Fredag

Äntligen lite snö på marken! Och jag tycker absolut den kan vara kvar några månader. För det första tycker Olivia om att åka pulka, Bella älskar snön och det lyser ju upp. Så nä ingen vår än tack!
 
Mina 2 lediga dagar är snart över och snart är det dags att jobba 3 igen.
Mitt önskeschema är att jobba 80%!!
 
Ha det
 

Söndag

Då var Söndagen här och imorgon börjar jag mitt nya schema för Januari. Tycker själv det är några turer som är jobbiga, speciellt de här 12 timmars passen som jag nu kommer att ha 2 ggr i veckan. Dem känns, och det är inte så kul när man har små barn hemma. Men det går och jag är glad att jag får jobba :=)
 
2 års kalaset igår var väldigt trevligt. Först kom Mathias släktingar och sedan kom mina. Älskling gjorde såna goooa smörgåstårtor, hujeda mig vad krämiga. Skulle nästan haft en tårta till oss själva.
Fika får det bli idag för prinsesstårta finns det kvar!
Leksaker finns det gott om också :D
 
HEJ
 

2 år

har gått sen jag låg inne på bb och smärtan var olidlig fy farao! Kämpade i totalt 26 timmar nästan helt utan bedövning. Var först när jag var öppen 8 cm som de pushade på mig ryggbedövning så jag skulle kunna få sova ett tag!
 
 
 
Ut kom världens finaste dotter.
Olivia Lidman
 
Du har utvecklats enormt och vi märker varje dag nya saker.
Grattis Älskling

Nyårsmat

 
Det blev en vegetarisk 3 rättersmeny igår. Jätte gott. Erkänner jag var lite skeptisk i början men det var verkligen super gott! Fastnade speciellt för varmrätter som var en pasta med svampsås.
 
 

tack

Alla inblandade för gårdagen!! Tack för god mat och trevligt sällskap :)  

RSS 2.0