Party tonight :)


Halloween

Hej på er.  Idag är det ju 31 Oktober. Imorgon är det 1 November. Ojojoj vad tider rusar förbi.

Ikväll är det så tänkt att jag ska ha en liten halloween fest med tjejerna :) Kommer bli sååå trevligt. Längesen vi sågs allihopa. Synd att ni jensen flickorna inte kunde joina.=(

Igår sågs det på idol och jag tyckte väl inte temat var så roligt då man knappt kände igen låtarna.
Riktigt pinsamt var det när Rabih skulle sjunga för det var verkligen dåligt igår! Han får allt ta och komma igen lite nu :) Reza var braaa som vanligt. En riktig stjärna!


Skitväder idaaaaaaaaag. Vill ju ha sol och blå himmel så jag kan gå ut och gå!!!!!!

HAPPY HALLOWEEN..BUHHHHHH


Mys fredag

Tja på er
Tyckte dagen började tråkigt men sen har det rullat på.
Har plockat och dammat, tränat och pluggat teorin. Nu är kl helt plötsligt 6.
Ikväll blir det soffan framför Idol... Hoppas på balladerkväll ja :)

Imorgon ses vi brudar!=)=)=)

Ha en toppen kväll


Fredag

La mig halv 1 inatt. Jag var riktigt trött för det är ju inte jag van vid. Jag somnar nästan alltid i soffan vid 10-11 tiden om kvällarna. Men nu var det ju så att snosen kom hem från träningen efter 10 och vi skulle ju kolla på skräck men hittade ingen som vi ville se men fick se att Halloween gick på showtime kl 11. Så det fick bli den. Har ju sett den ett antal gånger men jag tycker dem är bra :) Är det nån "skräckfigur" jag inte gillar så är det Michael myers!=/

Gick upp halv 10 men hade gott kunnat tänka mig sova hela förmiddagen =)
Ska inte göra nåt speciellt idag. Mathias ska byta däck och jag borde väl egentligen vara med och hjälpa till och se hur det går till men fy vad tråkigt. IDAG är det exakt 1 månad kvar tills kursen börjar! Tiden har gått så fort.

Bye

Nu är mitt hår svart igen :)


Fullt upp

     Myspojken min :)

Dagen har gått i ett.. Gick ner på samhället vid 10 och ordnade några klappar, kollade på skor och köpte
en duk på Philips möbler sen hem till Sandra och färga systrars hår =P Samt mitt....
Kom hem och lagade mat och håller nu på att slänga ihop ett kladdkaka som älsklingen och jag ska mysa med
ikväll till en skräckis(han är ledig inatt) :)  Så nu håller jag på att smälta maten och ska sen hinna plugga,gå en liten kvällspromenad och bada(raka benen)... =) Kl 8 är det mammas pojkar. Så jäkla dåligt bra alltså!!

   

Maten idag blev en potatis och köttfärsgratäng, suveränt gott.. Ikväll kladdkakan :)mmmm

Mathias fick hem sin nya plattskärm till datorn idag. Han är överlycklig!!




Kakan står i ugn och jag tror jag ska lägga mig i badet och skrubba kropp och ansiktet samt raka mig =D
Ha en trevlig Torsdags kväll.. :)

 

 


Soool

Vilken dag va ;)




Ska äta frukost nu och sedan bege mig neråt mot samhället och gå in på Philips möbler och se om det finns duk jag kan köpa till barbordet. Vill ha en lång gråbrun en. Hade varit snyggt.
Funderar på om jag skulle ta och baka nånting med eller om jag gör det imorgon som lite Fredags mys :) Träna lär jag göra iallafall. Nu har det gått ett par dagar.

Hej så länge


Lite shopping...

Hej :)

Så var även Onsdagen snart över. Lovet passerar förbi med racerfart. Tycker jag inte om.
Dagen idag har spenderats i Karlstad där solen sken och det var så mysigt att strosa omkring.  Tänk att känslan känns såå mycket bättre i den staden än i Örebro! =)
Men dock blev dagen en besvikelse för jag hittade nästan ingenting. Åh jag som ville shoppa, jag som var så inställd på det. Köpte min efterlängtade klänning iallafall.. Ni vet den svarta som visas på reklam från Gina tricot. Grymt snygg och hur härlig som helst att ha på sig. Får bli en nyårsklänning tror jag :) Ett par snygga stövlar till det så. Det hittade jag heller inga på skopunkten =/  Köpte hårfärg och ny ansiktspeeling och ett par halloween strumpbyxor. Thats it hörrni! Ville ha jeans och skor o smink mm. Men icke! Inga klappar heller. Svårt det där och man har ju faktiskt inte råd i år till grejer så det får bli nåt litet till varje. Beställa över nätet istället. Slipper man åka in och tänka på det där.  Åt på en skitgo restaurang... Kycklingfile OCH fläskfile med pommes och jätte go sås till samt sallad och bröd. Mums. :=)

Inväntar nu Bonde sen blir det sängen tidigt ikväll.
Hoppas att ni mår bra?!

Tisdag

Så var Tisdagen snart över. Imorgon blir det shopping(förhoppningsvis) i Karlstad för en gångs skull. Blir väl både Bergvik och stan.. Är ute efter jeans och stövlar och lite smink men också julklappar. Men som sagt, blir billig jul i år!!!  Mathias present är iallafall fixad. Han fyller inte förens 26 Nov men lika bra när man har pengar och tid att ordna med det.

Idag har jag varit hos mamma och hälsat på och hunnit med och kört en lång sträcka idag. Körde mot Filipstad så det blev väl iallafall 5 mil ca. Men jag tycker det är otäckt att köra i 90.. Jag blir alldeles skakis och blir hur glad som helst när 70 skylten kommer. Men idag tyckte jag körningen gick dåligt så mitt humör har inte varit det bästa. =(
Lagat pasta och hemmagjorda köttbullar i matlagningsgrädde och masssa kryddor och sallad till... :)
Träningen står jag över idag!!

Nu ska vi spela lite kort och dricka kaffe. Ikväll är det Desperate kvinnorna :)

Ciao

Kvällen

Kvällning och jag känner mig inte så trött som jag brukar göra om kvällarna. Vill och hoppas Mathias kommer hem tidigt ikväll/natt så vi kan ta på en skräckis.. =) Är ju ledig så det kvittar väl för en gångs skull. hihi

Har varit ute o kört en sväng nu. Det går upp o ner hela tiden så jag blir tokig. Varför kan jag aldrig bli bra!!Varför kan det inte bara GÅ BRA. Har kört i 5 månader nu o vissa saker förändras fan inte. =/
Snart 1 månad kvar till kursen och jag bara känner ett stooort tryck över mig. Känns som alla har sånna förväntningar på mig och jag vill bara ta det som det kommer. Mathias sa såhär idag; Du har 20 lektioner, det måste du klara.  Då blev jag ännu mer rädd. Uhhhh :)
Jag blir nöjd hur det än går. Även om jag blir "Hemskickad" "kuggad" o måste köra på mer...

Jaja slutpratat. Ni måste verkligen tycka jag skriver om tråkiga saker. Iallafall detta =P

Säger godnatt till er nu


Måndag

Hej!

Tyckte dagen började så tråkigt men det har ändå gått i ett. Ställde kl på 9 men låg och drog mig till 10 ca.  Mathias kom hem halv 7 imorse från jobbet så jag tänkte jag skulle hålla mig undan på förmiddagen så han fick sova ordentligt. Får göra så nu när vi bor i en 1;a... Tyvär...

Jag åt iallafall frukost sen cyklade jag till Sandra och var där ett par timmar... Halv 2 ungefär kom jag hem och då var han vaken så vi städade i skåpen(allt för länge sen) och dammsög,städade badrummet och plockade. Halv 4 skulle vi iväg på visning på ett hus. Det var ett stooort hus kan jag säga, DOCK VÄLDIGT mycket att göra inuti, i nästan alla rum och det vettefan om man orkar. Inte allt.. Lite vill man ju fixa och ordna som man själv vill ha det men nee. Men det kostar ju inget att titta eller hur :) 1 timme efter var vi hemma och jag satte igång med träningen. 47 min-420 kalorier. Tiden gick väldigt fort men jag blev alldeles skakis och yr så jag var tvungen att sluta.

Vi har bestämt Karlstad tror jag på Onsdag.. Lite shopping(om jag får råd), julklappar prioriteras nu. Alltid är det nåt. Så Jennifer, är du ledig då trooo?? Cubus, finns den affären på Bergvik?

Imorgon ska det visst bli sol... Och den är så välkommen så... Hoppas att yr.no har rätt.

Trevlig kväll


KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK


Saknar min gamla goooa stad ;)
















Blir alldeles tårögd när jag kikar på bilder. Vetja om man nånsin kommer att
åka dit igen!!!? Jennifer, ska vi dra en helg och gå på krogen?=P



Bilder:)

     

Hälsat på denna sötnos idag :)

 

      

Oslobesöket i somras =) Härliga tider


Cykling

 

Träning idag blev cykling 50 min-450 kalorier! Idag svettades jag riktigt ordentligt och gud så skönt det var med dusch efteråt :)  Fasiken så kul och skönt det är att träna. Jag är helt inne i det. Önskar bara jag kunde finna andra träningsmetoder. Friskis är inget alternativ för mig längre då jag vill ha mer styrka/bygga muskler =P bli tajtare hahaha. Och ta mig till Grythyttan är ju inte det lättaste. Well well...
Nu ska jag sätta mig och läsa teorin


hihiih...

Söndag



Igår blev det filmtittning och chips :=)
Såg det var ny rysare med i filmtoppen
Trick"r Treat hette den. Lär vi se här =)
Kanske nästa helg tjejer? Skräckfilm då eller nöjer vi oss med
berättelser?

Idag lär jag försöka plugga lite, verkligen kämpa sista tiden nu. Köra en sväng...
Ikväll ska vi äta tacos men det blir ingen filmmys för Mathias går ut ikväll redan och jobbar=/

Hoppas att ni har haft en trevlig helg och njut utav Söndagen med vettja!=)

Mat!

Nu håller älsklingen på att göra goood mat.. Pommes(friterat) och fläskfile :)
Sen ikväll ska han iväg på grabbkväll och jag o Linda har tänkte att ses ikväll igen.. Får passa på medans bägge kan :)

Annars idag har jag inte gjort ett skit. Bara legat inne och latat mig =D Jäkla rusk ute..=/

Puss


Lördag

Huvudvärk, trött som faaan idag. Ställde kl på halv 10 och det märks att jag inte är van att stiga upp så sent därav huvudvärken!!=/ Men skulle kunna sova hela dagen känns det som.

Är inne på Ginas sida nu och har funnit en klänning jag vill ha.. Och strumpbyxor... Funderar på.. Om jag ska skicka iväg en beställning.. Kanske nån jag känner som också vill ha nåt därifrån.. Eller kommer vi att åka in till Örebro någon dag... Inte i helgen iallafalll.. MYCKET FOLK.. Löning,LOV och fult väder.. Då är väl ALLA där... Pallar inte med sånt. Vill ha lite lugn och ro när jag shoppar. Skulle behöva köpa lite julklappar med.

Så idag händer det inte mycket. En lugn Lördag hemma verkar det som. Lite tråkigt men.

Kram


Fredag!



Faaaaaaan vad jag vill ha tillbaka sommaren, eller ja inte den här sommaren som var MEN EN NY härlig varm sommar med grillning,badning och massa sol!!!!
Vill inte ha den här kalla skitvintern!!!!*Brrrrrrrrr*

Jag är så trött ständigt numera. Vill bara gå och lägga mig...
Mathias åkte precis. Önskar han/dem lycka till på matchen ikväll. :)
Jag har städat lite och tränat 45 min-420 kalorier! =D
Imorgon tar jag en vilodag och ska umgås med min sötnos.. Äta god mat och mysa massa.. Inte så ofta man gör det då han jobbar natt om veckorna.
Ikväll kommer som sagt Linda hit och vi ska titta på idol och äta lite gott...

Hoppas ni får en trevlig kväll i höstrusket!!)

Fredag!



Faaaaaaan vad jag vill ha tillbaka sommaren, eller ja inte den här sommaren som var MEN EN NY härlig varm sommar med grillning,badning och massa sol!!!!
Vill inte ha den här kalla skitvintern!!!!*Brrrrrrrrr*

Jag är så trött ständigt numera. Vill bara gå och lägga mig...
Mathias åkte precis. Önskar han/dem lycka till på matchen ikväll. :)
Jag har städat lite och tränat 45 min-420 kalorier! =D
Imorgon tar jag en vilodag och ska umgås med min sötnos.. Äta god mat och mysa massa.. Inte så ofta man gör det då han jobbar natt om veckorna.
Ikväll kommer som sagt Linda hit och vi ska titta på idol och äta lite gott...

Hoppas ni får en trevlig kväll i höstrusket!!)

Laddad!!!?



Kl är snart 8. Jag är laddad inför sista studiebesöket. NOT! Det här är ju rena plågan för fan.

Ahhh vill inte gå upp. Vill det inte. Sängen är så varm och skön. MEN nästa vecka har man ju sån lyx att det är LOV. Skönt med skola ibland =) Får njuta så länge det varar.

Mathias sista förmiddags skift idag och han jobbar ju 6-2 och nästan direkt efter ska dem iväg och spela borta match ca 2 tim härifrån. Kommer hem inatt nån gång. Han kommer att vara trött!!!!!!
Själv ska jag och Linda ha en liten tjej kväll bara vi och se film/Idol såklart och kanske det blir lite godis till? Eller Kaffe/Te om jag känner henne rätt!=)

Nu lär jag rosta en smörgås och klä på mig
Talk to ya people later


Hur har dagen sett ut

Vad har hänt idag?
Jag har varit på det studiebesök jag inte var med till i Fredags.
Kom hem och tränade i 55 min vilket blev 520 kalorier :) Jätte nöjd. Men det syns inte på vågen. Står stilla. Varför blir det så? Har tränat BRA i snart 2 mån och inte gått ner nånting =/
Jag och Mathias åkte runt i säkert 1 tim och kollade på hus. Finns så fina hus som man skulle kunna tänka sig. Synd att inte nåt utav dem är till salu...

Har letat fram vinterskor och en klänning jag kanske ska ha nästa helg.
Pluggat teorin och jag väntar nu på att han ska dra här så jag kan dra på musik och greja lite för mig själv :)

Íkväll till mammas pojkar ska jag fixa iordning några varma smörgåsar och en kopp te. mmm härligt det vettni

Ha det

Minnen

Kollade på mina gamla bilder precis och fick se kort på lägenheten i Oslo. Saknar den gamla fula lägenheten =)
Ligger nån charm över den faktiskt =)


           

Mitt rum               Köket                    Tvrum                         Hall

 


Torsdag

Det här är tufft alltså.
Det här kommer att bli en lång vinter
MED mörka kalla mornar...
Skulle ge vad som helst för att få ligga
kvar i sängen. Vad som helst!

Igår åkte vi runt och jag körde faktiskt.. Tittade på hus..
Vi är otroligt sugna och känner för att ta det steget men är
såklart ekonomin som står i vägen lite fast vi räknar och räknar
på det hela tiden. Har nämligen sett 2 hus som vi är intresserade av,
ganska billiga(dock renoveringshus) som jag är lite lite emot, mest
pga av att jag inte vill komma till ett hus och det ser ut som fan
och delvis för att jag heller inte orkar/vill renovera ett helt hus så det
skulle nästan vara 50/50 =)
Körningen gick bra, men känner mig ganska trygg nu här i samhället där jag kör i 50 haha.
Min favorit hastighet =P De ni.
Drömde inatt att jag körde i Stockholm och allt var sån kaos!!!!!

22 Oktober och jag har julkänslor!!! Helt otroligt egentligen va.

Denna fanns i närheten av mig förra året           Mys!!!
fiint alltså.


Lite hängig

Shit vilken dag... Förmiddagen var en plåga. Mådde så dåligt. Tröööttttt, illamående,yrsel och allmänt hängig. Trodde jag skulle behöva stanna hemma från skolan men så fort jag kom ut så blev det genast bättre. Tror det beror på luften här inne hos oss som gör det. Bor i en 1;a liksom. Man klarar inte av att vara här inne länge alltså.
Försöker vädra då o då men blir så kallt fort. Så vad gör man!?

Har precis ätit lite onyttig mat. Vi orkade bara inte tänka på handling och laga. Så vi beställde ifrån viking DOCK tog jag faktiskt en sallad så=) Thats goood. Men Mathias tog sin Accapulco:P
Nu ligger vi och jäser framför tvn. Ska tvätta kl 5 sen tänkte vi dra ut och kika lite på hus(jag köra kanske)..=)

Ett varmt bad kanske. Badade igår med och då filade jag fötterna och smörjde in dem :)
Tror jag ska kika lite på nätet på egna ansiktsmasker man kan göra.

Hej så länge

Onsdag

Uhh vilken trist dag vi fått. =/
Jaha, när kommer snön då?
Hade ju snöat i Karlskoga hörde jag.

Jag har sovmorgon =) Men jag ställde kl på 8 så gick jag upp och tränade. 50 min cykling- 450 kalorier. Kändes så skönt efteråt. Ska äta frukost nu. Magen kurrar. Köpte rostat bröd igår och det var himmelskt goottt.. Inte ofta vi äter det här för vi kör alltid på må bra brödet. Men igår kväll så "lyxade" vi till det lite och rostade och så hade jag på kanel och socker på. Prova det ni som inte gjort det=)
Och åt bullar gjorde vi med. Mums
Men min stackars karl hade svårt att hålla ögonen öppna igår...Han ville ju se Desperate men när han väl skulle lägga sig vid 10 ja då blev han inte så trött längre utan låg och läste till 11. Då blev jag lite irreterad för jag var skittrött och kunde verkligen inte sova när lampan var tänd. Ja hur det kan bli ibland..=D Han var iallafall jääättte trött imorse.... Kanske får lägga sig tidigare och läsa ikväll...

Kram

Bullar=)

Här hos mig bakas det bullar av älsklingen. Luktar så gott och så får vi nånting mumsigt ikväll till Desperate=)
Han vet inte vad han ska ta sig till, han är inte van att jobba förmiddag och han är så trött men tänker inte gå och lägga sig så då kom han på BULLAR... :=) O mitt upp i det har jag lagat mat.
Blev potatisklyftor (igen), ostschnizel,morötter och bearneisås... Snacka om helgmat hahaha men har man det hemma så kan man lika gärna ta slut på det.

Trött även jag idag. Hade svårt att somna om när han gick upp imorse. Och har känt mig hängig i skolan. Iskallt i lokalerna och sån mensvärk så usch!

Nu lär jag plugga lite

Tisdag

Morrn morrn
Är alldeles tyst här inne idag. Inget ljud av snarkningar =P  Sötnosen var sååå trött imorse när kl ringde 05.30...
Jag har drömt så konstiga drömmar inatt-allt ifrån mardröm/tortering HEMSKT och att jag flög(i flygplan alltså) och där hände det grejer med.
Men jag känner mer o mer vad tungt det går att stå upp =/

Igår hittade jag ett par skitsnygga strumpbyxor med ett halloween mönster på som jag skulle vilja ha.. Funderar på att dra in till örebro nu i veckan och se om de kanske finns nånting där att köpa och så vill jag ju "spöka" ut lägenheten lite, inget speciellt men mycket ljus iallafall... Är inge kreativ tyvär.. Fantasin finns aldrig där när man behöver den...
Precis som på kräftskivan vi hade i somras så längtar jag jätte mycket till halloweenfesten. Bara vi tjejer som äter gott och snackar massa skit, stojar och har oss, berättar skräckhistorier kanske?! Lär ju bli lite rädda...  Då skulle du vara här Veronica? du o jag=skräckhistorier =P mohhhaaaaa
Men man blir ju sådär när man ska vara hemma hos sig själv att man vill göra det bästa av allt.. Vill ha massa god mat,snacks, ja ni vet... Kanske du Jennifer kan komma hit lite innan då?!

Idag ska vi lyssna på föreläsning på förmiddagen. Kan bli intressant. Ska hållas i fikarummet och det tycker jag ska bli mysigt. Kanske kan tända lite ljus där inne och dricka lite te/kaffe till=)

  

Tja=)

Vilket jäkla(ursäkta ordvalet) skitväder det är nu. Man vill ju inte göra annat än att ligga i soffan med filt och kopp te... Med mååånga bra filmer... hihi.
Hade suttit jäkligt bra med en resa till värmen.. Riktigt avundsjuk är jag på er som ska åka :)
Får nöja mig med Loka?=P hahhahahaha

Dagen har ändå gått fort idag. Kom hem vid halv 3, då hade Mathias gjort mat, pasta och hemmagjorda krämiga köttbullar=) sen har jag tränat... Idag var det riktigt tråkigt men jag körde på... 55 min-450 kalorier.. låg efter med några minuter...
Har pluggat teorin.. Läser ju i 2 olika böcker... Ena har jag snart läst ut för 14;e gången MEN ändå är det mycket kvar att lära.. Den andra är en tjock bok och jag blir glad om jag hinner läsa ut den innan kursen och så är det en bok med uppgifter. Så det är mycket och det är så himla tråkigt så jag tror jag spyr på det snart!!!!

Stackars älsklingen ska jobba förmiddag veckan ut pga sjukdom på jobbet. Är det värsta han vet att stå upp om mornarna =/ Speciellt denna tid på året...

Hälsade på Lille Ludde idag, har inte träffat han på ett tag pga älgjakten.. =)

  

Måndagar är =/

Tummen ner för Måndag!!!

Ville absolut inte gå upp när kl ringde 07.20.... Kolsvart och mulet.. Älsklingen ligger där inne och snarkar och sover så gött. Man får ju bara sån lust att krypa ner vid han :)
Jag känner på mig att det kommer snö idag!!!

Jag kom mig ut igår föresten. Fick i mig lite kvällsluft för att sedan slappa till i soffan igen.
Kollade Freedomland och den var bra. Spännande!

Lång dag idag så vi hörs senare

Kväll

Skönt att Söndagen snart är över.
Har inte gjort ett skit idag, vissa gånger tycker jag det är jätte skönt att bara ligga inne och se på tv osv men andra gånger vill jag bara hitta på saker.

Jag tränade i förmiddags. 50 min-450 kalorier.. tyckte dagen började jätte bra så.  Tränade innan frukost.. Himlen var blå och jag var på bra humör.. Skulle duscha och äta frukost sedan skulle jag bege mig ut på en promenad.. När jag var klar och redo för att gå ut så hann jag inte speciellt långt förens solen gick i moln och det blev helt plötsligt mulet.. Så jag kände inte alls för att fortsätta så jag gick till Sandra ett tag och pratade sedan gick jag till affären och så hem.. Tog på en film och slappade.. Efter ett tag kom Mathias hem och då åt vi pizza vilket var lääängesen men jag tyckte inte det var så gott som jag brukar. Hade kunnat tänka mig tacos=)
Nu är han på träning och jag inväntar top model men samtidigt funderar jag på om jag ska gå ut en sväng och få lite kvällsluft.... Orkar jag!!!??

Kraaaam


Soondag

Återigen Söndag och det känns som det skulle kunna komma snö när som helst. Hade faktiskt varit mysigt(dock inte blötsnö)...
Jag har sovit såå dåligt inatt så mina ögon är alldeles röda och suddiga. Vet inte om det beror på att jag varit själv inatt eller om det ligger någon annan anledning bakom.

Travet igår gick ju inge bra. Endast 2 rätt..=/
Var till Mormor i Nora igår under eftermiddagen och fikade då hon fyllt år. Heela 79 år. Nästa år blir det stoooor släktträff!!
Hon hade dukat upp gott på bordet som vanligt...

Kanelbullar är mormors bästa samt en äppelkaka med casheynötter(stavas så)? Och grädde till.. Och vad vi åt allihopa...

När vi kom hem åt jag mat med mamma och Micke- pommes och korv med sallad till. På kvällen tittade vi på film vi 3 och åt chips :) Kl 11 cyklade jag hemåt och somnade på en gång.

Frågan är om min karl lever?? Inte hört ett ljud ifrån han....

Idag ska jag försöka gå en promenad i kalla vädret, träna och plugga teorin.. Bäst att försöka ligga i så mycket som möjligt nu sista tiden hur tråkigt det än är.

Ha en strålande dag=)


Jag ÄLSKAR träning


Träning idag blev till min träningsdvd 35 min

Dem här slappa armarna ska tids nog bli starka=)=P

Aaa som ni märker så har jag börjat köra hårt med träning, dels för att jag känner själv att jag vill bli starkare och fastare i kroppen och dels för att sen jag flyttade hem har gått upp några kg och dem vill jag bli av med!

Men vad vet jag... Cykling och dvd kanske inte är det bästa valet MEN man får ju ta det man har.... Och det man har råd med =)
 Nu ska jag klä på mig och snart åka till mormor och hälsa på!
Tjingeling på er


Lördag

Wonderful day but cold...... 
Stod upp halv 10 och det tyckte Mathias var tidigt.. han tyckte vi skulle ligga och mysa ett tag men det där drog han ju bara till så att jag inte skulle gå upp och börja greja med saker för han somnade nämligen på en gång. =)
Han var visst vaken sent inatt, kikade på Änglar och demoner... jag slumrade till i soffan medans han strök mig i håret som är det skönaste jag vet :)

Vad sker idag då? Tänkte dra ut på en promenad iallafall, få lite luft för sen kommer jag ju sitta fastklistrad framför travet-or not.. Inte fan är det kul men man vill ju vinnnaaaaaaaaaaaaa nån gång. Läser om andras tur hela tiden och vad vinner man själv. Jo kanske 50 kr högst på en trisslott... Nee ge oss lite tur nu

Idol igår var ju smått tråkigt.. Ingen som direkt var BRA förutom han som jag hejat på från början och det är ju sötnosen Rabih... han ska kanske hålla sig till ballader?! Tittarnas favorit dessutom... Ta bort ERIK.... Ta bort Nicklas!!!
Reza är ju redan en idol tycker jag.. Hon behöver inte vara med där!!!! She is a star

Tittade runt på kläder igår på nätet. Fasiken så mycket snyggt det finns. Speciellt festklänningar på nelly... Men har inte råd känner jag. Är så mycket nu. Får prioritera numera. Kursen i dec går åt MYCKET,  mathias och bror fyller i nov och så är det snart julafton faktiskt. Alltid är det nåt!

FROKOST


Hooopppas

Älsklingen drog precis. Han ska spela match mot Köping... Så önskar hans lag LYCKA TILL=)
Jag ska dra på lite musik och poppa och njuta av ensamheten innan Idol börjar.. Köpt lite chokladnötter till det..=)




Har valt ut hästar med men det där får vi ju hålla koll på tills imorgon men håller tummarna att man kan få vinna något.. Mer än det man redan lagt åtminstonde!!??

Ha en toppen kväll allihopa
Kraaaaam

Duktig jag är!=)

Körde 1 tim cykling idag och det blev 550 kalorier! Gissa om jag var svettig!! mohaaaaa så det ska vara!!!!
Skönt att ta sig en lång svalkande dusch efteråt...

Nu ska vi uträtta några ärenden

Ciaooo

Tråkig dag?

Ahhhh så trist med regn. Kanske snö faller ner idag? Skulle vara mysigt men blir ju blötsnö så himla tråkigt.

Idag är jag hemma- tog en "ledig" dag. Visst är det väl lov att göra så nån gång =) De andra är på studiebesök till tippen.... Förra veckan var det reningsverket.. What is going on?

Igår pratade jag med syster på msn och fick lite råd om hästar.. Vilka som är bra eller ej.. för vi vet ju egentligen INGENTING så alla råd är ju bra råd =P  Har tänkt spela på trav.... i helgen...

Helgen blir iallafall jääättte lugn som vanligt.
Ikväll IDOL och mys och imorgon är min sötnos borta hela dagen och natten. Han ska till sina föräldrar och byta däck och hålla på hela dagen.  I sånna lägen önskar jag att jag hade körkort.. Bara dra till tex örebro och shoppa,äta eller gå på bio. Ja väl..

Frukost nu


Mycket fika idag

Vackert underbart höstväder har vi haft idag men kikade nyss på yr och då visade det regn imorgon.=/
Har inte gjort nåt speciellt idag, cyklade till Linda efter skolan och drack te och pratade ett tag.
Mathias och jag var till mamma och fikade också och så har jag kört med träningsdvd;n. Lite variation.. Men blev knappt svettig.

Ska ta och göra iordning lite frukt till tvn och slappa.

Bye bye

Torsdag

Jisses vad trött jag var imorse när kl ringde 07.20. Mörkt var det och jag låg så varmt och skönt i sängen brevid min myskarl=) Men som jag sagt tidigare. Går bra när man väl kommit upp. Men värre blir det ju när vintern är här=(*brrr*
Har samhällskunskap hela förmiddagen, slutar 12 sen ska jag på kaffe hos Linda.
Imorgon blir det ett studiebesök till och så diskussion hela eftermiddagen. Nytt schema ni vet!=/
Men vi går bara 1 vecka till sen är det LOV :=) Och efter lovet så är det 1 månad kvar tills min kurs börjar.*PANIK*
Klockren körning fick jag höra igår av Mathias. Körde vid 7 tiden omkring torget och lite sånt bara.
Men jag får ju höra olika saker hela tiden så hjälp mig nu.. När man kommer fram till en korsning och ska svänga tex höger och det är fri sikt ser man lite innan, ska man lägga i 2;an eller 3;an då? Man ska ju köra på så hög växel som möjligt.. Jag förstår ju om det är dålig sikt åt bägge hållen och nästan måste stanna men annars då.
Vet att jag förmodligen kommer att få lära mig på nytt vissa saker men det får man ju ta.

Föresten, jag tycker jag skriver vääääldigt många inlägg. Tycker ni det är jobbigt?Hinner ni läsa?

Kram

Heejj

Jag klarade 3 min till på cyklingen idag. 48 min-430 kalorier. :0)
Hoppas köra 1 tim sen nån gång..

Gjorde en sån god kycklinggryta idag-dock fettiigt MEN vi älskar sånt =P

Stekte lök och gurka(de jag hade hemma) hade i kycklingen och hällde på matlagningsgrädde samt lite majonäs(istället för creme fraiche) och ost... Sedan krydda jag maaasssa... Ris till det och fetaostsallad för det passade ju bra då det är fetaost dagen idag!! Ha ha

Nu ska jag ut och köra en sväng sen blir det Bonde söker Fru....

Verkar som halloweenfesten blir hos mig tjejer.. God mat, lekar och spökjakt buuuuhhhhh.. Och goott att dricka=) Längtar.. Veronica, kan inte du komma?????????

Kram


Onsdag

Den efterlängtade sovmorgonen är här, så himla skönt att få ha en sån mitt i veckan.
Vårat schema har gjorts om så jag slutar inte längre vid lunch på Måndagar utan 14.45... Suger =P

Vi vräkte i oss bullar och mjölk igår till desperate Housevives =) Men efter några stycken så stoppade vi in resten i frysen. Kanske kan spara till älsklingens födelsedag 26 Nov =)
Tänk, redan mitten på Oktober nu..... Jisses. Knäppt kanske men jag längtar fan till jul. Dock blir det en billig jul i år- iofs brukar man ju säga så men ekonomin håller inte riktigt i år som det gjort innan!!=/
Man får väl uppskatta andra saker istället för dem där jädrans klapparna. Sällskapen,maten mm, visst?! Man är ju vuxen numera och ska fasiken bete sig som det. Visserligen är det kul och handla klappar men har man inte råd så får man ju leva efter det med.

Åkte ut och körde en sväng igår kväll. För det första så missade jag vägen jag skulle svänga in på PGA mörkret, såg inte vägen överhuvudtaget.... Bara o fortsätta och ta en annan väg... När jag sen skulle åka hemåt så var jag tvungen att stanna pga högerregeln, stannar och lägger i ettan.... trodde jag iallafall.. Försöker komma iväg men får motorstopp med flera bilar bakom mig. Då hade jag lagt i 3an säkert pga STRESS  av att stanna sådär man inte är van vid. Jag klagar o småsurar för mig själv och tycker det är oerhört pinsamt MEN jag vrider om nyckeln och startar,lägger i ettan och kör iväg snabbt. Jag tycks alltid göra något fel... Brukar börja jätte bra och känner att den här gången kommer gå suveränt men så sker nåt iallafall.. Kan vara skitfel men ÄNDÅ.

I helgen ska vi spela på trav tänkte vi! Min lillsyster är ju expert på det där och följer alla trav som går!!!!!!!!!!!!! Kan ju testa iallafall. Den där jäkla trisslotterna man köper vinner man ju nada på. 25 kr högst!

Kaffe och smörgås nu


Bak dag

Dagen har gått i ett. Kom hem vid 2 tiden och då var det dags att tvätta 2-5, mellan där lagade jag mat, dammsög, plockade, åt, tvättade mer, diskade och så har jag och Mathias bakat kanelbullar, mest han faktiskt han som inte ens tycker om att baka =) Dem blev fina och vi ska äta dem till kvällen framför film=)
Maten blev också god...
Bild;

Blev såå gottt!=)

Kycklingfile, till det stekte jag lök och bacon och la över kycklingen..
Stekte vanlig gurka och hade vid sidan av. Faktiskt gott, tro det eller ej...
Hemmagjorda potatisklyftor
Fetaostsallad
BLEV ÖVERMÄTT IDAG

Och så till bullarna;

    

MUMS!!!!!!!!!!!!!!


Känsla

Morrn
Idag gick jag upp innan klockan ens hann ringa :)
Sitter här med en sån konstig känsla. Vintern är nära och det är kallt.
Känns nästan som jag sitter i min gooa fåtölj i min gamla lägenhet i Oslo och dricker mitt morgonkaffe till nyhetsmorgon. Brevid mig sitter Carro.. Kan nästan känna lukten med därifrån.. Kl är väl ungefär kvart över 7 och jag har blivit omplacerad till Havnabakken Barnehage där jag inte ens ville vara men var tvungen för att få ihop pengarna. Vintern är här och jag vet att dessa dagar är utedagar med stora barna i kallllaaaa vädret =/
Jag mår illa varje morgon....  Jag har sagt upp mig och slutar i Dec, ca 1,5 mån kvar ca-jag längtar. Åh så jag längtar.

Denna känsla sitter jag med nu helt otroligt. När jag tänker tillbaka så är jag så jäkla glad att jag sitter där jag gör NU. Nu säger jag inte att allt var skit där men just den biten.

Ne dags att cykla ner till skolan och ha svenska hela förmiddagen!!! I eftermiddag ska vi tvätta

Bye

Partysugen =)


Feel soo good

Träning idag blev promenad 30 min och cykling 45 min-400 kalorier. Att det kan kännas sååå bra efter en träning!!:)
Nu läsning sen ska jag ta en kvällskörning!!!
God kväll

Mysfika med tjejerna

God dag

Ville INTE gå upp imorse men som alltid så går det ju bra när man väl kommit upp.
Haft matte hela förmiddagen och idag gick det trögt. Matte är ju så trist!!!
Kl 12 cyklade jag till butiken och köpte med chokladkaka och grädde, cyklade till Jensen o lilla söta Elias och fikade med henne och Mickan..  Ville bjuda för att hon klarat körkortet=)

 

Talade om halloween och Jennifer, vi är jäätte sugna på att göra nåt då så du vet.. Och finner vi ingenstans att vara så kan vi vara hos mig :) Kunde äta nåt innan med??!!
Dock är jag lite dålig med det här med att klä ut sig- dålig fantasi! Så kom med förslag???

Har precis gjort klart lite skolarbeten och ska plugga körkortet men tror jag gör det i badkaret för jag fryser :)
Bye


Lite förkyld...

Btw, tror jag håller på att åka på nån förkylning. Är smått snorig och smått hängig idag... ska äta o bädda ner mig resten av dagen... Har känt av den hela dagen mer nu dock =/


Känns såå skönt

Träning idag blev cykling 45 min-410 kalorier!! Feels good yejjj=D
Samt en liten uppfriskande promenad på 20 min alldeles nyss. Mer som en"vill ha frisk luft" promenad efter cyklingen :)

Nu dusch sen laga tacopaj!:) Ikväll blir det en skräckis, the haunting in connecticut tror jag den hette. Nån som sett?

Ha en myskväll allihopa

Lördagen som var

Söndag---tråkiga Söndag. Fult väder dessutom.
Dagen igår var lugn. Blev med syster och bror ner på Thomas kläder.. Han fick presentkort av mig och Mathias när han fyllde år så han ville köpa lite nytt... Köpte en snygg luvtröja samt en skitsnygg tshirt..
Vädret var ju kanon igår, skönt att promenera i.
Kom hem och tränade sedan gick jag till Sandra och kollade på Färgestad!!! DEM VANN=)
Men fotbollen gick ju dåligt =/  Sandra hade dukat upp 2 påsar chips,chilinötter och dipp!! 3;e dagen i rad man äter! Nooooot goooood. Men är ju sååå goooottt... Äter desto mer på hösten och vintern..

Vid 10 tiden ca "ramlade" min karl in och var skitdålig, huvudvärk,spykänsla och frossa så han slocknade på soffan.. Han mår jätte bra idag..=) 

Idag händer det inte så mycket-tv,mys.. Promenad kanske.. Lite körning maybe.. Läsning och ännu mera mys..

Lägger upp några bilder här...


     

Jag o Ludde myser i köket! Brorsan o Ludde i soffan! Sportkväll!!


Sport!

45 min cykling-420 kalorier! :) Skööööönt

Vilken underbar dag vi har idag.. Kan inte bli annat än glad!=)

Blir en riktig sportdag- först Färgestad-Djurgården, HEEEEJA FÄRGESTAD sedan Fotboll!!! Dock ska jag inte dricka öl till.. Förstör det hela grejen eller?! hahah... Kanske ett glas vin.. mmmm

hej svejs

Lördag

Lördag förmiddag och det ska visst bli en solig dag =) Bra det

Igår var vi ju till ica kvantum och storhandlade, så nu har vi fyllt upp frys och kyl lite =D

Kvällen spenderades hos mamma för en gångs skull. Var så längesen jag var där på en helg kväll och tittade på tv med henne. Idol blev det ju såklart! Alltså om man jämför från tidigare idol så är ju dem här dåliga, visst generellt den här omgången var bättre(dem som sökt) men tidigare idol har ju varit såå bra...
Daniel, Darin,Sibel,Amanda osv.. Kanonröster... Igår blev jag besviken på låtvalen samt rösterna. Jag har hejat lite på Rabih men igår lät det inte bra likaså för en del andra med. Calle är en favorit, han är ju för söööt. Reza är BRAA speciellt igår...  Verkar som Erik är tittarnas favorit -visst har han bra röst men han intresserar mig inte, inte Mariette heller.. Jaja, må bästa man/kvinna vinna!:)  Vi satt iallafall igår och hejade och åt massa onyttigt IGEN. 2 dagar i rad nu så ikväll får det bli minimorötter framför fotbollen! HEJA SVERIGE

Min gooobbe ska sätta upp snökäppar i Björksjön och dricka öl hela dagen. Kul för han!!!!! Haha gå i iskalla vädret..

Jag vet att när han sticker ska jag sätta på radioline och NRJ HÖGT och TRÄNA och SVETTAS =P

Ha en toppen Lördag
Se hela bilden
Se hela bilden




 

Storhandling

Strax bär det av till Filipstad och storhandling på Ica kvantum! Får ju utnyttja icakortet =P
See ya

Fredag!!

Inte på hela dagen igår och inte nu på morgonen har påladdningen av telefon funkat på swebank. Fyller alltid på där. Tycker det är smidigast men verkar som jag får gå till affären och köpa!

Ska på studiebesök här snart mellan 10-12. Tänker inte tala om vart!!!!!!!!!!! Men ni kanske kan tänka er... här i hällefors.....

Nu frukost

Slappardag



Då var det snart helg igen. Fasiken så fort veckorna går alltså!! 2 veckor till i skolan sen är det lov :=)
Vill bara gå klart detta nu och söka in på annat!!! ahhhhhhhhhhh

Var upp till Björksjön förut, sandra och Ludde följde med så han kunde få springa lite fritt för en gångs skull, enda han gjorde var att rulla sig i hästskit =P Han luktade gott på hemvägen sen hahahha..
Jag körde dit, gick jätte bra förutom backen upp till hans föräldrars hus där jag höll på att köra in bakändan i staketet.. Jag tänkte ofta inte på hur bilen där bak blir placerad tyvär utan har bara översikt där framme.=(

God kväll


Torsdag

Vill säga STORT GRATTIS till Mickan som fick sitt efterlängtade körkort idag :) Blev så glad för din skull som du kämpat!
Bara jag kvar då och nu blir jag ännu mer panik och stressad för jag vill ju också ha det. Jag kämpar som bara den, jag läser ungefär 50 sidor i ena boken samt 10 i någon annan, sitter med datorn samt kör. Man tycker ju man borde ligga långt före men det kan jag lova att det gör jag inte. Så svårt att ta in vissa grejer och körningen, JA den varierar ju från dag till dag. Igår körde jag från sågen och runt hammarn, inte ett enda fel förutom en skitfel då jag skulle växla från 5 till 4 och fick i 2an, så jag försöker tydligen gene fortfarande med växlarna. =/

Jag är ledig idag o=) När jag skulle kliva upp här vi 9 så frågade min kära gubbe om jag inte var ledig. Jo sa jag. Men varför går du upp så tidigt frågade han. Haha och jag sa att jag sovit på tok för många timmar och att dagen för mig blir förstörd om jag sover längre än 10 =P
Ska äta frukost o sen bege mig till syster och hälsa på dem en stund. Längesen jag såg Ludde nu!!!
Annars blir det inget speciellt idag, ska väl plugga plugga plugga. Läsa ut boken för 13;e gången.

Verkar bli en fin höst dag.:) Akkurat som jeg vil ha det =D


Tillåtet att le efter jobbig natt!


Gick bra tack o lov

Gick bra idag men den här oroliga känslan ligger kvar och skapar ett dåligt humör. Tyvär.

Har bakat äppelkaka idag men om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte om den. Mathias gjorde det men jag fick sån spykänsla, Hoppas han äter upp den då för jag gör det inte.
Jag testade ett recept ifrån google, där man skulle blanda fyllningen med ägg,socker och creme fraiche.



Så här blev den iallafall att se ut. Påminner nästan om pizza!??hehe.
På tal om det så har jag varit så sugen på det i flera dagar så i helgen får det allt bli det=)
Idag ska vi äta bakpotatis med bacon och ost,creme fraiche och grönsallad till. Mums!:)

Ikväll blir saaben såld med, Mathias första älskade bil.. Du vet Jennifer, den du körde på crusingen... Blev ju stulen så nu är den ju mer som ett renoveringsprojekt. Återstår endast den andra saaben. Vi funderade först på om jag kanske skulle ta den och köra sen OM jag får körkort men orka inte greja med den. Köper hellre en som funkar på en gång.=P

Träning idag blev cykling 40 min!! Nu ska jag plugga
hej svejs

Hemsk natt

Igår kväll hände nåt som jag faktiskt inte trodde kunde hända och jag blev livrädd. Tårarna bara sprutade =/
Fick sån huvudvärk och hade svårt att sova.

Fått mig att inse vissa saker, vad man gör och säger. För mig är det nästan en självklarhet att säga vad jag tycker när jag blir arg eller ledsen även när jag är glad men i det här fallet måste jag lära mig att hålla käften!!!

Hoppas det ordnar sig idag annars faller jag ihop

Nu ska jag till affären och köpa middag till idag samt bakgrejer. Har äpplen hemma så tänkte jag skulle baka en äppelkaka med grädde till.

Hörs

Låg....

God kväll!
Jag har känt mig väldigt låg idag. Vet faktiskt inte varför. Väldigt tråkigt iallafall. =(
Har inte orkat göra nånting idag efter skolan. Bara legat. Hoppas på nya tag imorgon då jag har tänkt att baka lite.  Har sovmorgon och det är ju alltid uppskattat :)

Ikväll är det premiär för desperate housewives, som jag längtat!!!!! Efter det är det Hells kitchen!

Nu blir det kvällsmat

Godnatt med er

Dagen över

Haft en bra Måndag?
Det har jag. För en gångsskull så gillade jag denna Måndag, tur till grythyttans marken.
Tur upp till Björksjön,jag passade på att köra men fy vad jag INTE tycker om att köra fort. 70 är lagom. Får nästan panik annars.=/ Inte kul.... Så stressad ute i trafiken så usch!!!!

Sen har vi städat ur mercan som skulle blivit såld idag men tydligen ville han att Mathias skulle fixa några fel på den men han skrev i annonsen att han har inte tid. Verkar som att det är någon annan från Umeå som ska köpa den nu.
Har ätit stuvade makaroner vilket var längesen :) Cyklat 35 min men blev knappt svettig idag... Vette fan vad de kan bero på.
Ska ta och plugga lite teori strax sen blir det tv... Tänkte slänga in lite bilder från "förr"... Kanske ni sett dem men tycker det är kul =) hihiih.. Tar ju så fååå kort numera.

Nee Jennifer,Jensen,mickan o ni.. Är det inte dags för en tjejträff snart?? Nu menar jag med lite alkohol i bilden och hemmalagad mat!??????


       

    



Måndag

Heej=)
Fick välja mellan att ha matte i 3 tim eller gå på grythyttans marknad en sväng. Såklart att jag valde matten!!!! INTE!!!=P
Har lite att göra idag, iallafall Mathias. Han har ju lagt ut 3 bilar på blocket och det har ringt konstant. 2 saabar ligger ute och en mercedes. En bil blir förmodligen såld idag.
Så den ska vi städa ur idag. Ska även upp till Björksjön och hämta lite grejer så då passar jag på att köra.
Ni skulle sett mig igår, rena katasrofen vid Ica. Blev NERVÖS för hade en kille bakom som hade märkt att jag körde så jag ville snabbt iväg. Skynda skynda att backa vilket gick bra men sen ut ifrån ica så körde jag på trottoaren 2 gånger hahahahhaah.

Vi var ju in till Örebro igår, bestämde oss för att strosa omkring en stund. Blev mat där, tortellini med kyckling och bacon och sallad :) Hade ingen tid till shopping MEN JAG VILLE Åhh vad jag ville. Fick med mig endast en tröja från Gina. Alltid är det något.

Köpte varma chips till bion och den var så bra Surrogates. Se den hörrni!!!
Slutade runt halv 9. Lagom tid för att åka hem. Vi gick och la oss 11 och då fick jag en snarkande karl brevid mig!=P
SOOOL idag.. =)
Ha en strålande dag



Mycket fika i helgen

Ahhh mätt jag är! Fikat uppe hos pappa. Först åt vi smörgåstårta, så mumsigt pappa hade gjort den =)
Sedan hade min bror som nyss fyllt 20 beställt en vanlig gräddtårta med godis och frukter på samt kanelbullar. Ja herregud, igår och idag har varit ätardagar!=P Nooot good.. MEN... jag cyklade i 30 min idag iallafall. Brände 300 kalorier!:)Alltid något.
Vädret är ju sååå tråkigt så man vill ju bara bädda ner sig. Och det är nog vad jag ska göra till kvällen... Ta på en bra film, dricka en kopp te. Min karl ska iväg till en polare så blir alene här...

Imorgon åker vi på bio och restaurang innan det. Ska bli så trevligt. Var så längesen vi var iväg. Och filmen verkar ju bra, riktigt spännande. Vill se Äntligen midsommar med med Luke Perry men den ville inte Mathias se.

Körningen idag gick suveränt måste jag få säga. Blir sååå glad alltså när det går som det ska :) Lite småfel kan man ju göra men viktigast att rätta till felen själv och att man inser vad man gör för fel.
Verkar som jag kör bättre kortare sträckor med lägre hastigheter än när jag ska köra på stora vägar i 90.=P Könstigt va. FAN vad jag vill ha det jädrans kortet i handen NU. NUNUNUNUNU.

Ne ni, slutbloggat.
Kram

Kvällen igår

Kvällen igår var jätte trevlig:)
Kom till mamma och Micke vid 6 tiden, tog oss en varsin öl och pratade.
Halv 7 ca var det dags att äta.
Var nästan lite jul inspirerat där inne =P

  

Mamma hade gjort nån kassler och potatisgratäng med tomat, så underbart gott:)
Sallad och vitlöksbröd till.
Efterätt blev det en skitgo klasskaka med dajm i och på, toppad med grädde och hallon!!!
Kvällen bestod av idoltittande,kortspel och yatzy och en hel del skratt!=P
Jag drack endast 2 småöl sen höll jag mig till COLA som faktiskt var skitgott, gillar inte dricka så mycket men igår blev jag sugen på det.
Kl 1 traskade vi hem i kylan.

    

Ludde joinade också=)

Idag ska vi fira Sandra o Marcus som fyllde nu i September.
Blir smörgåstårta har jag hört =P
Men innan det frukost och träning!
Gick upp halv 10 idag, så himla skönt.
Ha en bra dag allihopa

Fredag wiieee

Tog en liten liten sovmorgon idag, istället för att stå upp halv 8 så blv det 8. Istället för att cykla kvart i 9 så cyklar jag kvart över 9. Läraren är sjuk idag så jag tar en halvtimme extra=)

Eftermiddagen är sista gången för bak och matlagning. Ska laga 3 rätters. 3 olika grupper. 2 invandrargrupper som ska laga mat som inspireras från deras hemland(förrätt och varmrätt) och så vi svenskar som ska laga efterätt. Kom på VÅFFLOR med grädde och sylt. Hur svenskt är inte det?!!! Och gooottt.
Men kan inte vräka i mig hur mycket som helst då vi är bjudna på mat till mamma och Micke i eftermiddag. Vad det blir får vi se då :=)

Nu kaffe och en ägg smörgås. Så nyttigt så haha

Puss

Min gosis :=)


Dagen idag

   

Lite av hur dagen såg ut idag.
Kaaaalllt var det men mysigt.

Annars har det inte hänt nåt speciellt.
Varit hos pappa på fika,satt ute i solen. Kanske för sista gången!?
Städat hemma, lagat mat,tränat,skurat utemöblerna och ställt undan dem.
Snart kommer Robin på besök, ska bestämma bio till Söndag. Men blir nog nya
Surrogate eller vad den hette med Bruce Willis :)
Kram

Finnstigen

Den här tröttheten tar död på mig. Klockan ringer halv 8 vilket inte är såå tidigt men det är så mörkt att man tror det är natten. Det kommer nog bli det jobbigaste under hösten/vintern. Jag har inte kommit in i nån depp period ÄN.

Snart dags att trampa ner till skolan. Vi ska till Finnstigen under förmiddagen, tillbaka till 12 och då slutar vi :) Packat ner ett lätt mellanmål, drickyoghurt och ett äpple. The och kaffe tas med från skolan. Bäst att klä sig varmt.

Talk to ya later


RSS 2.0