Hjälp då?

Hallåå! Kan ni tala om för mig OM man kan se vilka som besökt en????

Hallooojj

Varför är man så trött o seg o lite små deppig på Måndagar? Man vet ju att veckan går ju rätt fort.
Dagen idag har gått fort FASTÄN vi haft matte hela förmiddagen =P

Har precis läst 40 sidor i bokaaaa, boring,boring...
Ska byta om och sätta på träningsdvdn och svetttas. Sedan ta mig ett bad och ha lite myspys för mig själv med peeling o fila fötter osv :=) Skönt ibland när Mathias är borta på sin träning ett par tim varje dag hihi.


Måndags morgon

Hejhej. Jag hann läsa 1 sida igår sen släckte jag för jag ville sova och somnade gjorde jag på en gång. Märkt att man faktiskt gör nånting om dagarna nu.
Himlen är blå JUST NU men ska bli dåligt väder så jeans får det bli idag.

Fan vad ointressanta saker jag skriver. Ge dig =P
Men ni läser iallafall, visst?


Natti natt

Nu säger ja goooonatt till er. Är så trötttt så tröött.. Lägga mig och läsa lite i CHIC o känna hur mina ögon stängs :D
Tacos har vi ätit och lika gott var det. Men jag fattar inte. En gång i tiden fick jag i mig 4-5 st. Nu blir jag proppmätt efter 2. Vad har hänt?!
Har även VRÄKT i mig mitt favogodis, chokladnötterna(naturgodiset ni vet)... DYRT men fan så gott!
Nu har min älskling åkt till jobbet. Ahhhh på en Söndag =/ Vill ha han brevid mig i sängen!!

Vi hörs väl imorgon bitti tänker jag..
Kram

Bakning

Ja, inte mår jag dåligt idag inte. Har varit uttråkad så jag och Sandra bestämde oss för att baka chokladmuffins med nutella i :) Dem tar hon med till jobbet imorgon och bjuder sina kollegor på =P  Jag smakade bara en halva.

Jag har förberett grönsakerna till tacos och plockat lite här hemma. Försöker få med sötnosen här på en liten promenad, få frisk luft. MEN han mår inte lika bra som mig idag tydligen.
Fast vädret är ju dåligt så kanske skulle bädda ner sig med en bra film istället.

Hej så länge

:)


Söndag

God middag till er
Haft en bra helg?
Min har gått foooort. Fy. Dags för skolan snart igen. =/ Fast nu blir schemat att se lite annorlundare ut. 3 eftermiddagar i veckan får vi välja ett tema, så på Måndagar har jag valt röst, sång och avslappning. Fredag eftermiddagar har jag valt bakning o matlagning. Perfekt avslut på en Fredag : ) Sen ska det vara på Torsdagar med men tema är inte valt än. Jag föreslog Teater för det skule jag vilja testa. Får se.
Kvällen igår, även den gick fort. Svepte i mig en vinare samt 2 öl sen begav vi oss ner till ishallen. Skapligt med folk men ölen var inte den bästa. Gick väl några rundor där inne sen bestämde vi oss för att gå hem ja och gubben, Småttt tråkigt men visst är det kul när det väl händer nåt.
Mår iallafall HELT OK idag. Inge huvudvärk, lite smått seg men. Ätit en smörgås med stekt ägg på, yoghurt samt kaffe. Idag blir det TACOS ;) Fan vad vi gottar oss.... hi hi.

Ciaooo

Vin kväll :)


Hej o hå

Kallt o mycket folk på marken. Gick igenom hela på säkert 1 timme. Sen till mormor på fika..
Nu hemma och det ska duschas o sminkas och sen VIN.. Mmmmm...

Ha en trevlig kväll


Marken

Hej på er! Ville så gärna sova ut idag men vaknade vid kvart i 9, pigg som en ärta.
Hade inte tänkt åka in på Nora marken men gör det iallafall eftersom mormor bor där så vill jag passa på att hälsa på henne. You see...
Men vädret är inte på våran sida idag så paraply ska tas med!!!


Ludde som liten :)

       

Lille grisen


Fest!


Nu är det helg

Slutade redan vid 12 idag. Jippi! Vi jublade :) Konstiga saker vi har för oss i skolan. Känns inte ett dugg så som jag trodde. Trodde det skulle vara lite mer "seriösa" saker. Men ja..

Har färgat håret, lagat ugnspannkaka och nu ligger jag här trött som vanligt.
Har köpt lite nötter till kvällen, hoppas det går nån bra film.

Helg:)

Shit vad dåligt med kläder jag har. Iallafall Höst/vinterkläder märkte jag nyss när jag letade fram kläder tills idag. Jeans har jag men dåligt med tröjor/toppar. Dags att höstshoppa maybe?! Får bli efter allt är betalt...

Fyyfaann vad gött med HELG snart! Naturvetenskap står på schemat idag!
Idag ska jag färga håret, denna gång tar jag nästan svart i think!

Javäl,dags för frukost

My Love!


Kvälla


                         Här sitter ja i min ensamhet vilket jag ÄLSKAR för då kan jag pyssla med mitt...
                        Musiken poppar i mina öron, jag går igenom saker i huvudet, saker som har gjorts/hänt och
                        saker som SKA hända. Lättnad när det väl är gjort. Jag tar helg och umgås med nära och kära och ja,
                        gottar mig helt enkelt. Så ser jag på helger nu när jag börjat skolan. Förut så kunde det ju vara helg 
                        Varja dag- inte kul.


Men vi hörs imorgon bitti-slänger väl in en morgonblogg som vanligt. Men hörrni, ni är dåliga på att kommentera, speciell när jag frågar er saker!SKÄRPNING!! :)

                                                    GOOOO natt
                                   

HUVUDVÄRK kan komma plötsligt :P

Se hela bilden

Jag blir galen!

Har sån jäkla huvudvärk som hållt i sig ett par dagar =/ Har egentligen lust att bara lägga mig men jag har saker att göra.
Fick csn pappret idag så har fyllt i den, har kört hammarn runt(idag var jag inte alls med =/), jag lär läsa, håller på med mitt eget projekt vilket är om Spa programmet. Tänkte utforska lite om det så jag vet vad jag KANSKE ger mig in på nästa år. Men läste nu att det är väldigt många som söker in på den. Just den kursen har blivit populär så jag lär nog höja mina betyg rätt så rejält om jag ska ha en chans. Men man är ju på god väg iallafall :)
Så jag har varit hemma hela efterm och grejat med diverse saker med mitt stackars huvud. Var till banken för att betala det här angående Oslo men då har jag ju ej fått nåt Ibankonto eller Swiftadress så det är bara o vänta!!

Känner mig fruktansvärt uttråkad på nåt sätt. Vill att det ska hända något. Men sommaren är över, det går mot kallare tider, dystert och ja usch. Men det är väl många som kommer in i sån höst/vinterperiod tänker jag??


Torsdag

Verkar som solen har bestämt sig för att visa sig då och då ibland. Kanske skulle ta strumpbyxor idag!?
Går till 4 idag. Fyyyy

Men hörrni, kan man se vilka som besökt ens blogg?Hur?


Pics

       

Onsdag

Jisses vad dagen varit slapp.
Jag tror jag är helt koko alltså. Jag har alltid varit osäker på vad som gäller för program osv. Trodde jag fick svar och att jag förstod när jag pratade med studievägledaren men nu har den här osäkerheten smögit sig tillbaka. Jag tänker, jag går en allmän kurs på folkhögskolan, projektkurs heter den, där läser jag den här behörigheten jag saknar för att söka vidare. Men på den här kursen läser vi svenska,matte,eng,samhällskunskap,naturvetenskap samt projekt.. Jag har allt utom matte!!!Liksom...ehmm.. Fattar ni?hahaha. Kunde ja lika gärna läst upp ENBART matte på komvux men där har jag fattat fel för då skulle jag ju behövt läsa upp många ämnen iallafall. Aja, nu har jag ju börjat och kan lika gärna fortsätta till Majmånad...

Har kört idag, wow... det var inte igår. Gick bra men är väldigt stressad ute i trafiken o blir helt till mig så fort det blir mycket omkring mig. Stressa NER säger Mathias... Bilarna ligger i arslet på mig vilket JAG HATAR men dem tycker väl det är kul o härja med "nybörjare".... Störande ÄR DET....
Har precis ätit pasta och hemmagjorda biffar. Ska slappa sen när gubben sticker på träning så tar jag på MUSIK och tränar jag med. :)


VILL HIT


Regn o Rusk

Mörkt, dystert,kallt, o jag är trött idag. Det regnar ute. Idag får Mathias skjutsa bort mig till skolan så blir jag kvar där över lunchen, vill inte cykla i det här vädret. Sätter mig ner i en utav sofforna i fikarummet i skolan med en gurksmörgås och en kopp te. Har projekt hela förm och Eng hela efterm. Slutar kvart i 3 och då ska jag ut o köra. I REGNET...
Nee vill inte göra nånting idag. Vill ligga här hemma i min soffa med min sötnos och gooosa hela dagen.  Jag lär vara i skolan 6 v i sträck för att ta igen dem här 2 veckorna i Dec för intentivkursen. Så 6 veckor.. Inte en enda dag borta.. Så jag hoppas jag inte blir sjuk bara.

Dags för frukost sen bege mig. Bye bye


Sovtime snart.

Fy fan vad trött jag är.. Är så trött att jag nästan känner mig sjuk. Jag kan bli sådär men då ska jag vara RIKTIGT trött. Har hållt på hela dagen sen jag kom hem från skolan. Städat,tränat,tvättat, hängt tvätt. Nu sitter jag äntligen ner.
Läste på aftonbladet om ännu en person som drabbats av svininfluensan och det är livshotande. =/  Nojig blir man! Min syster ligger hemma och är sjuk!!!!!!!!!=(

Ne orkar inte mer ..... GODNATT med er


Nu är det mycket...

Idag kan jag inte påstå att det varit en bra dag. När det står SVENSKA på schemat då tror man ju att man ska ha svenska och vilket jag faktiskt vill ha men det hade vi inte. Får väl hoppas det blir det sen.

Ska tvätta nu vid 5. Har städat, röjt undan, grejat med papper. Har så mycket JUST NU.  csn papper,stipendiepapper och den här STORA grejen med Oslo som jag inte ens orkar tänka på fast jag måste. Alltså jag vet att det har varit sommar och man har varit FRI men jag lovar, det känns som jag skulle behöva åka iväg ett par mån ALLDELES SJÄLV och bara rensa tankarna. Gärna på något SPAställe :)

Gnäll,gnäll....

Roligt

Morrn morrn
Vad roligt att andra som jag inte känner har kommenterat min blogg :) Fortsätt så! Fast måste erkänna att min blogg är ganska "grå o trist"- för vanlig o tråkig. Men jag har bara inte haft lust att sätta mig ner o ens titta på förändringar.  Men som så mycket annat så kommer det väl :P
SOLSOLSOL idag. har gått igenom mina kläder och jag vettefan vad jag ska ha på mig idag.
Svenska står på schemat hela förmiddagen- efterm bjuder på projekt.
Tvättning står också på schemat kl 5.
Nu smörgås och kaffe innan jag sätter mig på cykel och trampar iväg- lär ju få en hel del motion iallafall.. Cyklar bort på morgonen, sen hem på lunch och tillbaka sen hem när skolan slutar. :)


Old pics

        

Mjoo


Dagen har varit BRA...

Jaha då var snart Måndagen slut. Dagen i skolan har varit jätte trevlig. Kultur o natur stod på schemat, även matte. Slog upp matteboken och bara skrattade. Jag förstod nästan ingenting! Haha hur mycket kan man "glömma" bort!!!!!!!!!!!!! Jaja tur man får ta det i sin egen takt.
Ahh har så mycket saker som måste göras. Måste köpa mig en kalender och skriva upp, får inte plats i huvudet.
Varit hos Mickan nu en stund och haft en liten pratstund om allt möjligt :)
Ska ta mig en kvällssmörgås och bara slappa.

Natti natt

Våran hall :)


Bläää

Ahhhhh hur fan kan man vara skoltrött redan? Kanske för att man känner att man inte riktigt smälter in i sin klass? Jag vet inte men jag tror det kan ligga nåt i de. Jag menar, i gymnasiet.. Då var man ju alltid med nån, nån fanns alltid där. Man kunde prata, umgås osv.. Nu sitter man där i klassrummet, gör det man ska sen åker man hem på lunch o sen tillbaka. Ska det behöva vara såhär hela året? Jag känner ändå att jag faktiskt försöker med folk.
Och så HATAR jag Måndagar..
Fin dag iallafall.. Då blir humöret något bättre :)

Som sagt, idag lär jag ta itu med Osloproblemen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blir gaaaalen


Kräftskiva

Vilken trevlig kväll det var igår. KRÄFTSKIVA hade vi här hos mig. Bordet där ute var dukat med kräftor, räkor, pastasallad,potatisgratäng,vitlöksbröd,ostar o kex samt alkohol:) Kvällen bjöd på tokigheter ifrån tjejerna :P Samt maaaaaasssa diskussioner och gitarrspelande :) Tack för en trevlig kväll ni som joinade.
Idag blir det PIZZA, fasiken så gott.. En ätardag helt enkelt.. Snart ny vecka och nya tag och jag måste ta tag i problemen som ligger=/

Hej svejs

Kräftskiva

        

Kräftskiva

                

mmmm

Orkar inte tänka på det här med pappren ifrån Oslo- tar det på Måndag!!För det är ju faktiskt helg.

Lördag

Halloj halloj
Lördag och jag klev upp för en halvtimme sen, vaknade av ett sms av jennifer som frågade om hon skulle ta med några extra stolar ikväll. Men det behövs ej, vi har några "stolar" över :P

Mathias sticker iväg här snart och spelar 9 hål, jag ska försöka göra salladen så den får stå och dra sig under dagen.
Sen ska jag städa lite på balkongen FÖR DET BEHÖVS.
mmm gott det ska bli med mat ikväll. Ost o kex till efterätt.... vin.... mmmm


JÄKLA NORGE

Har legat och varit ilsken, arg, sur, ledsen. You name it.
Fick ett tjockt kuvert idag ifrån Oslo. Tänker inte skriva vad som stod i, bara det att jag har varit med om det här tidigare och nu upprepas det av nån konstig anledning. Jag fattar inte nåt om vad som står i det.. Jag är skitledsen, jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Det här skickade dem över 1 år senare. Hur fan kan dem komma så lång tid efter. Och varför sa dem inget innan vi flyttade ut.
JÄKLA NORGE


Lunch

Lunch och är hemma en sväng och ska ta nåt lätt att äta innan jag ska tillbaka. Blev indelade i grupper då vi ska guida runt. Ca 5 elever och 2 guidar. Jag ska försöka göra det så enkelt som möjligt men han jag ska guida med(en utlänning dessutom) verkar vilja gå runt o runt överallt han. Never säger jag. Han har bott här i 2 år SÅ JAG VET vad som är värt att se eller ej. Det man behöver veta finns ju på torget,möjligtvis att man går förbi vårdcentralen och tandläkaren. Försöka gå turen på högst 1 timme så kan man dra hem. Får se.

Morgon

Hinner ni med att läsa min blogg eller skriver jag alldeles för mycket? Och onödigt kanske :)
Jag älskar att skriva om precis allting eller ingenting.

Idag var jag trött när klockan ringde halv 8. Mathias kom hem efter 6 och åt så när jag går upp så går han och lägger sig kan man säga.
Tror det är vädrets fel idag att jag är såhär trött.. Regn, regn,regn. Idag blir det regnjacka ner till skolan. Lika bra då det är tänkt att vi ska gå rundvandring. Vi som är här ifrån ska visa dem nya omkring. Vad kan man visa egentligen? Vägrar gå upp till millesparken för att se statyer, ALDRIG.  Visar; där är pizzerian, en klädaffär som ligger där nere, matbutik mm. :P

Ahhbläää för detta väder. Höstäckligt kallt väder. Och värre blir det. Och jag ska cykla hela jäkla året. Tänk BARA tänk om jag hade haft det där jäkla kortet istället.

MEN idag är det FREDAG så jag är inte grinig inte.
Ses o hörs

Blir bättre med tiden

FAN vad duktig man är på det här med att blogga och ha den snygg. Jag vet ingenting ja. Men....det kommer....
Godnatt med er..

Yeahhhjjjj

              

Tillbaka till skolbänken :=)


Helloo

Tröööttttttttt jag är. Nyduschad och tränat har jag gjort. Plockat och diskat, ätit fiskbullar mm :)
Nu väntar jag på att unga mödrar ska börja. krypa ner under en filt och tända några ljus.
Vi var och handlade idag så nu är de klart. Men fann inga kräfthattar =/
Bara städning i lägenheten samt balkongen kvar.

Jobbigt det är nu och vara i skolan från 9-4 varje dag sen komma hem och det ska ordnas med mat osv OCH PLUGGA KÖRKORTET. Innan hade jag ju hela dagarna på mig att läsa/köra men nu orkar jag inte. Jag vill bara äta och lägga mig. Hur ska det gå!!!!!!!!!!!!!STRESSAD till MAX

Körde till mamma idag, Mathias sa ; SKITBRA körning idag. Faan vad glad man blir..

Gäspar konstant och jag känner hur ögonen vill stänga sig. ahh jag lägger mig nu.
Jag är inte van att göra sånna här saker om dagarna-säger inte att det är svårt eller jobbigt MEN man är inte van så blir det ju en annan sak. Men skönt är det att inte gå hemma jämt! Jag lääääängtar tills nästa höst OM jag kommer in på det jag vill. Blir ju som en nystart i livet. Jag vill säga till er som vill men kanske inte vågar och står kvar med en vikariejobb tex; VÅGA, snällllllllllllla.. Vill ni så varför stå kvar och trampa? Det kommer man ju att ångra senare i livet. Vill man nåt så ska man kämpa! Tänk er när vi nått upp dit ni vill vad gött ni mår.

Nåja, det är ju bara min åsikt. Jag gör det här för min egen skull. Ingen annans.


Andra dagen

Andra dagen avklarad. Idag har vi fått presentera oss genom att klippa och klistra ett kollage- min var mest choklad och kaffebilder hahha.
Har även gått och kikat på de andra lokalerna och de andra eleverna, Gick in i inredningslokalen och ritningslokalen samt smyckelokalen. Verkar intressant. Vi får möjlighet att en eftermiddag i veckan välja nån utav dessa och jag tror jag tar teater då jag tycker om att stå på scen och aa "visa" mig. Roligt.
Har även tagit "klassfoto".... :)
Imorgon har vi rundvandring för de nya.
Fick schemat idag. Matte hela förmiddagen på Måndagar. Är det nåt jag verkligen hatar så är det matte! Men verkar vara mycket eget arbete och projekt.

Härligt väder vi har idag. Glad blir man,
Nu ut och handla

Dagen startar bra..

Nee verkligen inte. Gick upp halv 8 för att kunna sitta i lugn och ro och dricka kaffe och äta frukost, men jag stod och letade efter ett par strumpbyxor i säkert 15 min i lådan. Vi ska ta kort i skolan idag nämligen.
När jag sen tog på datorn en sväng så var högsta ljudet på, FAN jag sänkte igår innan jag la mig. I KNOW IT....
Så stackars älsklingen vaknade väl där inne. Bor man i en 1;a utan dörr till sov"rummet" ja då får man tassa på tå. Inte roligt.

Solen skiner idag och jag tog på mig lite lite mindre kläder än vad jag hade igår. Igår tog jag på mig mina tjockaste strumpbyxor och en ganska tjock skjortklänning, VARMT. Hade ju inget under..

Har inte hunnit handla än till Lördag och det ska vi fixa idag. Imorgon efterm kommer min karl och hämtar mig i skolan och åker direkt ut och kör lite :)

Hörs sen

Några bilder


Sorry

Ursäkta, är lite dålig med att lägga upp NYA bilder. Har egentligen MASSA bilder fast gamla som jag faktiskt kan lägga upp. Glömmer bort att ta kort fast tillfällen dyker upp.

Har duschat, dammsugit, plockat, handlat, ätit och nu blir det tv.

Första dagen

Vilken bra dag det varit på första dagen i skolan. Upprop kl 11, gick igenom alla klasser samt lite allmän info. Fanns ju några intressanta kurser ju som jag inte visste, smyckedesig, inredning, foto mm.
kl 12 var det lunch, pastasallad och bröd. Satt ute i gräset med brorsan och några till... Han ska ju hålla till i Örebro sen.
Halv 2 var det dags för lite aktiviteter, 160 elever i samma sal. Lyckat!:)
Halv 3 skulle varje klass träffas och gå igenom lite. Mycket att ta in så det kommer väl bit för bit tänker jag!
Men allt verkar OK nu iallafall. Är ju egentligen inget jag väljer så utan jag måste ju plugga upp lite om jag ska ta mig vidare. Lite jobbigt o tänka på matlådor o sånt nu. Inte van med det.
Var ner till Philips möbler för en stund sen och köpte en ny duk till bordet. Vill ha en lång men fanns inga snygga eller passande.
Imorgon blir det presentation och foto...
Nu dusch sen butiken seeeen slappppa :P

Bye

God morgon

Nu på sommaren gör inte ett dugg att gå upp tidigt. Går upp 8-9 och det är hur gött som helst, men jag tror det blir värre till vintern.=( För jag är faktiskt en sovmänniska. Att gå upp 5-6 o jobba förm skulle vara en plåga. Iofs, skolan är från 9-4 så att gå upp 8 ca på vintern kanske inte är så farligt ändå men det är just den biten att det är kolsvart när man vaknar och lite småkallt när man går upp, sen går man ut i det iskalla och ska cykla iväg i det. Hoppas jag INNERLIGT jag hinner få körkortet till nästa år så jag kan ta bilen!!!! Men blir väl mindre körning nu, jag har skola 9-4.. mathias har träning varje dag från halv 6 till 8 ca.. Halv 10 sticker han till jobbet. Gäller att passa på för minsta lilla tillfälle som ges.

Så kl 11 idag är det som sagt upprop. Men varför i hela världen håller det på till 4 på första dagen????
Min bror är i Örebro på sin första dag på teaterlinjen!:)
Fint väder idag med..... Nu vill man ju göra annat..  Tex hålla på ute på balkongen och städa och röja, skura möblerna i solen, gå promenader, åka upp till Björksjön och sitta nere på bryggan mm. Jag har blivit alldeles för slappad märker jag. Uhh hur ska det gå. Nu ska jag o mathias få ett sånt här förhållande där vi kommer att gå om varandra lite. INTE ETT DUGG VAN, jag ÄLSKAR att ha han omkring mig. Jag ÄLSKAR att hitta på saker med han. Antar att man då får se fram emot dem dagar man verkligen kan ses och göra nåt.
Får vi se vilka som hamnar i min grupp då idag. Tror faktiskt det kan vara mest av utlänningar. Så e de.
Återkommer i eftermiddag. Ska med Sandra ner till Philips möbler och checka dukar mm.
Hej så länge


Kärlek


hihi


Uppdatering lite kort bara

Alltså mina nya hantlar är på 3 kg :)
Inte på 1 om ni kanske trodde de..

Örebro

Kom precis hem med en hel del grejer ifrån Örebro.
Ikea; Lampa till hallen, en svart hylla, kruka, ljus och ljusfat som ska vara på den,matlådor mm.
Sen köpte jag min efterlängtade matta till köket inne på rusta :) Och ett par nya hantlar på 1 kg mer än vad jag har nu. Har mammas gamla blå 80 talshantlar nu hahaha.
Åt buffe på pizzaplanet mumsmums. Sen har vi kört lite grejer till kvinnersta då lillasyster börjar skolan imorgon!
Nu håller Mathias på att ta upp lampan, själv ska jag ta mig ett HETT bad då jag har varit iskall hela dagen. Valde fel kläder idag tydligen. Tog en långklänning och en kofta BUT that was wrong.

Imorgon är det upprop borta vid skolan. Hade nog varit mer förväntansfull om det varit nån annan utbildning, nu är de ju för att plugga upp ämnen och det känns ju sisådär faktiskt. Men jag kan säga såhär. Ska bli skönt att få nånting o göra om dagarna. Men är dt inte typiskt, imorgon och på Torsdag ska det bli SOL............. O jag sitter inne i dystra lokaler...

Imorgon lär vi handla till helgen och på Fredag lär vi städa.

Allt bra med er hoppas jag!?? Kram


Mina funderingar

Jaha nu återstår endast 1 dag tills jag ska till SKOLAN.
9 mån är väl inte så farligt minus alla lov o så. Värsta biten är väl nu under höst/vinter och när man ska sätta igång också. Är ju ett tag sen man hade med ämnen o göra. Tror det var upplagt att man kör kärnämnen på förmiddagarna(oftast) och sen får man forska i ett projekt på eftermiddagarna antingen själv eller i grupp som jag uppfattade det.
I maj sen får jag ett "speciellt" slutbetyg ifrån dem fast en mindre kvot så att säga som gör att jag kan söka in på det program jag vill DVS Spa programmet i Grythyttan. Chanserna är inte lika goda som om man skulle ha pluggat på komvux men tycker ändå som sagt att detta är bättre för mig med tanke på ämnena.
Jag har ju alltid tänkt mig att jag skulle plugga till förskolelärare men så tänker jag att det är isåfall det jag ska jobba med "livet ut" kanske och då backade jag undan lite. 
Läste lite om olika utbildningar och kom fram till Spaprogrammet, jag Älskar ju o kladda runt med ansiktsmaskar o peelingar, göra folk lena som barnrumpor haha och fila fötter osv. Dock inte så mycket massage :P  Så då satsar jag på de! Är bara höstintag på det programmet vilket passar bra eftersom jag ska plugga upp nu fram till Maj nästa år men blir lite orolig då man hört att det är ett populärt program och ja. Får se.

Nu dags för frukost sen Örebro. Kanske kan passa på att köra fram till Nora?!

Känner mig glad idag


Hej på er

Dagen har varit bra.  Kört 1 timme(mathias sa att det var den bästa gången hittills) Och då blir man GLAD:)
Sen drog vi ut till golfbanan och slog lite.  Kan verkligen inte med golf, seg sport men följde med för hans skull:P

När jag kom hem fick jag en glad övveraskning, hade fått mail ifrån folkhögskolan att jag blivit antagen till den allmänna kurs jag sökt. Härligt! Tillbaka till skolbänken igen haha. Lite kort varsel då det börjar på Onsdag men det driter ja i... Ger det en möjlighet för mig att kunna söka in till det jag vill sen så!:)
Men jag vägrar ta scn lån för en sån här kurs, så jag får leva på minsta belopp så får det bli.

Imorgon blir det Örebrotripp och Ikea och så handlingsdags till Lördag.

See ya


SkitMåndag

Till nånting konstigt.  Alltid på Måndagar får jag den här känslan, jag känner mig nere. Why liksom? Sen går det över men just Måndagar.!?

Var ner till Coachen i  ca 10 min idag sen cyklade jag hem. Behöver inte vara där just nu. Har annat att göra.
Ska snart åka upp till svärföräldrarna, har ett ärende dit upp så då passar jag på att köra.
Kom på att jag faktiskt har möte med klingen igen på Torsdag nu vilket passar bra då jag tänkte "skriva" in mig på komvux nu då folkhögskolan TYVÄR inte hört av sig=/ Så nu blir det fullt upp med ämnen. Tror jag behöver läsa upp ett par för att kunna söka in vidare sen. TÄNK BARA TÄNK om man inte hade varit sån idiot på gymnasiet utan anstängt sig, då hade jag inte behövt tänkte på sånna här saker! ÅHHHHHH
Jag tyckte om tiden då jag hade ett jobb och inkomst! Klag klag klag

Kan jag få den här förbannade bokningbekräftelsen ifrån körskolan nån gång! Kan ju börja fundera på om det hela är en bluff...............

Ja ni märker ju att Måndagar är skit för mig.
Ser verkligen fram emot en trevlig Lördag:)

..........

Har precis haft Linda här på en kopp. Längesen vi sågs nu. Imorgon drar hon till Barcelona ju.:)

Själv ska jag laga en gratäng sen ikväll blir det skräääckis :)

Sondaggggg

Söndag "vilodagen". Gick upp kl 10. Funderar på en kopp kaffe or not. Brukar inte dricka kaffe på Söndagar just för att jag egentligen vill försöka sluta så då avstår jag en dag i veckan haha. Men går iofs inge bra och sluta iallafall. I need it! I like it!
Men idag sker det inte mycket. Kanske en walk med Linda för på Imorgon åker hon till Barcelona. AVUNDSJUK JAA

Jag skrev ju att jag och Mathias kanske skulle dra till Västkusten men det får bara vänta, jag vill betala kursen först och främst och sen gå efter det. Sugen på en sista minuten sen men skulle vara kul att åka några stycken.

Ciao


Hallen


Sött:)


Städ o roligheter

Nu har jag ägnat hela Lördags eftermiddagen åt att dammsuga, dammat och skurat badkaret. Gud vad skönt det känns nu och mycket trevligare att vistas här inne blev det!
Har bärt ner saker i förrådet med.
Har precis ätit, gjort egna hamburgare och mmm såå gott
Tror jag ska ta mig ett glas vin och bara ligga och läsa lite i CHIC... I det nyskurade badkaret kanske.....
Så här rolig har min Lördag varit. I sånna här lägen önskar jag att jag hade ett jobb att gå till.

Ska ta ett nytt kort på hallen för nu är hatthyllan uppe och även ljushållarna..



Inte Örebro idag

Det blir ingen Örebrotripp idag- får fortsätta här hemma, städa undan och så. Resan tar vi i veckan och nu har vi kollat upp på Ikeas hemsida vilken taklampa och hylla vi ska ha där ute i hallen.
Nu ska vi ut och fixa lite små ärenden och köpa lite fika för idag kommer mamma på besök.

Lördag

Sitter här som vanligt i tystnaden och dricker kaffe och slänger in en morgonblogg, så mysigt så:P
Eller ja tyst är det inte, mathias snarkningar HÖRS vill jag lova.  Så påstår han att jag låter. Ha, knappast!
Igår blev det film, The Island och till det dukade vi upp; Popcorn, ostbågar och choklad. Som om man inte ätit massa skit de andra dagarna. =/

Vädret är inte på min sida idag men så kanske det är de ändå för jag hade hoppats på Örebro idag. Köpa hylla och lampa ut till hallen. Får se.
Dags att inhandla lite mat o grejer till kräftskivan med. Jennifer, hur många kräfthattar har du? Ska jag köpa fler?
Jag tänkte äta en supergoood pastasallad med ALLT MÖJLIGT I.. Jag vet jag vet, faaan varför äter jag varken kräftor eller räkor?? Gaaalet ju. Låter löjligt, men det är räkornas utseende jag inte kan med och kräftorna kanske kanske jag smakar lite på. Men iallafall, till salladen ska jag ha bröd till, antingen nybakat eller vitlöksbröd. Vad passar sig? Och ost o kex.... Kanske vanlijglass och hallon som dessert?? Faan vi ska bli supermätta så vi knappt kan röra oss!!! Och regnar det så blir jag jvligt sne för vi ska hitta på aktiviteter... Så de så
Dags för frukost, såg att vi har slut på ägg så då får det bli rostad smörgås med kanel och socker på. Mums
Ha en bra dag så hörs vi senare

Min Ludde


Hej hopp

Kvällen är snart här och sämre väder har det blivit. Har cyklat lite överallt idag, riktigt skönt.
Handlat mat till kvällen. Ska grilla kycklingfile samt göra egna potatisklyftor och grönsallad till :)
Hoppas på Ikea imorgon så vi får handla lite smått och gott... hihi

Hej så länge

Kort från julas


Vilka kort :)


Morrn morrn


Solen lyser, himlen blå och jag vaknade HALV ELVA what tha fuck........... Så sent har jag väl inte gått upp på länge. Och speciellt inte när det är fint väder. Känns i skallen att man sovit fööör mycket. Not good not good.
Älsklingen kom hem 6 imorse från jobbet och ligger o sussar nu men dags att gå upp snart då han ska iväg hela dagen.
Lillasyster ligger också och sover här... 
Ska ta och ordna lite frukost. Rostade mackor med ägg och majonäs på:) Jag ÄLSKAR majonäs mmmm

Idag har jag inte planerat nåt.. Jo, ta ner lite grejer till förrådet som stått ute i hallen så länge. Och vara ute i solen.
Blir det dåligt väder imorgon så åker vi till Örebro och IKEA. Nu önskar man verkligen man var rik i sånna här lägen, hallen klar och man vill fortsätta. Tvrum och sovrum klara och dessutom ska balkongen fixas men nu tar vi det lugnt ett tag.
Kaffe och smörgås nu
Later....

Klart!

Sådär.. Hallen klar, nu ska bara hatthyllan upp och ljushållarna, sen ska lister upp men det är ju småplock. Det största arbetet är klart och det känns BRA!!
Ska handla en hylla och ha under spegeln samt blommor och nån vas kanske.

Vi hörs imorgon! Då blir det en slappardag i sola, skulle visst bli lite sol så man får passa på.
Natta på er

Före och efter bilder o gooo fika :)


Fan vad bra

Blir så bra så bra där ute i hallen. Har verkligen hatat hur det såg ut innan och nu är det heelt nytt:)
Bara en pytteliten bit kvar sen ska golvet läggas IDAG.
Har bakat en chokladkaka med så vi har tagit lite pauser :)

Lägger upp före och efterbilder idag eller imorgon.
Ciao så länge

Torsdag

Hojhoj
Hur mår ni? 
Jag mår BRA... faktiskt. Jag har en hel del som snurrar i hjärnan som jag måste bearbeta men det funkar.
Har inte fått svar ifrån skolan och jag börjar bli otålig.=/*håller tummarna*
Har inte fått böcker eller bokningsbekräftelsen ifrån körskolan än, väntat i veckor....
Min tid på coachen är snart slut. Återstår ca 6 veckor.
Hallen är snart klar. Idag och imorgon räknar vi med. Pappa var hit igår och hjälpte oss, tusen tack:) Det gick fort. En enda vägg kvar men den svåraste där det är element osv så han kommer ner idag med och gör det sista sen imorgon bryter vi upp golvet och lägger nytt! Sen klart.. Sen ska spegeln upp igen, ny hatthylla/skohylla ska upp, även 2 ljushållare samt en liten svart hylla som vi tänkt köpta ska stå under spegeln. Bi ba det här :)
Hallen är ju faktiskt det första man ser när man kommer in.

Ligger i soffan och dricker kaffe och har precis läst 40 sidor i boken, läste inget igår så tog igen lite idag. Och idag ska jag ut och köra. Mathias erkände att han lärt ut fel på en sak så det var bara och lära sig på nytt. Inte lätt för handledarna ju.

Och så ser jag fram emot kräftskivan, är så trevligt att man kan hitta på sånna saker. Nu gäller det bara för mig att finna på nån mat då jag varken äter räkor eller kräftor. Paj?Sallad?Grillat?hehe vad äter man!!!  Nån efterätt??  Jag har kubb och crocket hemma som vi kan köra om vi så vill. Lite aktiviteter lär vi ju göra..

Pics


HEjjj

Har varit skittrött hela dagen. Orkeslös bara. Sov så dåligt inatt. Somnade efter 2 och steg upp tidigt. Har väldigt svårt att somna när Mathias ligger o läser brevid mig. Jag måste ha MÖRKT!!! :D

Fattade nada med betyget så lär ringa till henne imorgon igen och boka möte den här veckan så jag inte gör ett misstag angående folkhögskolan(om jag kommer in).....

Spacklat klart i hallen, imorgon kommer pappa och hjälper oss med tapetseringen,yeajjjjjj:)

Åhh min goooobbbe jobbar nattt och jag tycker inte om att sova ensam. Vill ha han vid min sida min prins
Men... nu lär jag i säng. Ställer kl på 9! Lätt som en plätt att komma upp. Jag blir som en helt annan människa när jag går upp då än om jag skulle gå upp tex kl 11. Nee 7-8 timmars sömn räcker. Iallafall för mig.
Natta på er
Kram


Brorsan

Min käre bror har klarat sig bra med betygen ifrån gymnasiet så han har precis sökt in på en teaterlinje i Örebro, och han är garanterad plats sa dem så jag hoppas han tänker börja. Jobbigt att pendla men det är det väl värt i slutändan? Lycka till Marcus... Din lilla teaterapa :P

Vart ska jag börja...

Jag och brorsan cyklade ner till klingen imorse för att prata om studier o komvux. Mycket att ta in och fick fråga mycket, förstår fortfarande inte allt men en hel del som jag från början trott var fel.
Jag hade tänkt söka in till en utbildning till våren men fick veta att för det krävs 90% av slutbetyget ifrån gymnasiet, 2500 poäng och nu är jag osäker, tror inte jag har det=/ Men det var inte alls som jag trodde, att man var tvungen att ha svenska, eng och matte. Men iallafall så blir det ju jobbigt att plugga upp så många ämnen på komvux, ta kontakt med lärarna på pihlskolan för ämnen jag hade med dem i skolan som jag inte fick godkänt i. Så istället funderar jag på att gå på folkhögskolan och gå en sån här allmän kurs på 1 år, inga prov ingenting men så får man ett "såkallat slutbetyg ifrån dem sen så man kan söka in på högskolan vilket vore ju toppen. Vad kallade hon de, kvot? Hm.. Så det är ju inte helt hundra att jag kommer in sen då men den här möjligheten känns bättre än komvux för min del. Så jag var bort till folkhögskolan och pratade med dem och det var tydligen 8 personen som ska gå den här kursen och lokalerna är väldigt små där så jag står på "väntelistan" tyvär. Får besked den här veckan.  Om inte så får jag väl kämpa med komvux=/   Så har min förmiddag varit. Mycket information att ta in men har lärt mig en hel del. Hoppas innerligt jag kommer med. Vore en sån chans alltså. Vill komma igång nu!!!!
Ska leta upp mina betyg och kolla igenom så jag är helt säker på att jag förstått allt.
Den här kursen börjar nästa vecka isåfall.
Önska mig lycka till.


SAKNAR


Minnen

Får alltid tårar i ögonen när jag kollar på kort från Oslo. Sån speciell tid i mitt liv bara. Alla människor man träffat, allt man gjort och sett. Och här sitter man och "ruttnar" i en skithåla =/ Deprimerande. Jag skyller absolut inte på min karl-var ju jag som tog beslutet att flytta hem men jag tror ändå att jag behövt mer tid till att tänka på det. Det kom så plötsligt.
Men tiden läker alla sår, inte sant!
Men framförallt så saknar jag mitt förstajobb där med mina gamla barn. Det är skitledsamt och när jag såhär i efterhand får mail och kort på hur dem ser ut nu så blir jag ännu mer ledsen, att inte få vara med och uppleva det. Hade önskat att fått haft dem i flera år till. Men ikke.  Är trevligt att dem kommer ihåg mig iallafall.

Slipningen klar nu så imorgon ska vi spackla och borsta sen kan vi börja tapetsera.. Tar före och efter kort :)
Min sötnos fick hem nya datagrejer då hans inte funkat som den ska så han står och grejar med det.
Själv har jag ätit tacos IGEN för det blev över igår och kommer att bli över tills imorgon med.=)
Sitter och lyssnar på P4 Ballade. Stormförtjust helt enkelt. En riktig romantiker, det är vad jag är! haha

Jag säger godnatt till er nu redan

Oslobilder/Gamla lägenheten and work!


Old pics


Slipning på G

Nu hålls det på! Heela jag är dammig och hela lägenheten med, ingen ide och gå runt o damma när det ska fortsättas imorgon med. Halva hallen är färdigslipad och jag gleder mig tills det är klart med just den biten! Går runt och hostar och nyser :P  
Har precis tränat(eller ja,) gjort mina övningar :) Ska ta ett bad och läsa i körkortsboken. Är inne på 9;e gången och läser ju. Spyr snart!

Vill hit i år igen!


Tråkig Måndag

Halloj
Nu har de flesta börjat jobba igen och själv har man "semester" än. Lite tråkigt nu när man blivit van att umgås med folk då o då. Nu får man ju planera mer. Är nå grymt sugen på att komma igång jag med, jobb, pluggning.. Bara känna att man gör nåt. Jag grejar iofs mycket nu, körkortet, renoverar hemma men vill känna att jag gör nåt för mig själv att jag tids nog kan tjäna mina egna pengar och göra lite som jag känner för. Resa, köpa det jag vill ha. Och framför allt att jag och min prins kan köpa ett hus och börja leva på riktigt! Åhhhh

Fick tag i klingen idag och ska dit imorgon och prata om vad som krävs för utbildningen jag vill/tänkt gå till våren om allt går som det ska.

Nu ska jag ta mig en kopp sen hämta tapeterna..


..........

Tröttisar, det är vad vi är. En sån här fin dag och vi bara ligger hela dagen och halvsover. Därför jag inte vill festa så mycket för jag hatar dagen efter för jag blir alltid så himla dålig att jag inte klarar av att göra annat än att bara ligga.=/
Vi mår bättre nu, tog oss en promenad till butiken och handlade tacogrejer och har precis ätit, fy faaan vad gott:)
Gud vad man äter jämt!
Ska strax se Privliged(hur det stavas) och invänta kvällens film som jag garanterat kommer att somna till.
Imorgon sker det mycket, ska slipa klart i hallen, hämta nya tapeterna och jag ska ringa samtal.

Trevlig kväll


Dagen efter

Ahhh jag mår Ok men trött! Kom i säng 6 imorse. Kom hem runt halv 5 sen åt jag och pratade ett tag med Mathias och plockade efter hans "förfest"... Tänkte vi skulle komma iväg och ta ett dopp men får se hur vädret blir.
Kvällen igår var heelt OK men jag kunde anstängt mig lite mer för att ha kul, jag ger upp så fort.
Nu ska jag iallafall vräka i mig en äggmacka med mycket majonäs på:) Mumma
Sugen på tacos ikväll.....


Karlstad

Det blir Karlstad ikväll. Åker om 1 timme. Ska bli kul att komma iväg-härifrån! :) Längesen nu!
Hörs imorgon
Ha en trevlig kväll
Kram

Gamla bilder :)


Gamla festbilder :)


Vad gör jag?

 Osäker som bara den!! Karlstad eller inte Karlstad ikväll..
Vore kul att åka iväg jag som tycker det är så tråkigt annars.

Tacopaj!

Har vräkt i mig MASSA tacopaj så nu ligger jag skitmätt i soffan.
Kvällen erbjuder inget. Lugnt! Var till sjön tidigare och badade, var alldeles ljummet:)

Hoppas ni haft en bra dag och att eran kväll fortsätter så:)

Hörs!


Vill feeeeeeesta!!!!!!


Godmorgon på er

Godmorgon på er
Vilken dag att vakna upp till va:) Igår blev det en riktig ätardag. Hade med chips och choklad ut på flotten,på kvällen kom ju min syster hit och vi hade dukat upp med nötter, ostbågar och pringles :P  Min mage står rätt ut nu. Orkar inte ens äta frukost! Men kaffe ska i! Vi kollade på några skräckfilmer igår.

Idag vet jag faktiskt inte vad som sker, vill gärna ut och sola men skulle behöva fortsätta med hallen. Stackars älskling som jobbar efterm nu=/

Ha det bra

Flottedag:)

Flottedag:)

Soooool

Hej på er
Blå himmel och så glad man blir.
Ska packa och sen blir det att åka ut med flotten hela dagen, härligt!:)
Fiska, bada, sola, äta gott och bara njuta av en förhoppningsvis solig dag.
Vill passa på att göra sånna saker när det äntligen är väder för det!!!! You seee

Ikväll kommer lillasyster hit och vi ska se film och äta goott:)
Ha en fin dag hörrni!

Min Ludde

LuddeLuddeLudde

=)

Vad fan gör jag?:P=)

Festbilder

Fest!Fest!Festbilder

Kärlek=)


Saknar min gamla lägenhet =/


Nyklippt


Vilken dag

Har inte förstått mig på detta system ännu men jag försöker. Vill ha lite ändringar kring "utseendet" på bloggen. Äntligen sitter jag ner. Helt slut idag med. Har gått i ett. Pappa och Sandra var så snälla och kom ner och hjälpte mig med väggen så nu är ena sidan helt klar och andra halvklar men nu får min karl göra lite med :D Vi var ner och beställde tapeter idag, längtar tills det är klart! Har sett ut som fan så länge nu. Nu ikväll åkte vi och tog ett kvällsdopp och kastade boll till varandra. Skönt var det i vattnet och det tyckte nog lilla Ludde med. Jo, körningen idag gick bra, lite dålig på att checka "döda vinkeln" bara. Lite snabb på det där. Inget tålamod och inget självförtroende när det gäller körningen, hur ska det gå! Nee säger natta nu ja.

Godmorgon

God morgon på er Solen lyser och himlen är blå för en gångs skull! Faaan vad glad man blir. Hoppas det håller i sig åtminstonde idag. Vill ju inte stå och hålla på med tapeter en sån vacker dag. Vill vara ute. Nu har vi ätit frukost och ska vänta till klockan blir 10 för då ska vi gå in en snabbis på färgaffären och beställa/köpa dem nya tapeterna för jag tror att om jag ligger i med väggarna kan det vara klart tills nästa vecka. Så som jag skrev igår så ska vi upp och gratta mathias mor som fyller år. Ska passa på att köra. Kan alltid hoppas det går bättre idag:P Hörs sen

Varför har jag tagit kort på denna?:P


Kvällen

Åh herregud vad trött jag är. Flängt omkring hela dagen. Satte mig precis ner nu. Klippte mig ju tidigare idag, blev lite snelugg och bara lite kortare så inget speciellt men skönt att klippa av det. Lägger upp en bild... Sen har jag hållt på och rivt tapeter, vilket skitjobb.=/ och mycket är det kvar! Imorgon kommer Sandra och pappa ner och hjälper mig. Tänker/vill inte ha det sådär när det kommer folk hit på kräftskivan!!! Stekte pannkakor till middag idag. Grädde och sylt till. Mmmm. Iskall mjölk:) Imorgon ska vi gratta svärmor på förmiddagen sen blir det att fortsätta här hemma. Hajjj

Tisdag

Tråkigt väder idag med. Men imorgon ska det bli fint så då SKA jag ut till stranden! F¨lite färg vad fan I eftermiddag kommer pappa ner och ska hjälpa mig med väggarna i hallen. Vill så gärna få upp nya tapeter NU. Så är det bara golvet kvar. Hoppas få ner de gamla tapeterna nu i veckan så kan vi köpa nya nästa vecka. Så nu till den här kräftskivan Jennifer, har pratar med några och verkar som om vi ska bestämma ett datum så får folk utgå ifrån det. Vad sägs då? Ska din gubbe joina? Kanske bäst att ta det näst sista helgen fast då kanske inte folk har pengar? Nu ska ja o gubben dra ut och handla ´sen ska jag förbereda mig inför klippningen. Har inte klippt mig på år alltså. Och mathias sitter här och nästan gråter och vill inte att jag ska klippa av mitt långa fina hår säger han. Men det ska jag. SÅ slitet så. Talk to ya later

Ludde o ja


Oslos gator


Eftermiddag

Åh herregud vad tårarna kommit idag. Fick mail av en förälder till en gammal dagisbarn jag hade i Oslo i 1 år. Hon sände mig några nya bilder på han som precis fyllt 3 år. På några av korten var några andra av mina gamla barn med. Såå stora och söta. Kan inte förstå att när jag hade dem var dem precis 1 år och nu 3 hela år. Den här föräldern berättade att så fort nån börjar prata svenska så påminner hon han om mig och Carro och han kommer ihåg oss och det är ju så kul=) Han säger fortfarande "epplen" istället för Eppler. :P aaa, jag blir alldeles tårögd. Mina goooungar. Hade ett sånt speciellt band mellan oss och saknaden efter dem är STOR alltså. Imorgon har jag klipptid, får se vad det blir. Men mycket ska klippas av HOPPAS JAG:) Verkar som kräftskivan blir av hos mig, datum vet jag dock inte när. Försöka tajma in det med alla, inte lätt. Men kanske dags att spika det snart så man hinner planera lite. Trevligt ska det bli!!! Träningen idag gick supert! Och dem ärenden jag skulle göra har jag gjort med! Gubben o jag funderar på att åka en tripp till västkusten ett par dagar. Dags att ha lite skön semester vi med nu! Men vi vill låna en husvagn! Nån som har som vill låna ut???

Ludde:)


Sugen på en riktig fylla ;=)


Morrn eller god förmiddag

Jag steg upp kl 8 för då skulle min karl upp och iväg till golfbanan. Jag skulle iväg till coachen men väl där nere var ingen där, nyss kollade jag mailen och fick veta att det var inget där idag. *suck* Har fixat lite saker nu, beställt klipptid. Men vettefan hur jag vill ha det. Vill klippa bort en hel del och tunna ur det. Jag har fått veta att hon jag ska prata med angående komvux är tillbaka 10 Augusti. Nu ska jag göra ett kapitell på trafikskolan, TRÅKIGT!. Idag blir det cykling till träning, fan vad jag vill se resultat! Blir gaaalen! Dags att beställa nya hantlar samt ny dvd. Nån som vet en bra träningssida till rimliga priser? Sen är jag jävligt sugen på att beställa nya höstkläder. :) Finns så mycket snyggt men pengarna vill inte räcka till. Nee får ta nya tag nästa år när kursen är slut. Vädret är deprimerande idag men jag tar tag i saker och ska börja riva tapeterna, kan inte se ut såhär om jag ska ha kräftskivan här sen. Ha en bra dag

Söndag

Halloj Vilken dag! Legat ute i solen i ett par timmar idag uppe hos far! Ätit glass och druckit alldeles för mycket kaffe! När jag kom hem tog jag en runda med dammsugaren och så tränade jag! Sköönt. Älskar verkligen känslan efter att man tränat.:) Önskar jag kunde vara mer aktiv med promenader. Har köpt lite nötter till kvällen som vi ska frossa till filmen på kanal 5. Älskar dem här chokladnötterna. Smaskens! I veckan har jag lite att ta itu med, ska ringa samtal, försöka beställa klipptid,riva tapeterna i hallen samt kolla på nya. Ut och köra. Mathias jobbar efterm denna vecka så får försöka hinna. Hoppas ni haft en trevlig helg. Min har varit lugn och skön. Kram

Fin dag

Vädret har varit sådär men väldigt skönt när solen väl var framme. Jag, Sandra o lillebrorsan var ut med båten idag och fiskade. Jag är kass på det, linan fastnade ett antal gånger, jag skrämde bort fiskarna och jag kom inte alls dit jag skulle men jag fick en abborre :) Tänka sig... Äckligt är det med fisk men väldigt rogivande att bara sitta där ute i tystnaden. Trött är jag nu, har hand om Ludde lite nu men han blir hämtad senare ikväll.. Jag o Jennifer har snackat om kräftskiva nu i Augusti så jag hoppas innerligt den blir av. Bara vi finner ett hus eller stor tomt att vara på.... En del att tänka på! Jag äter visserligen inte kräftor men finns väl annat gott man kan duka upp.:) Ciaoooooooo

RSS 2.0