:=)

 

Hej

du sköna lediga Söndag :))
Och jobba 3 nätter i rad är jag inte van vid. Önskar jag kunde sova bättre när jag kommer hem bara.
Solen lyser ännu en dag. Igår köpte vi en pool, en större pool. En sån som vi alla + fler kan bada i. Den är nu fylld, det tog sin lilla tid och nu ska den "bara" värmas upp. Olivia är helt extas, jag bada, pappa bada, bada allihopa.
Tänk att barn inte känner på samma sätt som vi att det är svinkallt. De badar ändå =)
 
 

Barndom

 
Grubblerier till max! Just nu går det tillbaka på barndomen. Hör vissa låtar som drar mig tillbaka. Jag vill ha en egen måne som pappa spelade och sjöng för oss på kvällarna innan läggdags. Kommer inte ihåg detaljer utan själva känslan vad mysigt det var.
 
Även låten älska mig för den du är som är med på videon när Sandra och jag var små, som Eva och Micke filmade. Alltså den här känslan gör mig gråtfärdig. Mest för att barndomen aldrig kommer tillbaka, allt var ju så kul och enkelt då. 
 
Nu får jag vara med om min dotterns barndom, det är jag tacksam för <3
 
 
 
 
 
 

Onsdag

 
Bosse ska då vara med på allt vi gör!!
Och valpbebis växer så det knakar. Går nästan nu!
 

Tisdag

Påsken är nu över och som vanligt när mamma åkt hem och allt blir som vanligt så blir det lite tråkigt. Men det går snabbt över. Så jädrans mycket skit man ätit, känner mig uppsvälld till max alltså. 
Och inte kan jag träna denna vecka (det krockar), möjligtvis på Torsdag. 
 
Snart dags att lämna på dagis, sen tänkte jag bege mig ut och gå och sen fylla upp kylskåpet med nyttigheter!
 
Ciao

Påskafton

Saknar verkligen att ha mamma i närheten. Nu bor ju hon bara 5 mil bort men ibland känns det längre.
Just nu bor hon hos mig. Olivia är så glad, ropar momor hela tiden utan att egentligen vilja nåt.
Igår hade vi lite födelsefika då jag fyllde år i veckan. Senare kom Jennifer,Bianca och Christer och hälsade på <3
Idag är det tänkt vi ska grilla, så hoppas den där solen de lovat kommer fram! Är sugen på att duka upp frukost på altan men är kanske lite väl!
 
Just nu är det bara jag uppe och jag njuter med en kopp kaffe i handen=)
 
Trevlig Påsk!!

Stress

Tidigare har jag skrivit lite om mitt mående. Att jag haft diffusa symtom i omgångar, varit till läkare ett antal gånger. Kalla mig hypokondrisk, det är jag nog men detta är inget jag blundat för. 
Alla prover visar hela tiden bra fast jag känner att nåt står inte rätt till i kroppen. Läkare försöker komma åt mig, komma åt problemet och inser till slut att problemet egentligen började efter att jag fått barn, hus och hund, ja familjelivet. De säger ordet jag verkligen avskyr, men som jag kanske egentligen vet att det är. Stress! Alltså stress kan till slut bli jätte allvarligt. Min kropp är så van att gå på högvarv att när den väl är avslappnad(ex när jag är sjuk) så tycker den inte om att vara det och jag blir och må ännu sämre bara för att när jag håller på som värst mår jag bäst!det är helt sjukt. Jag kommer hela tiden på mig själv, drar upp axlarna, biter ihop tänder, rynkar pannan, spänner benen när jag ligger/sitter. Gör nåt åt det men när tankarna flögit iväg till nåt annat igen så är jag där igen.
 
 Symtom är ofta kroppens sätt att varna om att något är fel i ditt liv, en önskan om förändring. Om du inte lyssna utan gör som vanligt så kan det blir en sjukdom .
 
Att hamna i kronisk stress ger allvarliga störningar i immunförsvar, malsmältningssystemet och hormonsystem. Dessutom högt blodtryck och sämre psykisk hälsa.
 
Det behöver inte ständigt vara en yttre stress utan det kan även vara grubbleri som ständigt mal i huvudet. Oro om saker hela tiden. 
 
Av detta har jag fått kroniska besvär så som spänningshuvudvärk och magproblem. 
Stressen är inget som syns på mig men inombords finns den.

Sjuka

Nu tror jag viruset har gått runt här hemma. Nu ligger Mathias med magsmärtor och frossa.
Jag är rätt bra idag, dock trött,yr och har huvudvärk.
Antingen åker jag ner och köper en smörgåstårtebit eller lagar jag stuvade makaroner ha ha.
Fint väder är det och det är helt lovely.
 
 

Tisdag

 

Söndag

 
 

På hemmaplan

denna helg. I Torsdags eftermiddag/kväll spydde Olivia. Tänke neeeej inte igen. Kanske var det något hon ätit för hon verkade ju så pigg. Men på natten i vår säng spydde hon igen, rejält.
På Freda morgonen kände jag mig risig i magen så ringde o förvarnade chefen, ett tag efter var jag tvungen att springa på toaletten 3 gånger. Så jag fick sjukanmäla mig på både Fredagen och Lördag =/
Men efter dem 3 gångerna var jag genast bättre. 
 
 
Igår kväll åt vi grillat sen spelade vi tvspel. Nostalgi herregud vad jag skrek. Olivia trodde väl att mamma var galen!
Men även hon skrattade åt tvspelet.
 
Idag åker Mathias till Norrköping och hämtar sommardäck. Han skulle byta igår men dem var ju totalt olagliga. Så vi hittade ett par fina på blocket. Jag ska försöka få till att putsa fönstren (om det inte börjar regna som igår).
Snart Påsk och jag ska endast jobba några timmar på Fredag annars umgås med familjen. Mamma kommer hit=)
och så fyller jag nu på Tis så blir lite sent kalas den helgen!
 
Valpen växer varje dag och vi längtar nu till ögonen öppnas vilket kanske blir nästa helg =)
 
Nu ska jag fixa baguettfrukost
 
 
 
Min härliga familj!

Torsdag

 
Helg igen. Och snart mitten på April! ujuj.
 
Bella fick en liten valp i förrgår. En enda... ovanligt liksom.. så söööt. Har haft Emma här hela veckan! Riktigt mysigt.
 
Jobb i helgen för mig!
 
Kram

fortsättning

 

Regnig Måndag

 

Söndag


Igår kom Olivias Farmor och Farfar och hälsade på, när de skulle åka blev gumman skitsur och hängde på bildörren. Vill du följa med dem hem frågade Mathias. Ja sa hon, satte in sig i bilen, sa hej då och stäng! hahaha. Där stor mamman alldeles tårögd. Min stora tjej! Så där har hon varit inatt, ätit glass,klappat på hästarna och grillat korv!
Men nu är hon hemma hos oss igen <3

Tokungen min

 

Onsdag

 
 

Tisdag

o jobb hela veckan. Bra start på April.
På Lördag är det tjej och bastu kväll hos bästa Jensen=) Ser så fram emot det. Det var riktigt längesen. Även Hanna och jag ses ju bara när vi tränar så det hinns inte bli så mycket prat.
 
Jag och skruttan ska ta en cykel tur till tandläkaren (eller är jag lat och tar bilen) måste ändå tanka :p
Det var svärmor som hade Olivia i helgen som påpekade att hon slagit bort en bit av sin framtand. Ser helt konstigt ut. Som en vampyr på ena tanden. och hon påpekar titt som tätt att det gör ont när hon äter så detta får dem ta en titt på.  Fast hon lät ju knappast gapa!
 
Annars verkar det bli en fin dag igen. Blir lunch ute om vädret håller i sig tills dess. Panerad rödspätta,potatis och en kall sås gjord på turkisk youghurt och gräslök, samt morötter.
Sen ska jag iväg och jobba kväll.
 
Ha det

RSS 2.0