Första

dagisdagen sen innan sommaren- Det gick förvånansvärt bra!
Tiden hemma flög iväg. Jag var och handlade efter dagislämning sen hem och JA jag städade, lagade lunchen och betalade lite räkningar och satt på nätet en stund, sen tänkte jag att jag skulle måla taket i hennes rum en gång till men såg då att kl var ju nästan halv 1 så det skulle inte hinnas och nu har jag ingen lust.
 
Ska ut och äta glass innan matdags och duschning.
HEJ

Mupphuvud

jag alltså. Om man tänker efter sen Olivias födsel och Bellas ankomst till oss så har det 1,5 året varit enormt påfrestat och stressat, menar liten människa som ska tas hand om och man har många funderingar och oron finns också där hela tiden men det senaste halvåret nu har JAG varit en virrpanna, som sprungit omkring och verkligen letat saker att få städa upp(nästan). Menar, det är väl för fan inte undra på man mår som man gör.
Den här bråttomkänslan som hela tiden finns där. Jag torkar av bordet som om jag skulle ha bråttom iväg nånstans, allt går i HUNDRA HELA TIDEN. Vad fasiken!
Jag kommer på mig själv hur jag ligger och även står och spänner mig, benen och axlarna helt utan anledning.
 
Även fast jag själv innerst inne att det säkert beror på det så kan jag inte unngå att jag faktiskt har dem här fysiska symtomen och att jag faktiskt behöver hjälp att hantera dem, med en läkares hjälp eller någon att prata med. Jag börjar nånstans, det är de viktigaste.
 
1 v gammal tjej

Måndag

Solen lyser och jag har en någorlunda bra dag utan värk och skit.
Läkaren från Lindesberg ringde i förmiddags och talade om att han har pratat med sina kollegor och jag ska få komma in på en magnetröntgen för att utesluta ms,hjärntumör och så.
 
Igår kväll grillade vi hamburgare, idag är lillan och jag själva då pappan jobbar eftermiddag denna vecka.
 
haha
 

Helgen

har varit jätte bra!
kräftskiva igår hos Jensen och idag barnkalas:)
 
 

Kräftskiva

hos jessica J ikväll:)
 
Olivia har åkt upp till sin farmor och farfar:)
 
 

Förmiddags tur i skogen

Ja vi tog en skogspromenad, det finns ju bara det omkring oss liksom och det passar oss och Bella.
 

Frukost

Fick bli ägg och bacon idag. Olivia fick yoghurt,ägg och knäckemacka:)
 
Ska strax bege oss ut på promenad och sen laga mat. I eftermiddag är det dags för ett jobbpass!
 

Efter glass

så fick skitungen ett härligt bad!
 

Elly&moster

Ibland när vi får tiden ensamma så är det gööörmysigt!

Lekparksdag

med syster och barnen!
 
 

Min diagnos

fick jag tyvär inte igår på sjukhuset i Lindesberg. Och en snäsdoktor hade jag!
Tänkte att JA idag får jag svaret på varför jag mår som jag gör men som de andra doktorerna gjort innan, så gjorde även han. Kollade reflexer,syn och balans/motorik och utifrån min sjukdomshistoria ca 7 månader tillbaka så kan det vara vad som helst, jag har ju hela tiden trott på en grej vilket jag fortfarande gör då jag inte riktigt litar på sjukvården idag men han tyckte inte jag skulle oroa mig. Han skulle prata med sina kollegor och se om jag får komma in igen och ta ett ryggmärgsprov vilket jag innerligt hoppas.
Skitirreterande att skickas runt(nu är det 4e läkaren med kiropraktorn haha) som säger att jag verkar så frisk och dem neurologiska testerna visar bra men jag mår ju för fan inte bra!!
 
Mamma tror STRESS. En inre stress och oro. Jag stressar jämt, både i handling och tänkande. Det har blivit värre det senaste året. Helst vill jag ha klart alla hussysslor på en förmiddag och helst vill jag köra samma rutiner varje dag såsom damning och städning av badrum. o tvätta på helgerna går inte för sig.
Denna stress har i sin tur sakta smögit sig på mig och skapat olika symtom, så som yrsel,stickningar,trötthet och svaghet.
Det jag även märkt är att yrsel gör sig mest känd i folksamlingar, jag blir förvirrad och tappar mig själv liksom.
 
Som läkaren sa, det finns så mycket det kan vara men jag hoppas dem också gör nånting åt det.
 
Hur kan jag ha blivit såhär? mamma fick tjata på mig att städa mitt rum när jag bodde hemma. i Oslo dammsög jag kanske en gång i veckan och så poff blev jag så här och letar hårstrån på golvet fast jag 10 minuter tidigare damsugit.
Hjälp liksom! varifrån kom stressen! och alla måste grejer.
Mamma tyckte jag skulle göra ett schema men jag vet ju mycket väl att det kommer aldrig hålla!
 
 

Måndag

Ursäkta mina bloggpauser. Min vardag just nu består av oro,krämpor och enorm svaghet och trötthet i kroppen.
Tar ögondroppar för mitt ena krånglande öga vilket jag inte tycker hjälper.
Imorgon ska jag äntligen åka in till Linde och neurologen. Förhoppningsvis startas en utredning på en gång!
 
Olivia svarar bra på penicillinet men håller henne hemma denna v.
 
Ska laga mat och vila innan det är dags för ett kvällspass at work.
Min energi är som bortblåst även denna dag och benen känns vingliga och trötta.
Låg inatt med spända och ömma vader, myrkrypningar även dem var där.
kl 8 när Olivia vaknade ville jag inte alls gå upp.............
 
 

Fin

för kalas. Och ja, dit vi ska vet dom om Olivias tillstånd och det blir ingen närhet!
 
en god kall öl och en söt liten dotter :)
 
 

Kiropraktorn

han undersökte mig,kollade reflexer,känsel vilket var bra men det visste jag då jag undersökt på vc tidigare, klämde,petade och masserade lätt kring nacken där jag har ont och är spänd men hittade inget ovanligt. Halskota 1 och 2 som var spänd vilket dem flesta är samt trampetus muskeln var spänd och det visste jag också innan då Melinda berättat det när hon masserat mig. Så jag fortsätter min lilla utredning om varför jag mår som jag gör och hoppas den där förbannade remissen till Lindesberg kommer inom kort!
 
Efter besöket så drog jag neråt och mötte upp Maria för lunch:)
 
sen vidare för och hämta en gunghäst och kläder som jag köpt till Olivia från en tjej.
Gunghästen visste jag att hon skulle gilla då hon alltid ska upp på den som Elly har. Och nu har hon även ett uppsätt med byxor och tröjor. Kan jag bara komplettera med lite grann.
 
haha
 
 

Hmm

såhär ser det ut idag. Har köpt salva!
 
Lika glad för det!
 

Onsdagsinlägg

Pappa Mathias blev alldeles till sig när han kom hem från jobbet igår och såg vad Olivias prickat spridit sig. Snabbt gav han sig på telefon och ringde 1177(jag hade tänkt vänta till morgonen idag och ringt till bvc) men vi fick rådet att tvätta allt vi använder varje dag, sängkläder,både hennes o våra,handdukar,filtar, tvätta händerna i pricip varje gång vi varit i kontakt med henne, använda handsprit, köpa salva och smörja henne 4 ggr om dagen.
Så idag får det bli en lång promenad neråt, måste köpa blöjor också.
 
Skulle haft körlektion imorgon men den måste bokas om, går inge bussar in(fören till v) och Mathias jobbar dubbelskift idag så vill inte dra upp han kl 6 imorgon bitti(har tid kl 8). Dum tid egentligen.
O lite dåligt med cash har jag också nu så jag får nog boka om den till löningsveckan! alltid är det nåt inför dem där körlektionerna,tid,pengar,transport.
 
Blir även tokig på mitt ena öga som krånglat nu i nån månad till och från, dimsyn,svider,skaver,rinner,irriterat!Bara ena konstig nog!

På tur

med mina favotjejer!
Först gos en stund sen drog vi ut i skogen en stund.
Puffen har verkligen varit uppskattad!
 
 
 

kanske

inte vattenkoppor men svinkoppor. Det ska väl behandlas om jag minns rätt.
 
 

Tisdag

en tråkig sådan faktiskt.
Att man aldrig är nöjd!Jobbar man så vill man vara ledig och så tvärtom.
 
Mathias startade jobbet med eftermiddag(vi ogillar det). o imorgon kör han dubbelskift.
Jag ringde kiropraktorn idag och fick tid på Fredag. Får se om det är nacken som spökar och gör mig dålig. Den där remissen till Linde får jag väl vänta på i måååånader.
 
Nu ska jag äta spagetti och köttfärsås och rivna morötter,lyssna på musik och vila en stund medan lillan gör det. Hon har fått vattenkoppor som sprider sig snabbt. Tror det börjar klia också!
 
Hej

Liten kräftskiva

hos syster och familjen!
Har inte setts på säkert 2 veckor. Barnen lekte och vi åt gott.
 
 
Nu äter ju inte jag kräftor eller räkor men finns annat gott på bordet;)

Maskeradparty

som slutade rätt tidigt och jag blev lite för full!! men kul var det!
 
 

Lördag

o jobbschemat är nu slut för denna sommar. Tillbaka till timvik!yej!
Nä dags att ta tag i sig själv känner jag. men stegen dit är lååånga känns det som och tunga.
Behöver pepp och en mer positiv inställning hos mig själv.
 
 
Ikväll är det dags för maskeradparty hos Jennifer B, sjukt sjukt kul, dock känner jag mig himla tråkig med min outfit, medan Mathias dräkt är fruktansvärd och hysteriskt kul! you see!
 
Kl är strax efter 9, Olivia sover än. Hon är uppe så sent men på Tis drar dagis igång igen så då blir väl allt som vanligt igen!
 
Ha det

Regn

Det fullkomligt öser ner.
Tog på oss regnkläderna och gick ut en stund för lite luft. Olivia gillar iallafall att vara ute i regnet. Men det gör väl alla barn?
 

 
 

Torsdag

Raderat rader flera gånger nu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag jobbar ju bara!
Och inte kan man direkt skriva nåt om sitt barns utveckling. Eller kan kan man väl men det var ju inte som första året direkt.
 
Har åkt på rethosta sen campingen i think. o Olivia är fortsatt förkyld. Dagis start på Tisdag så det dröjer väl inte fören hon blir sjuk igen. tänka sig, dagis igen och allt blir som vanligt.  höst. höst. mörker. innebär att jag ska cykla/gå genom den mörka skogen igen.
Inte lär jag hinna/ha råd att ta kortet innan vintern iaf. =/
Nästa år i dec går min halka ut så det gäller iaf att ligga i. Pengar tack!
 
Kl är strax 7 på morgonen, har fått i mig 2 koppar kaffe och skulle väl lätt kunna få i mig någon mer men då blir jag säkert skakis så jag siktar in mig på frukost nu. Sen dags att cykla till jobbet för ett dags pass.
 
 

Trötter

 

=/

Bella har fått en rodnad/sår under magen utav en tova som hon håller på och slickar på hela tiden så nu fick det bli en sån här ett tag. Stackare, hon går in i saker hela tiden och verkar deppig,vill inte äta ens. Förtvivlad hund just nu!
 

Solregnsolregn

Visade ju regn och åska, men här är det sol och blå himmel!
 

Nya åket

i form av en vagn:) brio racer sulky fick de bli:)
 
 
Annars? jo jag jobbar på för fullt sista veckan nu fast fick flera turer redan näst nästa vecka så det fortsätter rulla på. Tur jag fortsatt har mamma dagar att ta ut. inte jätte många men ett litet tag till.
Olivia har verkligen hamnat i trotsåldern redan nu. Slänger sig bakåt och skriker och vrålar när de inte går som hon vill vilket är ofta, o vi har fått känna på affär ilska och vi gav med oss idag. Dumt, vi vet. Stod o skrek som en tok vid glassen o ja till slut bara för o orka med betalning o packning så fick hon en piggelin!
 

Minisemester

på västkusten=)
 
 
 
 
 
 
 
 

Camping

Jag kan väl inte påstå att jag är så mycket för camping, vill gärna ha en normal toalett och dusch vid mig och en skön säng men det ska bli otroligt skönt och få komma iväg nu och tänka på annat.
Rossö camping ska vi till. Mathias mamma och pappa är redan där med husvagnen.
 
Så ner till jobbet strax och göra sista skiftet,hem och packa i bilen o sen dra iväg.:)
 
HEJ

RSS 2.0