Måndags eftermiddag

 

Vanlig Torsdag

 

Onsdag

Hemma från dagis igen. Usch vad det är tråkigt med alla sjukdomar.
 
Men en skapligt pigg Olivia ändå.
 
 

Våran Bella

 
 
Man tycker gott om sin hund såklart. Även jag. Vi älskar henne, hon är vår bästa vän. Hon är alltid där, glad och hjälpsam. Tröstar när vi är ledsna. Vill alltid vara där vi är. Hon har varit sååå duktig sen lite. Ja man kan skryta om mycket om denna hund. Så förbaskat fin och snäll hund så det är inte klokt. En riktig familjehund. Vart tar man vägen den dagen hon går bort? jag fäller tårar bara av att tänka på det. En sak är säker. Ska vi ha hund igen sen så blir det samma ras. =)
4 år blir du i sommar. Hoppas du får många fina år med oss!

Helgen

Att lägga in bilder går ju så fort... sen har vi det här med lite text också....
Helgen har spenderats i Säfsen. Man hade ju lagt upp en bild på hur det skulle bli. Glada nöjda ute barn hela Lördagen men istället blev det kanske 1-2 timmar ute sen var det uttråkade ungar som det inte dög nåt åt. hihi men så är det ju. De är ju rätt små än.
Vi fick oss lite sol och gott skratt i backen=)
Stughäng,god mat och god dricka=)
Tog inte direkt nå bilder tyvär...
 
tack ni som var med <3

Tokunge!=)

 

Söndagsbilder

 

Lördag på kullberget

Vi har haft besök av Olivias Farmor och Farfar och även moster Sandra kom förbi en sväng. Stod och pratade inredning, nu har vi äntligen "sparat undan" och kan påbörja Olivias tjejrum. Letar inspiration och möbler... allt ska rivas ner och börjas om!!
 
Annars har vi varit ute lite i stormen och vi har köpt lite kläder av Lotta. Så fina och billiga grejer. 2 jackor och 2 par kavat skor :) Olivia provade och sprang runt med det, ville inte ta av sig. =)
 
 
 

Mina bästa <33

 

Måndag

Ser fram emot denna vecka, det finns både jobb,träning och en hel del sol har dem lovat=)
Får väl se hur många tillfällen jag kan åka iväg på träning annars får det bli promenader, tycker inte det hjälper mig nuförtiden men kroppen blir glad iallafall.
 
Mindre än 2 veckor kvar innan vi åker till Säfsen med Jennifer,Christer och Bianca. Ska bli sååååå gott!
Nu frukost sen ut på promenad med Bella innan handling och jobb.
 
kram

Mot Mor

för en dag i Nora.
Egentligen borde jag gå och lägga mig som de andra mornarna när jag kommit hem. Men jag har verkligen försökt att sova efter nattjobb och det går inte. Jag ligger och vrider o vänder på mig i timmar innan jag kanske sover en pyttestund. Ikväll ska jag iallafall titta på film och bara vara=)
 
Vi åker in idag dels för att Mathias ska meka med bil men också för att det är en mysig liten tripp. Det var månader sen Olivia träffade både mormor och gammelmormor.
Äta lunch,fika,gå på lågprismagasinet och njuta av solen=)
 
en 6 månader gammal Olivia
 

Tisdag

Vi lever och mår bra.
Ska påbörja akupunktur behandling mot min spänningshuvudvärk. Hoppas det hjälper!!
Min skruttfia kommer med flera ord varje dag. Jag står chockad varje gång ha ha. Hon har ju alltid varit så tyst.
 
 
Pratade med chefen idag och frågade om jag kunde ta ut 2 veckors föräldraledighet i sommar fast jag ska ha sommarvik och det gick bra, eftersom jag haft vikariat nyss och i stort sett jobbat hela förra året. Nu ska jag bara klura ut vilka veckor jag ska ha. Tror jag tar vid midsommar och sen en vecka när Mathias har semester så vi kan planera in och åka nånstans!:)))
 

RSS 2.0