Receptet
Detta receptet har jag tagit ifrån Leila:) Älskar hennes recept!
2 st ekologiska ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
0.5 dl matolja
1 dl ljus sirap
2 dl vetemjöl
1 dl kakao av god kvalitet
1 tsk bakpulver
Nypa salt
100 g mörk kvalitetschoklad 70%
Vispgrädde och färska bär till garnering(jag tog blåbär)
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten.
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
7. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12 minuter. Muffinsen sjunker ihop i mitten när de tas ut. Låt svalna.
8. Garnera med en klick lättvispad grädde och färska bär.
Prova vetja!ska absolut testa=)
den helgen jobbar jag=!!!
var sista helgen i mars han skulle åkt från början men nu åker dom bort andra helgen i mars alltså 12-13-14e så då skulle passa?för då e jag ledig=)
Kräm
ska absolut testa:)
Nepp jag jobbar dne helgen! var sista helgen i mars vi snackade om förut men nu har dom ändrat resan och ska iväg andra helgen i mars alltså 12-13-14e! å den helgen e jag ledig så det skulle väl passa toppen?
Kram