Kan man misslyckas

med ett pepparkakshus som praktiskt taget är färdigt? Jo då- rena pilljobbet och för systrarna Smedh var det gnäll och "skrik" till och från. Tålamod?näää
Sockret vi skulle smälta blev till klumpar(Erik fick rycka in), glasyren ville inte lägga sig fint på huset och skorstenen ville ej fastna.  Men men vad gör väl det.





Mathias ska nu dra på träning, jag ska göra iordning en fruktsallad och bädda ner mig i soffan!
Kramis

Onsdag

Idag går jag alltså in i graviditetsmånad 8. Tänk att man är höggravid men jag känner mig absolut inte som det.
'
Tänkte mig lite lite miljöombyte idag och dra till Sandra och Elly. Är grymt sugen på att bygga pepparkakshus!
Plugga till provet får jag göra ikväll.
Vi satt igår i timmar och gick igenom dem olika kapitlen, fan vad svårt det ska vara,
speciellt när många symtom/behandlingar på sjukdomar går in i varandra och man har svårt att skilja dem åt.
Huvudvärk, hjärtklappning, ahh nej det tillhörde ju den sjukdomen eller sätta in läkemedelsbehandling till nåt helt annat. 
Detta ligger ju till grunden för hela utbildningen, som man kämpat med både uppgifter och praktiker så hänger det på detta.


Trevlig dag

v 32

Imorgon går vi in i v 32, ännu en ny spännande vecka.

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen.
Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs.
Underhudsfettet som har varit magert tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt.
Vikt; ca 1 800- 2 kg.

 

Jag har märkt av den senaste veckan att just sparkarna avtagit och det är mer som bubbel på nåt vis.
Jag har gått upp 1 kg till så nu står jag på +6.

Det träliga med de här är (ursäkta) toalettvanorna. Blir bara sämre och sämre och alla vet väl att får man inte gå på toa regelbundet så blir ens humör PISS.  Tur jag inte äter järntabletter.
Annars är det som vanligt. Ligamentsmärtorna har nästan försvunnit. SKÖNT

Kan inte fatta att vi är inne i dec månad när som helst och i Januari ska vi få barn- vårat efterlängtade lilla barn som legat i magen i så många månader. <3

Turer klara

Har suttit några dagar nu och tyckt det var längesen jag jobbade och undrade om det blir några turer för mig i Dec månad(för det brukar det ju bli), alltid lika nervös varje månad att få ihop ett antal så man får in pengar.
Idag ringde dem och gav mig 9 turer sammanlagt!=) thats good.
Lite nätter,några kvällar,några heldagar osv.. o sen tackade jag ja till juldagen. Julafton vill jag jätte gärna vara hemma men juldagen kvittar egentligen- ska heller inte ut på dansen i år och jag vet inte om min kära sambo ville det, han säger han ska hålla sig nykter ifall det sätter igång för mig, men ska väl mycket till om det gör det då redan.

Iallafall så känns det gött att ha fått dem turerna, får se hur länge jag orkar jobba ens. Vill jobba i Januari också men jag vet också att det kan vara värt det att få den vilan innan allt sätter igång.

Väntar ivrigt på arbetsgivarintyget från 2010.... Först sa fk att jag skulle skicka in från 2011 men när jag talade om att jag pluggat hela 2011(o jobbat) så ville dem ha från 2010 också. Papper papper.

Till nåt helt annat. Tänk vad vädret kan vända så snabbt- igår småkallt,skönt och friskt med sol och idag ruggigt igen. Bella och jag har hunnit med en 30 min promenad i skogen.
Kaffe och så plugga all day!


Solen gör oss gott

Lite småkallt men frisk och skön luft.


Ett måste

Fint väder! Men jag säger bara plugga plugga plugga!

Riktig slappardag

Istället för att fika pepparkakor osv idag så tog vi oss sista biten på tårtan och smaskade till det första tända ljuset!




Igår var det ett jäkla liv i magen, satt ju lite ihop kurad hela kvällen och hon bökade bra långt upp, det trycker på ordentligt nu, är öm på hela höger sida av magen.




Åh så tråkigt det är när Mathias ska ut Söndagar och jobba, nog för att det är tråkigt och vara "själv" varje natt om veckorna men Söndagar är extremt tråkigt- det är en sån film och godis dag. Idag har jag inget godis men undrar hur många kalorier vi ätit egentligen i helgen, menar smörgåstårta innehåller väl en hel del.....

Nä en varm go dusch(så fort vi fått varmvatten förstås) sen kryper jag ner och pluggar lite och ser tv resten av kvällen!=)

Kramis

Första advent

Idag är jag förkyld och jag känner mig jätte bakis/seg!! Undrar om det var alkohol i den alkoholfria vinaren jag köpte igår :S

Kvällen var trevlig, mathias polare kom hit, pratade,fånade oss,gjorde musikquiz osv osv. Kvällen slutade halv 1 på natten då jag bad alla att dra vidare någon annanstans för jag var så trött och hade fruktansvärt ont i ryggen då jag suttit på köksstol i ett antal timmar.  Men som vanligt tar det tid innan alla väl är ute. Då var det bara och sätta igång och plocka undan och ta en bit smörgåstårta IGEN.  Idag när Mathias tog till frukost så valde jag istället att äta vanlig frukost.

Idag är det första advent och jag hade önskat vi hade haft julmust/pepparkakor/lussebullar att fika till det tända ljuset men ikke.
Mathias ska ut och jobba ikväll så vi ska väl se filmer hela dagen och bara vara.

Hoppas ni haft en bra helg =)

26 November

Grattis säger jag till min underbara sambo och bästa vän som fyller 29 år idag. Hipp hipp hurra hurra hurra hurra.
Idag blir det smörgåstårta i omgångar och ikväll fest!=) Jag ska äntligen klä upp mig lite och ta på lite smink. Det var inte igår de :D

See ya

Suck och stön

Bara för att jag känner mig som jag gör så ska jag skriva av mig det också!

Klumpig,tjock(verkligen tjock),dubbelhaka,uppblåsta kinder,fläskarmar,ryggfläsk och dessa förbannade kärlekshantagen..............,celluliter,bristningar............ blir illamående.
Det börjar ta emot att vara gravid. Nu vill jag ha ut dig!! Kom ut till dina föräldrar som väntar med spänning på att få se vem du är.

Jag är illamående,har ryggont,ont i magen,revben ..you namne it..

Ja, jag får faktiskt klaga oavsett hur mycket jag älskar skrutta i magen. <3




Usch

Idag är det väl ett jäkla busväder!!!! STORM och regn o rusk. Nä fy fan..
Kom igen snö eller så får det gärna bli sommar igen!! men inte detta väder...


Känns som igår. Dessutom i början av graviditeten..

Nu har Elly dragit hemöver och jag ska STÄDA igen-SUCK...... Man tycker man torkar och torkar av bella men det är det här efter gruset som lägger sig när hon torkat helt.

Handling och hämtning av smörgåstårta idag annars, oxfile med goda tillbehör senare och självklart idol!
Kramis


Morgonbarnvakt

Har glömt bort känslan av att ha Elly hos mig. Mysfian! Sitter tätt intill mig och tittar på barnprogram samtidigt som hon sneglar på mig och ler.
Frukosten var den bästa, hon satt stilla och åt upp sin smörgås!! hemma är hon knappast stilla så pass.


Sömnproblem

Minst sagt! Fan vad irreterad jag är. Ligger o vrider och vänder på mig, kan inte ligga hur jag vill för då bökar/sparkar hon som bara den i magen... dessutom har jag fått sånna där restless legs igen=/ Hade det i början av graviditeten sen försvann det och har nu kommit tillbaka.

Fattar vad ni menar när ni säger att man får problem med sömnen mot slutet... trodde inte riktigt på det då jag oftast sovit så gott men men.

Om 1 timme ska Mathias upp och iväg på kurs, kl 7 kommer Elly hit ett par timmar.
Kanske skulle sätta på kaffet lika gärna!?

God morgon

torsdag

FAN- jag har väntat med och städat ett tag nu(har ju varit grått och trist ute så man inte märkt av skiten inne) men idag lyser/lös ju solen och fy fan hur det såg ut inne. Så JA en städ dag idag får det bli!

Annars en lugn Torsdag- imorgon bitti lämnas Elly här ett par timmar. MYS <3 Sen mys fredag.
Mathias fyller på Lördag så vi kör på lite god mat bara han och jag imorgon för på Lördag blir det fest för han! Smörgåstårta? OHHH JA. Det ska mumsas.

Ha en bra Torsdag

:=)



Bebis, bebis. Hur ser du ut?Mycket hår eller är du kal på huvudet? Liknar vem? Ögonfärg?Personlighet?
Dessa funderingar går runt i huvudet på mig just nu. För varje spark jag får desto mer nyfiken blir jag.

Några kilon till gör väl inget!

Mår illa!! Köpte med oss fika och drog till Sandra och Elly och fikade. Smällde i mig ett wienerbröd och några kakor!!!! Är det nåt som är gott(godare än godis) så är det just kakor i alla former och smaker=)


GULLUNGE! Idag skulle hon promt vara hos moster, mamma dög inte :D

V 31

Idag går vi in i vecka 31. 9 veckor kvar med andra ord. Det går framåt.
Så här ser det ut för oss denna vecka!!

Bebis; Barnet är nu ca 40 cm långt och väger omkring 1700-1800 g.
Många har redan nu hår på huvudet som kan ha vuxit upp till 2 centimeter.
Barnet kan ha lagt sig till rätta med huvudet nedåt men det är inte säkert.
Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en "surfaktant" som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebis av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

Jag själv mår väl ungefär likadant som för några veckor sen. Lider inte av någon halsbränna, behöver inte gå upp om nätterna ÄN och kissa(nog för att det börjar trycka på mer och mer), inga svullnader om fötter eller händer så ringen får vara på ett tag till=) Ligamenten drar vid promenader fortfarande, ibland mer och ibland mindre. Vågen står på +5 kg än. Sammandragningarna har blivit lite mindre fast dem förekommer ju. Bebis bökar överallt i magen nu, långt ner som långt upp och hon spjärnar verkligen emot ibland.

Jag börjar tänka mer och mer på förlossningen, men mer utav själva "arbetet" hemma, hur fan jag ska veta när det är dags ha ha. Nu skriver väl ni att DET KOMMER DU ATT VETA...  men jag känner ändå paniken där, för förvärkar kan man ju ha rätt så länge och vips så kanske huvudet är på väg ut innan man ens kommit till karlskoga. :D  Okej det är väl lite överdrivet tänkande men shit vad nervöst!! Hon börjar närma sig 2 kilo och ser nog nu ut som en riktig bebis.  ...... Marie Lidman <3

I vilken vecka är det smart att packa bb väskan? vad ska man ha med egentligen...

Måndag

God morgon!!!!

Jag gick upp samtidigt som Mathias som befinner sig på kurs 8-12.
Tog på kaffe och tittade på nyheterna. Morgonmys:)

Idag lär jag plugga på prov- latinord är inte bara!!!


Kramis

Söndag

Vilken bra helg det har varit. Hunnit umgåtts med både mamma,sandra och Elly samt träffat Jennifer och Bianca.
i Fredags när mamma kom satt vi ute i köket i timmar och bara pratade och fikade.
Sedan kollade vi på idol och åt godis. Sen prat i sängen i timmar....
Upp tidigt på Lördagen, inåt till Sandra för att umgås. På efterm kom J och B=)
Sen hemåt för att se tv/film med karln och ytterligare lite mer godis.


B, hon växer=)


Glada spralliga busunge!=)



Idag får det bli soffan till filmer- skulle haft nå gött till det(fy fy fy) men har inget hemma, lika bra det kanske!
Till mat ska det iallafall bli stuvade makaroner och varmkorv!MUMS

Kram

Lördag

Uppe med tuppen- nästan!
Har fixat frukost och kaffe så nu sätter vi ner oss vid bordet jag och mamma=)
Sen ska vi dra oss inåt till sandra och elly och umgås med dem idag- jennifer och Bianca kommer också och hälsar på=)


Trevlig dag

Bakdag och godis kväll


Denna kaka bakade jag idag. Mamma är här nu, idol och massa godis.! Fan vad tjock man är!!!:P

Längtan



Sängen har stått i sovrummet nu ett tag och jag gillar egentligen inte att kolla ner i den då jag ser den är tom. Längtar verkligen tills våran tjej ligger där i.
Lite kvar och göra förstås men har massa tid än.

Helg

  • Helg dvs ledig
  • Ruggigt väder är tråkigt, visst! Men kan lika gärna betyda innedag med massa mys
  • Idol ikväll + godis dag( har köpt lite naturgodis och vindruvor.
  • Bakdag
  • Humöret är bättre
  • Ingen tvätt som ska tvättas tack och lov
  • Kaffet är min vän
  • Ska laga stuvade makaroner idag(som jag längtat)

Listan kan nog göras lång för helgen är så välkommen!=)

Man blir så trött

Jag blir knäckt över fk papper! tänkte att nu var jag klar och skulle skicka iväg och bad Mathias kolla igenom han med och då hittar han missar som jag inte ens förstår. Vilka frågor. Eftersom jag studerar så fick jag med ett studiepapper som ska fyllas i och frågorna där är fan crazy......
Får ringa in imorgon IGEN.  Sen blir jag stressad när jag pratar med sånt folk. Får intrycket av att dem tycker det är jobbigt att ge svar liksom och att andra väntar i kö osv osv.
Nä detta är fan ett heltidsjobb bara de. Blir så aaaaaaaaaarg


Ska snart iväg och jobba natt och mitt usla humör tar jag väl med mig. Har ont i hela kroppen och vill inte ut i kylan!!!!! Ingen bra dag!=/

Torsdag

Vägde mig idag, vågen visar fortfarande +5 kg. Känns skönt på nåt vis för jag äter ju snacks som en tok. Men vi får väl se hur det artar sig.:P

Vi ska iväg och handla inför helgen snart sen blir dagen lugn, ska ut och jobba inatt.

Det är flera som säger; men gud vad liten du är, det syns inte att du bara har 10 v kvar.
Ska man bli glad eller hur ska man tolka det? Den enda som tycker jag är " stor" är du Jennifer.
Antar jag ska vara glad att jag inte är såå stor men å andra sidan tycker inte jag att magen växer speciellt mycket nu.

Trevlig dag

Jobbdag

Vaknade till massa frost och massa sol=)
Undrar hur länge till man vågar cykla.. Förra vintern i nedförsbacken alldeles här borta ramlade jag med cykeln och slog i mig ganska rejält.


Idag jobbar jag 13.15-21.30

Kram

Ny vecka

Imorgon kliver vi in i v 30 vilket innebär 10 veckor kvar +- veckor....
Börjar bli tungt med det mesta i vardagen så som att bara bära kroppen.
Andningen påverkas och det blir bara jobbigare med sovställningarna.
Sammandragningar till och från!



Bebis; 41 cm från topp till tå och väger ca 1,4-1,5 kg.
Om bebis föddes nu skulle hon kunna hålla sig varm utan kuvös. Huden börjar bli mjuk och len allt eftersom underhudsfettet utvecklas.

Om 8-12 veckor kommer jag sitta här med ett litet nyfött barn i mina armar.
Fostret fortsätter att öva på att andas genom att röra bröstkorgen in och ut.
Det kan kissa och dricka 1/2 liter fostervatten om dygnet.
Fjunhåret på kroppen reduceras. Benmärgen producerar nu de röda blodkropparna.
Har du förvärkar? Din livmoder förbereder sig på förlossningen på detta sätt.




Bm besök

Snabbt dem här besöken hos Bm går. 20 min tror jag att jag var där inne idag. Allt såg/hördes bra ut. Förra gången låg jag lite under medelvärdet på kurvan men det hade jag tagit igen nu=)
Nästa gång är om 3 veckor och gången efter den blir det varannan vecka. Tiden går ju så fort.
Frågade henne om det kan vara foglossning jag fått men det trodde hon inte då jag har ont så pass högt upp. Hon gissade på antingen ligamenten eller att bebis ligger och trycker på. Jag vet inte! Jag vet bara att jag har ont så fort jag ska ut och gå- vissa gånger värre än andra och ibland kan det helt släppa också.

Igår blev jag så rädd. Hade sammandragningar(dock inga onda) i ca 3 timmar som kom allt mellan var 4e minut till var 10 minut och höll i ca 10-20 sek bara. Men att ha dem i så pass många timmar alltså. Jag var nära på att ringa in. Men det släppte till slut. Dem är så obehagliga, man känner dem så väl- magen blir såå hård som en fotboll.

Efter besöket där drog jag till kommun för att fixa med mitt inkomstpapper som ska in till Fk, så hon skulle väl fylla i och skicka tillbaka det till mig. Har även hunnit och handlat.
Ska ta en liten promenad med Bella sen sova en stund tror jag.

Kram

Bara en lugn Söndag

Lyssnar på It feels like home to me. Jisses vilken skön låt.
Är för tillfället själv hemma, har passat på att dammsuga av efter en skitig hund som springer ut och in om dagarna.
Sitter med en smoothie.
Ska snart laga mat, kycklinggryta med wookgrönsaker och grönsallad.
DOOOOCK bad jag min karl dra och köpa choklad så nu ligger det 3 chokladkakor i kylskåpet IGEN. Blir galen på detta sockersug!!

Kram


Bara massa gott

Igår smällde jag alltså i mig en chipspåse + 3 chokladkakor alldeles själv! Ni undrar säkert hur fan jag kan få i mig så mycket och det är inga problem alls. Bara gott. Dåligt självförtroende? ohh ja. Men om jag lika gärna ska ha en godis dag då kan jag lika gärna äta så mycket som jag vill.
Idag var jag duktig och köpte massa bär och ska göra smoothies resten av helgen,, MEN så var vi ju och firade pappa idag och självklart blev det fika. Wienerbröd+kakor..=/



Elly ÄLSKADE pepparkakor- tror bestämt det får bli pepparkakshus i år=)


Lockfia- så söta lockar hon fått där bak!


Fars dag

Vi tänkte fira fars dag idag istället då vi alla kunde samlas idag.
Så jag ska dricka kaffe och äta en ägg smörgås sedan beger jag mig inåt i dimman=)


Mitt projekt


Efter 2 strykningar så blev det som vi ville så torka sen upp på rummet.

Nu laga till köttgryta sen ska iallafall jag bänka ner mig framför tv.
Ciao

Den växande magen




Folk undrar hur många kort jag har på magen och jag säger bara MÅÅÅNGA! jag tar så fort det dyker upp tillfällen och när jag kommer ihåg.  Vem vet hur många gånger man är gravid i sitt liv och då ska det passas på att ta många kort. Sen sparar jag vääldigt många som jag inte ens lägger upp. Typ nakenkort osv :P

Fredag

Byrån som stått i vårt rum står ute i garaget sen flera veckor tillbaka, jag har målat det vitt en gång sen har jag inte känt för det men nu i helgen SKA/VILL jag måla det igen för om några veckor är det dags tvätta bebiskläder och lägga in och fixa i hennes rum, dvs upp med hyllan och tvättning osv.
Jag är för lat- iallafall för sånna saker. Igår hämtade vi babygymet hos syster som vi ska låna + den här speldosan till sängen. Det enda som fattas är egentligen en badbalja, kan man få tag i en sån i denna håla eller?! Dont think so.

Idag vägde jag mig igen, står fortfarande på samma som jag gjorde sist för några veckor sen. +5 kg.
Intressant att se hur kroppen ändrar sig dem sista 10 veckorna och hur mycket mer jag kommer att gå upp eller inte.

Min godis dag är idag till idol- det har blivit så. CHOKLAD CHOKLAD CHOKLAD och chips. Med dipp!
Nåja, jag rör ju på mig iallafall. Dem senaste 2 dagarna jag gått så har jag inte fått ont- kan foglossning släppa bara sådär eller kommer det och går?

Old pics

Blev så sugen på att dra på kryssning igen när jag fann dessa bilder gömda i datorn!:=)







Så gottigt

Ikväll har vi gottat oss med detta!



Så enkelt och så gott. Vi hade bara i hallon,banan och en skvätt mjölk, sen la vi lite vaniljglass ovanpå.



Torsdag

Vädret har återigen övergått till grått och riktigt tråkigt.  Man får ju ingen lust att göra nåt- energin är som bortblåst!
Jag älskar mornar, komma upp och sätta sig i soffan med en kopp kaffe och läsa bloggar mm..


Nu har jag fått vila ett par dagar, nu vill jag jobba igen!!!
Det är de som kan vara lite jobbigt att vara timvikarie, man vet liksom inte. Antingen kan det vara fullt upp eller ingenting.

Jag pluggade klart allt igår- till och med den sista kursens 2 frågor för resterande tillhör praktiken. Sikta in mig på provet nu då. Kan vara en smart ide.

Lillan tar spjärn med fötter,händer, ja allt hela tiden. Igår hade jag en tjock tröja och en tjock vinterjacka på mig och ändå kunde jag känna henne så väl hur hon knuffades. Härligt!

Frukost och en liten promenad iallafall

Min dröm

Andra gången jag ringer till Fk om papper! Fler gånger lär det väl bli antar jag.=/

Fick veta av en arbetskamrat en utbildning i Stockholm, som dem flesta vet(iallafall ni nära) så är ju min stora dröm att bli spa-terapeut- hålla på med ansiktsbehandlingar osv osv. Hade tänkt söka in till Grythyttan men valde en enklare väg istället pga lathet(plugga är inte min starka sida). Iallafall verkar denna utbildning toppen. Kostar lite, ca 22000 för 8 veckor, just en sån spa- terapeut utbildning. Axelssons gymnatiska institut. Det är en intensivutbildning.

Under denna utbildning får du lära dig traditionella SPA-behandlingar såsom kroppspeeling, kroppsinpackningar, kurbad, ansiktsrengöring, -mask, och -massage, skalpmassage. Du får även lära dig SPA-massage, en avslappnande massage med aromaoljor som Axelsons har tagit fram i samarbete med Kerstin Florian. Våra behandlingar utförs på anläggningar över hela världen med höga kvalitetskrav.

Omfattning

1:a veckan: 3 dagar SPA-utbildning samt 2 dagar SPA-massage

2:a veckan: 2 dagar SPA-massage 1 dag repetition samt 2 dagar praktik

3:e veckan: 3 dagar SPA-utbildning samt 2 dagar prakti

Övriga veckor mestadels praktik med kunder samt repetitionsdagar och prov.

Utbildningen är totalt 8 veckor.

 

Jag vill verkligen- nån gång! Intagning 3 ggr per år. Får väl se. Inte att tänka på första tiden bebis kommit iallafall.

 

 

 

 


Onsdag

Det enda måste jag har idag är att göra klart 2 uppgifter till skolan. Det återstår ju en praktik till nästa termin men det är också allt jag har kvar. =) en kurs som jag skulle läst då har jag redan läst.

Fint väder både igår och idag=) Hoppas jag tar mig ut på en promenad och att det inte gör allt för ont.
Kanske skulle måla klart byrån också så man kan göra iordning lite i hennes rum.

Kramis

En nära och kära dag

Jag har varit hos Sandra och Elly idag och umgåtts.
I förm/lunch tid bakade vi muffins med marängfluff på och en klick choklad(eller ja, vi försökte)....



Nu på efterm gick vi ut på gården och lekte lite.!!!



Elly kollar in sig...  :)



Nä soffläge, rygg och fötter värker så in i norden.
Godnatt!

Graviditetsvecka 29

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis.
Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal men olika barn är olika långa redan nu.
Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan(ooh ja, det känner jag allt)..

Vikten är ca 1 400 g.

Mamman; Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som dina inre organ trängs undan(det har jag känt av)!!!! Samma med dem här förbannade foglossningarna. Och sovställningarna blir bara mer och mer jobbigare.
Börjar känna mig sååå klumpig och oattraktiv, tjock och ful osv osv. Listan kan göras lång- dock tycker jag det är fint när andra är gravida men en själv känner sig sååååå =/
Jag har 11 veckor kvar, undrar hur jag kommer att må resterande veckor. hmmm :P
Förlossningen blir mer påtaglig, har ont i rygg,svank mm så smärtan sen vill jag inte ens veta av!!
Men sen tänker jag på våran dotter som ligger i magen och växer, som bara är våran som vi skapat, en sån liten unik varelse som ska komma ut till oss, då försvinner liksom det där tänkandet, iallafall för stunden=)
<3

Tisdag

Har jobbat natt och idag skiter jag i att gå och lägga mig så är jag riktigt trött till kvällen istället! Vill inte vända om dygnet pga en natt.
Har istället nu när jag kom hem tagit en lååång dusch, smörjt in mig och ligger nu i soffan med en kopp kaffe! Tänkte kanske dra till Sandra och Elly idag igen och baka nåt. Funderar på cup cakes med kanske marängtopp på? doppad i choklad... hur gott låter inte det.
Var där igår och hälsade på. Elly är ju verkligen en glad liten "fläkt" som njuter av livet:D eller vad man ska säga.





11 veckor kvar

Hej på er.
Grått och trist väder... o när jag äntligen kan få sova ut så säger det tjing kl 8 redan! inte klokt.
Nu jobbar jag inatt sen är jag lite ledig i veckan(om det inte rings ut)....


Imorgon går jag in i v 29. Snart står jag på 30 vilket innebär 10 veckor kvar.
Tycker väl inte att magen växt något mer men HON börjar kännas mer. Alltså nu menar jag att det blir tydligare i magen, kraftigare rörelser, dock fortfarande mest på kvällarna. O när pappa Mathias lägger handen på magen så blir hon oftast lugn.







Promenaderna tar hårt som fan- det är en knivsmärta som strålar ut mot sidorna. Så här vill jag inte ha det resten av tiden! Jag älskar att gå- att vara aktiv. RINGA BM Ohh ja.

Söndag

Efter så mycket bättre igår somnade jag gott i sängen men är för det lika trött nu. Jäkla mörker ibland!
Idag jobbar jag 07.30-20.00...:P

Imorgon vet jag en som ska ha sovmorgon.
Direkt från praktik till en jobbhelg. Jag är smått utmattad but thats life...

Tänk att imorgon har det redan gått 1 vecka i November. Trodde hösten skulle bli seg men icke.
Menar, om några helger fyller Mathias år sen är det första advent. I dec ska det pysslas. Gud vad jag ska njuta, baka,umgås med nära och kära osv osv. Ja, jag ser fram emot det. Sen ska vi ju iväg på visning på förlossningen snart. Tänk att min förlossning börjar kännas nära nu. Igår hade skruttan lagt sig på nåt konstigt vis, tror det var rumpan uppåt för det var nåt rikitgt hårt som buktade ut rejält på ena sidan. 
Är så nyfiken på dig, mer och mer för varje dag. Nu är det inte många veckor kvar så som tiden rinner iväg dessutom.
Just, så ska vi ju till J och Ck i dec med <3

Nåja, lite känslomässigt tänkande såhär tidigt på morgonen. Men hon och magen är ju min vardag liksom, svårt att tänka på annat.

Ska vi se hur det går att gå promenad idag- hoppas smärtan INTE kommer...

Ciao på er

It hurts...

Alltså jag har haft små känningar av foglossning, eller iallafall vad jag tror att det är ett tag tillbaka(när jag går promenader)... den senaste veckan har det blivit värre, det är en sån smärta, känns som tusen knivhugg i sidorna av magen ner mot ljumskarna. jag går dubbelvikt. Ibland kan det släppa men ibland håller det i sig. Så här vill jag inte ha det redan nu. Jag vill kunna fortsätta ta mina promenader,vara aktiv.

Finns det inget att göra åt foglossning om det nu är det?! Bara att acceptera och vila eller vadå?

Nu är jag iallafall hemma från jobbet, ska laga köttfärslimpa och sen återigen trycka i mig godis.!!!
'

Jobb

Säger det igen, man blir aldrig nöjd tror jag! Jobbar man nätter så tycker man det är drygt att gå och vänta på det, jobbar man efterm försvinner en hel dag och förmiddag får man stiga upp tidigt!!!

Men kaffe och en positiv inställning så blir denna dag bra, trots min trötthet! :)

Kramis

Fredag

Lillan och jag vill önska er alla en trevlig helg.=)
Vi ska mysa ner oss under filten med massa godis och idol!!



Men innan dess en varm go dusch och god mat- hasselbackspotatis,fläskfile,beasås.

Laddar också inför jobb Lördag och Söndag. Men det är då de :)

.....

Körde sista dagen på praktiken idag- det har gått fort. För fort egentligen. När man börjar bli självgående då slutar man ju i princip! Nåja, viktigaste är att man lär sig och jag har fått möjligheten att fått gå med sjuksköterskan.

Lillan har bökat ner sig tror jag och ligger på min kissblåsa- hemskt obehagligt. Känns som jag är kissnödig konstant. Väldigt stillsam även idag- försöker "ruska" liv i henne, får ingen respons på det. Intalar mig att hon bara har några lugna dagar. !!!?=(

Ska klämma några apelsiner(sååå himmelskt goda ju) och ta en varm dusch och invänta nattjobb.

See ya

Sovställningar

Sovit dåligt- haft ont vid revbenen, är det hon som bökar tro? Har känningar även nu, nästan längst upp på sidan. Magen har varit som en ballong har jag känt, drabbas jag av nattsammandragningar eller vadå!
Vet inte alls hur jag ska ligga längre. På mage har jag uteslutit för längesen för det känns bara så obehagligt även om det är så jag sover bäst, ligger jag på sidorna får jag veta det sen, rejäla "sur" sparkar får jag. På rygg kan jag bara inte somna. Har ni något tips?

Idag ska vara min sista dag på praktiken. SKA vara. Men eftersom jag varit hemma med ond rygg nu 2 dagar så är det väl möjligt jag får köra dem dagarna till veckan.
Ska även ut och jobba sen inatt sen en jobbhelg framför mig. Money money :)

Kram

<3





Hon har varit väldigt stillsam i magen idag, det är inte jag van vid.
Det börjar väl bli trångt där inne också.


Kram

Goa hund




?

Tänker bara skriva god morgon för jag har verkligen inget annat att skriva OM. Så är det ibland.

RSS 2.0