna och det såg ut som det var lite torkat blod mellan benen men svårt att avgöra. Får se om det kommer mer blod på golven. Låg lite droppar på 2 ställen idag när jag kom ner. Ska hundvalpar löpa så tidigt? hon är bara 8 månader.(född 31 augusti)

Idag ska det handlas,och Mathias ska kika på skjortor till dopet imorgon.
Inatt ska jag ut och jobba...

Vad ska ni göra i helgen?

Uff, uff!

Det är kul med skor....





Jisses vad den här tröttheten ligger över mig ända sen igår morse. Känner mig utmattad.
Kvällen på jobbet gick fort..
Nu ska jag se klart BB sen SOVA.
Natta

Att man kan bli så glad över jobb

Min chefs assistent ringde och väckte mig halv 9 imorse. Trött var jag. Men jag gick upp efter det.
Lite småkyligt ute idag.
Iallafall så ska jag ut och jobba imorgon natt vilket innebär mer pengar- aa är så pengakåt så det finns inte. hahaha så gött när man vet att man ska få en bra lön och bara längtar=) Så mycket man vill göra.
Ikväll ska jag också jobba och då jobbar jag med Melinda :)

Innan dess ska jag slänga i en tvätt och dra upp och checka posten och se om min nya klänning ifrån Nelly finns där i. Sen traska till Sandra och Elly och umgås med dem innan jobbet.

Kram

Körlektion nr1

Den gick över förväntan. Har varit så nervös dem senaste dagarna att jag haft ont i magen.
Och idag på jobbet tänkte jag knappt på annat än det. Körde in till filipstad och in på torget och parkerade(helt rakt dessutom) är kass på att parkera.. Letade runt efter skolan, hittade..... ut och väntade på Tomas- läraren..... mina ben skakade nere vid pedalerna, det såg han till och med. Började köra ifrån en parkeringsficka och åkte mot villaområde. Testade backning, start i backe, backning i backe, vändning, allmän körning. Han sa att jag borde vara nöjd och att det märks att jag kört.. Men den där jäkla intensivkursen jag var på kan dra åt skogen.. usch vilken skillnad på lärare.. Tomas var avslappnad och man kunde skoja. Hatar när det blir tyst i bilen!! ca 5-6 lektioner till borde räcka men saken är den att det fanns inga tider förens i slutet på juni! o vet inte ens hur mitt sommarschema ser ut än.=/

Är så trött.. gick upp halv 6 imorse.. började jobbet 7.... så nu ska jag mysa ner mig till kl 8 hos mig eller vad det hette och frossa i jordgubbar.

Ha det

Lugn dag

Oj så seg dag det har varit. Men rätt så skönt. Tog en lång promenad med Bella i förmiddags, sen var jag ute och körde en sväng och har pluggat en hel del så är nästan klar med allt. Håller nu på att tvätta sängkläder och ska skicka in min deklaration(har totalt glömt bort), sen bara slappa.

Har sån jäkla värk också, känns som jordens mensvärk men ägglossningen är fan värre! liksom krampar i dagar nästan=/

Det var min dag de.
Ser fram emot helgen redan.
Lördag dop och efterm/kvällen grillning och trevligheter med mamma och Micke. :)

Kram

Familjemedlem nr 4?

Vi funderar o funderar!! hmmmm

Valp till eller en vuxen?

Mys dag






Fått sån huvudvärk av solen så nu kurar jag ner mig framför tv resten av kvällen. See ya

Måndag

Usch och blä, Bella har fått sin första" fästing. Märkte den vid ögonbrynet när jag klappade henne, den sitter ganska ytligt. Har aldrig sett en i verkligheten men nu som boende på landet kommer det väl krylla utav dem på henne.... =/

Vackert väder idag med och jag känner väl att jag borde ta det lugnt med solningen men man vill ju så gärna vara ute. :)

Tänka sig att Rodney åkte ut igår, 2 söndagar nu har jag varit bombsäker på att Madde skulle dra men ack så fel man kan ha!

Nu kaffe iallafal

Nice day

Sommar, sommar!=) Vi ska snart packa väskan med godheter(frukt och vatten för min del) öl till karln :P och bege oss ner till sjön en stund.

Dagen igår var trevlig. Satt ute och mumsade gött... Elly gillade också det och såklart blev det mest kort på henne! Mamma har sparat massa söta klänningar/mössor sen våran tid och speciellt från Emmas tid som Elly fått.

  

  


:D:D

Tänk att man har jobbat natt men ändå är man uppe före karln! fniss
Jag har duschat och ska göra färdig potatissalladen sen ska vi till mamma på mat.. är mathias i bra skick så ska JAG köra dit!

GLAD PÅSK

Bakis och lycklig

FAN vad gött väder det är. Är bakis men det har inte stoppat mig från att vara ute. Har varit ner till sjön och bella har badat för första gången och hon älskade det=) Ska snart grilla sen invänta jobb inatt. Mindre kul men pengar blir det=) Imorgon ska vi till mamma på "påsk"mat... 
Kvällen igår(blueskväll) i kopparberg var riktigt trevligt. Tur jag inte tog kilklacksskorna och klänning ha ha.. hade jag inte passat in....

'




Onsdag

Ahh jag höll på att köra in i en bil idag. Jag såg inte att han blinkade och det gjorde knappt mathias heller så jag körde rakt ut och tänka lägga mig bakom han men han skulle in så det blev en tvärbromsning! ahhh att det aldrig kan gå "perfekt" att köra. Alltid är det något. Nervös inför körningen på Onsdag juuu...

Har gått långpromenad samt kört intensiv zumbapass i 20 min. Basics... lagom för mig :D
Annars varit ute i solen och fått färg. Byttes pass på jobbet. Skulle egentligen jobbat kvällen imorgon men ska ut inatt istället. Så nu lite kvällsmat till finalen i mästerkocken sen drar jag och jobbar.

Ciao med er

En bra dag

Dagen har spenderats med fröken Aronsson och syster Smedh:)
Lekt inne, gått promenad och tagit en tur till lekparken. Elly är väl inte sådär jätte intresserad av alla saker som finns i en park men det kommer väl. Skönt att komma ut lite och få luft. Hade Bella med mig ett par tim idag så när karln kom och hämtade oss passade jag på att köra hemåt.






Tisdag

Hej och hå

Solen lyser ännu en dag, tänkte dra mig inåt och hälsa på skruttan och lämna över lite sommarkläder jag köpt åt henne:O) Kanske ta en glass...
Annars sker det inte så mycket idag. Jobbar inatt så jag ska väl förbereda mig för det. :D Det tar faktiskt väldigt psykiskt och jobba natt- iaf för mig. Sen har man såklart bra nätter också men får man dåliga så kan hela dagen efter ta stryk. Man sover kasst osv.

Lär försöka hitta en dop present med för den 30e april blir fröken döpt. Samma dag som jag och Mathias firar 3 år förlovade. Så det kommer att bli en bra dag.

Nästa vecka på onsdag har jag min första körlektion också. :) Nu händer det mycket. Och jo, dagen efter dopet sista april så ska jag till frisören och bli klippt och även färga håret. 

Hur är det med er?

Lördagen

Tusen tusen tack för igår tjejer:) Både för festen och för presentkortet på LOKA:) och tack alla andra för roligt sällskap OCH presenter:)

Har legat ute på min nya solstol och solat i timmar. Himla skönt väder. Snart ska vi äta pizza, är grymt sugen på det!

Här kommer lite lite pics sen igår



Älsklingen börjar komma igång, likaså Mikkkis och Susanna men Lindus håller sig till vatten und kaffee:P




Lördag

Halv 9 stod jag upp idag rätt så pigg! Har en del att stå i idag. Halv ett kommer min familj osv så tänkte dra en sväng med dammsugaren och skura golven och allmänt plock.  Cirka kl 6 kommer närmsta kompisar hit sen efter blir det fest.

Hoppas det går bra med Bella och allt folk bara.



25 år

Its my birthday!

Älsklingen bjuder på thaimat sen film och mys resten av kvällen:)
Dagen på jobbet har varit toppen! Alltid lika trevligt att jobba med Melinda... har ätit blåbärspaj och myst...

Imorgon äreeeeeeeeee fest!

Toppen dag

Idag har det gosats massa med våran stora tjej, det märks väl nu att hon är medveten om vilka hennes föräldrar är och vilka andra är i omgivningen. Främlingar gråter hon för, andra är hon skeptisk mot och vi andra som mig är det som vanligt. Men massa kläng på mamma!
Hon drar i byxan och säger ma ma ma ma eller kan det låta pa pa pa pa....
Idag har vi iallafall varit ute en del, hon blev helt galet glad av gräset, satt och röck i. Tokfia!






Onda dockan?:P

Goa unge som vi älskar så mycket

Inte direkt bättre

Idag trotsar jag min förkylning och tar mig inåt och äter en glass :)
Vill ut!

På väg att bli sjuk?

Under nattens gång på jobbet blev jag dunderförkyld. Först retades halsen konstant men när det sen släppte övergick det till förkylning. Det har runnit och runnit och varit alldeles igentäppt.
BARA det inte blir något mer på detta typ som feber =/ Är det inte typiskt så säg- är detta på grund av mina joggingturer i alldeles för tunna kläder? eller är det helt enkelt min tur att bli sjuk?

Jag ska inte göra annat än att ligga under täcket idag och försöka bli bättre.
Kram

Tisdag

Det började med rethosta, nu har jag blivit så hes också!!
Hoppas inte jag blir sjuk nu lagom till helgen =/

Jobba inatt ska jag göra med.
Men nu ska jag kolla vädret och äta frukost sen ut på promenad.


E


Först titta sen "smaka" :)



Inte så händelserik dag

Idag lagade vi till panerad torsk,potatis,dill och citron och satte oss på altan och åt. Vinden har varit alldeles ljummen idag. Jätte skönt.
Annars har dagen bestått av jobb, massa tok med kollegorna :P
Varit ute och kört och såklart fick jag små panik över saker. Måste måste lära mig att koppla av och kunna fokusera mig på flera saker samtidigt för det är jag dålig på.

Kvällen kommer vi att spendera i soffan till bb och sen ska min kära kära sambo se golftävling. BLÄ
Han får nog klia mig i håret då :)

Veckan ser lugn ut, hoppas dem ringer ut mig på jobb, jobbar annars bara på fredag(på min födelsedag).
Ska storstäda och handla hem inför helgen för på Lördag blir det FEST! och alla som jag inte sagt nåt åt(för jag är glömsk), som dig Maria,frida och alla så är det fest hos mig på Lördag! KOM om ni kan annars hoppas jag vi ses en annan dag:) Inte så ofta man ses ALLA menar jag.

Kram

Goa ungen




Jag älskar våren

Åh, jag har suttit ute solen nästan hela dagen. Var först iväg och hälsade på Sandra och Elly där vi satt ute ett tag för att sedan bege oss ut på en liten promenad.



När jag kom hem satte jag mig på altan i solen med detta!


Vilken kombination, vin och jordgubbar. Aldrig testat. Mums!

Mathias och Bella myste också ute på gräset:)




Nu ska han städa och röja undan i källaren och jag har bäddat ner mig i soffan en stund, skittrött! Ikväll blir det film! Upp och jobba imorgon 08.30-14.30. Ciao

Härliga lördag

Vi MÅSTE verkligen skaffa oss rullgardin så man kan få sova ordentligt. Jag gick upp nu bara för att det blev stekhett där inne!!

God morgon:)
Blåser lika mycket som igår men hoppas himlen kan förbli blå hela dagen. Ska dra ut och jogga snart(skulle inte äta nåt igår men så blev Mathias sugen och drog och handlade), såklart så åt ju jag med!
Annars spenderas nog dagen ute sittandes vid vårat nya bord. Så här blev det att se ut...

Mathias håller på för fullt

Klart!


Nya grejer

Mina grejer som jag beställde i förrgår ifrån min favorit butik har kommit idag så nu tog jag kort så får ni se!

Krukan var mindre än vad jag trodde så det blir nog att beställa en till.

Vår nya fruktskål passar in perfekt i köket! I love it. Lite annorlunda men bara kul;)

Mathias håller nu på att sätta ihop bordet där ute, hade det inte blåst så mycket så kanske vi hade suttit där ute och ätit idag men det är fan storm och taket är inte jätte bra på altan så vi stannar nog inne och äter. Annars ligger dagen på mysnivå! Får se vad kvällen har att erbjuda! ikke sant

Vårkort

Vad händer med vädret idag?

Tog lite kort idag när Bella och jag skulle ut på promenad. Snön smälter fort även här ute.





Mathias har dragit iväg med traktorn, skulle bytas däck på den.
Jag vet inte om jag ens vill sitta ute för vädret är ju så konstigt idag.
Istället tar jag till böckerna och pluggar och sätter på en kanna kaffe!;)

Torsdag

Tänk att Torsdagar bara rusar förbi. Skolan förmiddagen, sen sitter jag ett antal tim och pluggar. Har hunnit med en städning men det känns lönlöst då bella springer in små skitig fast vi torkar av henne. Har handlar och lagat mat, suttit ute i solen samt kört bil.
Mathias har grejat på gården idag- imorgon ska möblerna fram;) Hoppas på fint väder hela helgen!

Ut inatt och jobba

Kram

god morgon till er

När jag skrev min bloggadress på fb så ökade antalet besökare till säkert det dubbla. Kul.
Nu frukost och sen iväg till skolan. =)
Kram

Lite shopping

Lite shopping blev det idag. Utemöblerna är inte uppe än så det får bli ett senare kort. Likaså solstolen men däremot köpte jag gummistövlar och ett par andra skor..



En lykta att ha ute samt lite gott till Bella



Thats it.
Idag beställde jag även en kruka i zink att ha utomhus samt en lite "annorlundare" fruktkorg som jag tror ska passa in i vårt lantliga hus. :) den vi har nu känns lite för fin...

Nu ska jag bädda ner mig och invänta mästerkockarna sen SOOOVA för jag är trött och ska upp tidigt till skolan imorgon. Godnatt

Sommar och roligheter








Tiden går







Goa skruttan <3

Vad det händer saker med henne, hon ställer sig upp hela tiden, hon vill gå, hon kan inte vara still och är nyfiken på allt. Hon pekar och säger De/the... ni vet... Hon pussas och gosas. Ja mycket tokheter som man bara blir så glad av:) Hon är snart 9 månader.

Imorgon drar jag och Mathias till Örebro och köper utemöbler och en solstol till mig och sen ska vi in på skopunkten o se om det finns gummistövlar till mig. Ett måste!

Nu hockeymatchen sen jobba natt
See ya

Tisdag

Ska snart sätta på mig regnjackan och inga gummistövlar och cykla ner till Sandra för att spendera dagen eller iallafall ett par tim med hon och Elly. Ska ju regna senare så får väl bli mys inomhus idag. Värre när jag ska hem igen ifall det sätter igång.
Igår jobbade jag kvällen med goa Angelica.:) Hoppas det blir fler gånger. Ska ut inatt och jobba och fick även jobb torsdag natt. Sen erbjöd jag mig att jobba förmiddag på min födelsedag bara för att jag behöver pengarna och sen kommer jag ju ändå hem skapligt i tid. Slutar runt 2 tiden. Köper säkert med lite fika så kan jag och den jag jobbar med fika under dagen.
Det är alltid lika nervöst varje månad att få ihop timmar liksom, man bara går och väntar på att dem ska ringa och ge mig jobb. Snart har en termin gått i skolan och det går bra- det är kul=) Ska bli oerhört skönt att ha en utbildning att luta sig tillbaka på sen när man ska söka jobb.

Kram

Älskade hund




Igår mumsade vi massa gott som sagt, mitt i det här snaskandet fick jag för mig att jag knappt varit ute förutom då jag körde ner till statiol så jag drog ut på en promenad(och varvade mellan gå och jogging) i cirkus en halvtimme. Det var jätte dimmigt på den skogsstigen och lite små kusligt.
När jag kom hem igen bestämde jag mig för att skyffla bort massa bella skit på gården. Hon drar sig inte undan när hon ska göra nr 2 utan sätter sig typ utanför... så jag tog spaden och kastade bort ut på "åkern...Så vidrigt vad det kommer fram massa skit(alltså saker) nu när snön försvinner. Bella har hämtat massa saker under huset som den andra familjen " glömt" att städa bort. Leksaker mm som nu ligger/legat under snön. Blir och göra en stor brasa nu i vår och slänga i allt skit.

Iallafall så tänkte jag strax bege mig ut och gå/jogga igen för att sedan vänta på solen som jag riktigt längtat efter. Ikväll jobbar jag 16.00-21.30.
I veckan drar vi till Örebro och köper trädgårdsmöbler och lite annat smått och gott. Elly ska få sin första barnpool med :) <3

See ya

:)

Tack för att ni ville svara på vad ni har gjort:) Alltid kul att få lite svar tillbaka:)
MARIA; DET?? åhh vilken klassiker.. vart har ni fått tag i den?? vill också de sen och onda dockan mfl.. haha. Vi ska se en thriller/skräck nu sen laga till fläskytterfile,hasselbackspotatis och hemmagjort bea sås... efterätt ostbågar och chips samt choklad.. TOPPEN söndag med andra ord...
Har även hunnit med att kört lite idag och det gick över förväntan=)

Ha en fortsatt trevlig dag och kväll hörrni..

Regniga Söndag

Så var denna helg nästan över. Härligt att vakna upp till regn för en gångs skull. Perfekt på en söndag såhär. Bort med snön, tända lite ljus och mysa ner sig i soffan. Mindre dåligt för veden mathias hämtade igår som står ute just nu.


Det är så lerigt på gården just nu och jag blir tokig när bella springer i det och så in. Jag är perfektionist när det kommer till städning alltså så bo ute på landet passar mig väl egentligen inte när det kommer till det men jag lär mig nog handskas med det också. ;) Annars är livet toppen här ute. Lugnt,tyst och oerhört skönt.

Vilka skrattanfall mathias och jag fick igår på cykelturen hem, det var kolmörkt,dimma och våra cyklar är inte dem bästa, min låter som fan när jag ska bromsa vilket jag gjorde hela tiden för att jag inte såg nåt(lyset lär laddas) så varje gång det tjöt till skrattade vi så vi nästan for omkull bägge två. Hans cykel är hel knäpp, vissa gånger när han trampar så hakade det liksom upp sig. :P  Ett riktigt äventyr kan jag tala om. Men vi kom hem iallafall.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och få bort den här ljuvliga smaken av pizza i munnen. Är så sugen men vill inte ha!
Vad har ni gjort i helgen? Jag brukar fråga då och då men får aldrig svar. Undrar varför..
Kram på er

En nära och kära-dag



På g in till mamma/mormor




Först sura miner när denna "kladd" tröja åkte på men humöret ändrades snabbt!





Avslutar med en bild på Bella


Mina älsklingar ligger och myser <3

Inte laddad

Jag laddar upp inför natten ja. Usch känner verkligen inte för det men det ger pengar, det är de jag försöker tänka på. Hoppas hoppas hoppas på en lugn natt men det ska man inte ta för givet.

Godnatt med er

Nattskift-bra eller dåligt..

Kan verkligen inte sova när jag jobbat natt. Spelar ingen roll om den varit lugn eller kaos så får jag liksom ingen ro när jag kommit hem och ska lägga mig.Kom hem halv 8 imorse- slumrade till i 2 tim ca. Kl 10 var jag "klarvaken"... Dock låg jag och snosade med mina älsklingar i sängen i säkert 1,5 tim. De bästa <3

Ska ut och jobba inatt igen och medans jag gör det ska min kära sambo på fest! Imorgon däremot funderar jag på att ta ett glas vin. Får se. Finns ju ingen som vill dricka ett glas????!!! Det är alltid lika svårt att få med folk på nåt sånt.=/

Igår fick jag deklarationspappren hem. Har ju redan kikat på skatteverket men ville dubbelkolla och OM det nu stämmer(jag är envis) så ska jag få 14600 kr tillbaka vilket jag starkt funderar på att åka iväg på resa men å andra sidan vill jag lägga det på huset. Ahhhhhh

Ne ni. Dagen består väl av att ta igen mig(blir inte som folk efter nattskift) samt att försöka röja undan i skolböckerna. Vad ska ni göra i helgen?

RSS 2.0