Fytvi!

De senaste gångerna när jag haft springskift så har jag vaknat ca kl 4 på natten redan. Så grymt irriterande. kl 4 nu inatt vaknade jag dels av Mathias snarkningar men också av en ond mage (ägglossning). Får så nedrans ont jämt. Börjar släppa nu tack och lov! Så skönt med 1,5 dags ledighet. Men nu kommer inte Patricia jobba något mer så nu det blir att hoppa på hennes jobbrad Januari ut sen får vi väl se. Har haft en rätt skön 90% vikariat och ska nu gå på en heltid.
 
Nyårsafton,det var ju tänkt att vi skulle umgås med Jensen och tjejerna men eftersom vi inte har kunnat träffat Mathias föräldrar något pga sjukdom nu över jul så bestämde vi att vi kommer att åka upp dit istället så dem får träffa oss och Olivia.
På Fredag blir stumpa hela 2 år!! Grymt grymt kul med den här åldern. Kan verkligen prata med fröken. Är samma med Elly som är 3,5 snart. Hon snappar ju upp vartenda ord man säger och henne går det verkligen att föra en diskussion med =)
Om jag är bebissugen? haha, det går upp och ner.
 
 
Nä nu lär jag åka ner till jobbet och ännu en gång måste jag skryta över hur skönt det är att ta bilen!! Speciellt såna här mornar när det regnar!!
 
pussssss

Självaste

julafton. Och här sitter jag tjugo i 6 på morgonen med en kaffe kopp i handen och försöker vakna till. Jag tycker verkligen inte om springskift, trodde det skulle bli bättre nu när jag kunde ta bilen hem på kvällen så jag inte kom upp i varv genom att cykla men det blir inte bättre. Jag är inte trött men försöker sova ändå. Brukar få kanske 5 timmar iallafall men inatt tror jag inte jag fick en blund, bara ytlig sömn och jag hörde Olivia hosta konstant =/
Halv 5 gav jag upp och gick upp. Med en sprängande huvudvärk as usual.
 
Förra året på julafton var inte min tjej stor(vi tyckte det då) men nu då?!:)
 
Vilket kort hår hihi
 
 

23 Dec

Inte känns det som en magisk jul inte.
Igår när solen lös emellanåt så sa både jag och Mathias att idag känns det lite lite som vår. Och idag ännu en höstdag.
Vad är det med klimatet egentligen! Kommer vi få längre vinter nu!
 
Iallafall är det en väldigt lugn jul, inge direkt stress eller ha och göra på hemmafronten. Vi tog det lugnt med klapparna i år och vi kommer vara borta på självaste julafton vilket känns skönt.
Tror att det blev lite så här på grund av att jag ska jobba så himla mycket den här veckan. Går på i eftermiddag, kör ett springskift, börjar imorgon bitti igen. Ledig sen 1 dag, börjar tors efterm och sen jobb hela helgen samt på nyårsafton! Men är glad att jag bara jobbar förmiddag julafton och nyårsafton så jag hinner umgås med familjen!
 
Känns som folk knappt fick ta ledigt i jul pga brist på vikarier. Innan jag fick förlängt så valde jag själv hur jag ville jobba kring jul men sen när jag fick veta att jag fick dec ut så var det bara att gilla läget och jobba mina dagar och nu har jag min 6 dagars vecka. Men pengar blir det :=)
 
Nu ska jag väcka mina hjärtan, få i oss frukost sen bege oss ut för det sista grejerna.
Vet inte hur många gånger jag åkt ut och handlat, missat saker och fått vända. Tack körkortet och tack bilen!:p
 
GOD JUL

kalas

För farbror åke som fyller 60 i januari.     
 

lördag

Det har blivit 2 sena dagis kvällar nu vilket har resulterat i en trött tjej.     
 

Minfia!

 

Tralala

för här sitter man och tittar ut på allt vitt och fint och får såna julkänslor tralala. Eller inte!!! fruktansvärt deprimerande.
 
Denna vecka är en kortis vecka på jobbet. Endast 2 dagar jobbar jag. Sen ledig helg, då ska det storhandlas och fixas med inslagning av julklappar osv osv för jag jobbar nästan hela julveckan. Jag och Mathias går om varandra som vanligt. Min dröm är att även jag får semester en sommar och få umgås med familjen!
 
Min snart 2 åriga dotter är som sin far kvällspigg och sover länge på morgonen. Ingen bra rutin.
Kl är nu 10 och de sover än.
 
 

hallå!

Bloggen är inte alls lika rolig längre ju med insta. Men vill heller inte "stänga ner". Skriver väl ett inlägg då och då.
Helgen som var startade magsjukehelvete hemma hos oss. Olivia spydde rakt ut efter att ha varit hur pigg som helst,dansat och haft jätte roligt hemma. Pågick kanske 2 dagar med lite feber och hängig. När hon blev bra så startade det för mig. Kände en natt att jag mådde illa när jag vred mig, så jag gick ner till soffan och la mig(för att vara nära toaletten) och tacka vet jag att jag gjorde det för sen sprang jag hela natten och morgonen. Låg däckad med över 38 i feber igår, ingen feber idag och heller ingen magsjuka men är rejält svag och trött. Missade jobb mån,tis samt idag och imorgon=(
Det var det negativa....
 
Det positiva är att jag nu fått det efterlängtade körkortet. Har inte riktigt förstått det än. I tisdags eftermiddag åkte jag och hämtade sandra och handlade. Hon fick nog guida mig lite ;)
Jag gjorde ju några småfel på uppkörningen och trodde ärligt jag inte skulle klara det me när gubben sa att det var godkänt så hamnade jag nog i nån bubbla, för han pratade med mig men jag liksom hörde inte på, till slut sa han lite surt, HALLÅ hör du mig, du är godkänd. haha. Jag bara skrek ut och kramade om braiiiga Malin, min lärare genom dessa månader. Hon som hela tiden har peppat mig och sagt att du kommer klara det fastän det inte har känts som det. Jag är glad att jag tog mig genom detta, det har varit tufft men ett måste.
Nu känns allting mycket lättare, barn,jobb, ja allt i vardagen.
 
 
Nu ska jag gojsa ihop en god fläskfilegryta och hoppas att det känns bättre i magen än vad frukosten gjorde.
Kram

Andra advent

Pluggdag, det där körkortet kan jag nog stoppa upp någonstans. Fy fan vad svårt det ska vara!!!
Steken är i ugn och promenaden avklarad.
En riktigt mysig andra advent förutom magsjukan fast inget mer har skett sen inatt men vi får väl se.
 
Kram

Tisdag

Förlängt månaden ut på jobbet vilket är sååå skönt.
Körkortet på g men om jag får det den dagen jag kör upp eller månader efteråt vet jag inte men hoppas få det snart =)
 
Snart jul och jag har inte hunnit med nånting. Olivias paket är långt ifrån klara o baket har jag inte heller hunnit med, jobbar 90% o håller på med körkortet så jag är helt slut därimellan!
 
Förra julafton=)
 

RSS 2.0