Våran stora tjej

Igår besökte jag,sandra och elly farmor.


Gullunge


Tjejträff och beställning av kläder. Bra fredag

Vi tjejer skulle egentligen åkt till Loka idag och badat men på vägen dit kom vi på att vi kanske skulle ringa och kolla så vi får komma så då gjorde vi det och tur var väl det för man måste tydligen boka numera! Vi åkte istället till guldkringlan och fikade. Spelar ju ingen roll vad man gör bara man gör det tillsammans :) Trevligt att ses igen!
På min födelsedag vilket är den 15 April då jag fyller hela 25 år ska vi hyra badtunna och grejer;)
Jessica, du är också välkommen vettu=) Och Lindus med...:)

Iallafall idag efter fikat.. så åkte jag och Mathias och handlade lite,köpte med "hämtmat"... Flygande Jacob haha sen har jag suttit vid datorn och pluggat samt beställt lite ifrån HM. Ett klädesplagg till söta Elly, kan inte låta bli. En sommarklänning till mig samt en bikiniöverdel till mig.






Hittar egentligen massa snyggt på nelly MEN inget som jag tror skulle sitta snyggt på min kropp.=( To bad
Men nånting som jag verkligen behöver är en ny väska men det vill jag inte beställa över nätet utan få känna och klämma lite innan beslut tas :D

Ikväll ska Mathias repa med "ett band" för imorgon ska han och några till spela på isen så jag ska bara ligga i soffan och ta det lugnt för imorgon och Söndag jobbar jag. Bella lämnade vi till Mathias föräldrar i helgen. Där kan hon busa och gotta sig med dem andra hundarna.

Kram

Torsdag

Har spenderat ett antal tim framför datorn nu med uppgifter, vård och omsorg vid livets slut.
Tungt kan jag säga.

Har precis slängt i mig några våfflor och ska strax bege mig ut på en promis med Bella.
Ikväll ska jag ut och jobba natt. Är skittrött.

Kramis


Ett litet inlägg bara

Frösen som attan! Låg på 14 grader här inne när kl var 5 imorse, nu börjar det gå uppåt sakta sakta. Alltså huset måste vara skitdåligt isolerat eller så eldar vi helt fel. Ren tortyr är det iallafall varje natt/morgon. Någorlunda under dagarna åtminstonde och uppepå är det varmt och gött.

Idag är det skoldag igen-nya kunskaper och uppgifter. En vecka kvar sen är det dags för praktik i 3 veckor. Nervös!

Jobb blir det inatt,lördag,söndag,mån och tis. Uppe i 17 dagar i Februari. Det behövs för under praktikveckorna kommer jag inte kunna jobba nåt, kanske nån tur.

Kram

Stressad

Känner mig en aning stressad. Pluggandet går sådär för att tiden ibland knappt finns pga att jag jobbar en hel del. Men jag måste ha pengar, så är det! Denna vecka jobbar jag kvällen idag,dag imorgon och natt Torsdag.

Uppdaterar en annan dag

Natur

Idag tog vi med oss Bella på en lång promenad, släppte lös henne och gud vilken lycklig hund.
Här kommer några underbara utebilder.




Till jobbet

Jobb hela dagen!

Min Bella




Inte helt i form idag

Imorse när jag vaknade hade jag en jobbig hosta, funderade ett tag om jag skulle orka med skolan men jag skippade det och gick och la mig igen, efter den sömnen blev jag som återställd. Hostan nästan helt borta.
Har dock knappt fått nånting gjort idag med skolan, känns surt. Vill egentligen bara få det gjort på en gång.

Har hjälpt Mathias med ved både igår kväll och idag. Igår var han och hämtade en rejäl hög med ved så vi nog ska klara oss ett tag.

Imorgon ska jag jobba kvällen annars en lugn helg med god mat och film. Men allt kan ju ändras ;)

Kram

Tom på rubrik

Köpte föresten en ny skinnjacka när jag var i Karlstad i helgen. Den jag har nu börjar bli sliten och så var det bra pris på denna.


Vero Moda 500 kr


Denna goding träffade jag idag.





trötta jag

Kl börjar närma sig halv tolv. Ska slänga i mig nåt att äta sen ta en promenad inåt, ska upp till min chef och fylla i den här pappret om jobb i sommar och prata lite allmänt.
Annars blir dagen lugn. Känner mig trött. Kan fan inte sova knappt efter nattjobb OCH vi måste köpa rullgardiner för fy bubblan vad jobbigt det är och försöka sova när det är ljust!




Så här kommer jag spendera min dag i stort sett


Tisdag

Idag har jag tänkt mig en plugg och träningsdag. Thats it

Igår hälsade jag på Elly hela dagen. Mys! Här kommer lite bilder på stora tjejen.


Detta köpte jag till henne nyss.










Avslutar med en bild på min fina Bella

Helgen i Karlstad

Im back!

Igår kväll kom jag hem. Mathias var så snäll och hämtade mig då vi ändå skulle till Ikea och köpa en matvagn till köket och kom även hem med lite ugnsformar och vaser.
Helgen har varit TOPPEN!

Fredagen bjöd på hemmagjord pizza och en skitdålig skräckis vid namn blödaren ifrån 80 nån gång. En svensk! Vi skrattade nog genom hela filmen.

Lördagen var ju solig och fin, vi drog ut på Karlstads gator. Shoppade lite och fikade. Sedan hem där jag stod för maten nämligen potatisklyftor,vitlökssås och hemmagjorda fetaostbiffar:) Sedan vilade vi ett tag för att sen börja göra oss iordning för krogen. Det fick bli Harrys och som alla andra gånger på harrys hade jag/vi skitkul!:)
Bakis igår OOooo ja! Här kommer lite pics




Krog kväll



<3


Harrys


Dagen efter:)



Denna söta påse som innehåller whiskeychoklad där det står jag älskar dig på köpte jag till Mathias i helgen som en liten alla hjärtans dag present.

Det var våran helg det.
Nu tillbaka till verkligheten och jag har lite att ta tag i under veckan. Måste ringa min praktikplats som jag ska ut på om bara 2 veckor så jag måste få mitt schema.

Ska jobba nätter nu inatt och imorgon. Men idag tänkte jag hälsa på Elly och resten av familjen Smedh/Aronsson;)
Har ju köpt lite kläder till Elly som jag vill lämna. Kanske slänger jag ihop lite muffins som vi kan snaska på!

See ya

Karlstad

Inget bloggande på 3 dagar och det blir inget nu heller direkt. Tänkte bara skriva att helgen kommer att spenderas i Karlstad hos Jennifer dit även Mickan kommer. Mina tjejer <3

Hoppas ni får en toppen helg!! Kram

:=)

Jobbar hela veckan nu så jag uppdaterar nog inte förens senare i veckan!
ha det

Mer jobb

Imorse ringde chefen och gav mig några fler dagar i Feb. Tyckte jag hade så få men hoppas det rullar på nu.
Så denna vecka jobbar jag kvällen idag,ledig imorgon,hel dag Onsdag,skola först på tors förm sen ut natten.
På Fredag åker jag ju till Karlstad,dock vet jag inte när men hoppas få sova ut lite först:)

Kaffe och frukost nu!

Jaha

När man bor som man gör(i en sketen håla) så lär man sig att även uppskatta det till slut. Man måste ju!
Igår hade vi bestämt inne kväll, MEN sitter man inne så pass mycket som vi eller jag gör så blir det tröttsamt.
Jag blir nästan aldrig sugen på att dricka här för jag vet ju ändå vad som kommer att ske. Men igår var jag sugen på att bara träffa lite folk och vara social så vi drog med oss Samuel ner på kareoke. Det var proppat med folk både dryga hälleforsare och studenter! :P Helt OK kväll iallafall för att vara i Hällefors. Kul att Sandra kom ner med.

Fick oss ett kort med nån grabb i bakgrunden.




Idag mår jag inte Ok. Seg,illamående och smått skakis. Jag drack inte speciellt mycket men mängden verkar inte spela nån roll för att jag ska bli bakis tydligen. Skittråkigt.

Mathias och jag tog oss en skoter tur tidigare, skönt att komma ut lite men efter den ute turen har jag känt mig ännu värre. Frösen som bara den! Känns nästan som jag har feber.

Har mejlat över uppg till min lärare nu ikväll så nu är det gjort. Vi har ätit tacos. Det var mindre gott idag. Kanske för att vi istället för creme fraiche hade sån där turkisk yoghurt. Jag vet inte. Trött som FAN är jag så ikväll somnar jag nog rätt så fort i soffan.

Kram

Besök till Farmor

Nu är det väl dags för mig att ta lite partykort. Får se om jag kommer ihåg det nästa helg när jag åker till Jennifer in Karlstad!:)

Idag tog jag med mig Bella på en promenad till farmor. Dagen har varit smått jobbig då bella är ett riktigt busfrö. Hon har knappt varit stilla, bara busat och gått omkring, jag blir smått nervös när jag vet att hon inte är helt rumsren än och har svårt för att kissa på andra ställen än hemma. Så när vi kom hem satte hon sig på en gång, jätte nödig alltså. Men kul för henne att komma "ut" lite. Hos farmor var även min farbror Rolf och hans sambo. Sandra och Elly var där och Pappa o Marcus. Det bjöds på massa gott som vanligt.




Det var den dagen de. Jag ska faktiskt lägga mig och vila ett tag nu. Blev lite matmosig.
Vi hörs och ha en trevlig kväll

Så var det Fredag igen

Jag rotade i kylskåp efter nånting i frukostväg men det är fan tomt.(vi ska handla idag). Det fick bli en torr knäckemacka och kaffe.

Natten på jobbet har väl inte varit toppen och när jag skulle traska hemåt halv 8 imorse så var det ju rena snöstormen. Jag försökte verkligen att gå med cykeln, men isbana och en tung ryggsäck på ryggen gick det inge vidare så jag var elak och ringde min karl som låg och sov.
MEN vi kom överens och han sa faktiskt att innan vi flyttade hit att han skulle ställa upp och skjutsa/hämta om det är skitväder. Så det så. Och ja, jag vet. jäkla körkort! Usch och blä, orkar verkligen inte med det och inte nu när jag pluggar heller. Ursäkt på ursäkt.

Idag/helgen händer det väl inget speciellt. Hade hoppats på få jobba men det ser mörkt ut så då får jag väl ta till böckerna istället.
Vad ska ni göra?
Kram

Träff

Vilken bra dag:) Först mycket mycket intressanta diskussioner i skolan sen hem till Jensen med tjejerna och där träffade jag även Fanny Saxin, henne har jag inte träffat på LÄNGE. Och självklart gosade jag med min systerdotter:)



Min goding!


När jag kom hem pluggade jag,tog en promenad med Bella och har precis vräkt i mig en vanilj semla ifrån kringlan som min kära sambo köpt:) Det var en del grädde på JA. Illamående. Nu behöver jag knappast äta godis i helgen som jag sett fram emot!

Nu ska jag vila innan det är dags för att jobba natt! See ya

Onsdag

God middag

Vilken dag va? Synd man ska jobba.
Ska ta och steka på kycklingen och göra iordning vitlökssåsen sen ut i solen innan jobbet.

Ha en toppen dag <3

Kors i taket

Fatta att jag sov till 12 idag! Blev riktigt chockad när jag kollade på klockan. Jag vaknade till en sväng vid 9 men då kände jag att jag ville sova vidare en stund men kanske inte så länge :D

Idag ska jag ge mig in på Etik och Moral studierna. Skönt att tjuvstarta lite.
Mathias ska hämta en gräsklippare utanför Karlstad idag tror jag.

Nu känner jag verkligen för att jobba lite. Har inte blivit så mycket jobb på sistonde.
Denna vecka jobbar jag kväll på Onsdag och natt Torsdag.
Helgen är ledig som jag vet nu och det är även Sandra så vi har tänkt hitta på nåt.

Men, tisdag än så länge.
Kram

RSS 2.0