bilder

 

Men hej

Hade totalt tappat lusten till att skriva!
Det har ju rullat på med jobb,dagis och sånt.
Väntar just för tillfället på att dra mig till jobbet för ett nattpass.
Min skruttunge hoppar i soffan och sjunger :) övertrött.
 
Gud så skönt det var på resan, märkte enorm skillnad på hur JAG mådde. Inge ont eller något av allt annat jag känner när jag är hemma men redan på planet hem började det vända och nu sitter jag här och har brännande smärta i armar och vader. O mage som krånglar igen =/ så himla tröttsamt. Blä
Har lust att hugga av mig armarna. Samtidigt får jag stickningar och domningar i samma kroppsdel. Skriver jag för länge nu så domnar dem bort, sitter jag med benen i kors får jag sån värk, för några dagar sen hade jag så ont i benen, insidan. Ett lätt tryck och jag skrek. Det försvann.
Cyklar jag några meter så blir musklerna så uttröttade så jag får nästan stanna medan andra dagar cyklar jag på som bara den.  Dammar jag av med trasan så får jag sån värk i handleder, ibland. När jag får den värken så ryser det i hela mig.  Det jag älskade förut, när Mathias höll på med mitt hår kan han inte göra längre, det ömmar efter en stund, inte skönt alls. Får stundvis dimma över ögonen som gör det svårt att se, fokusera blicken.
Muskelryckningar och diverse jobbiga grejer.
 
Iallafall så var värmen så himla skön och kylan gör mig spänd!
 

Fredag och resdag

Hej på er. Jag skulle egentligen jobbat igår och idag men var tvungen att sjukskriva mig, Igår morse sprang jag på toa några gånger. (krångel mage), tror inte det är mer än så och nu är det lugnt.
Fredagen den 1 November. Vet en "liten" tjej som heter Leah som fyller 2 år idag. Stort grattis snutta :) Mathias kusins dotter. och snart är våran tjej där. På Söndag den 3e blir hon 23 månader. Du valde ett bra datum att komma ut. 3 Januari :) Vi kunde fått dig på nyårsdagen men tur du inte gjorde det ha ha. Tror det var mina goda vänners skratt och tokierier på nyårs afton som fick igång dig :p
 
 
 
Just, inatt drar vi!!!

RSS 2.0