Solstrålen:)


Ännu en dag med sol

Idag känner jag för att dra till stranden med en picknickkorg och bara vara hela dagen!!! Men sjön här nere vid oss finns där ingen bra strand att ligga på.... lite jobbigt att bara ligga hemma på gården. Man vill ju svalka sig!





Bad dag

Efter jobbet idag drog Sandra, jag och Elly och badade. Första gången för henne. Hon blev lite skraj först och höll i oss hårt men efter en stund skrattade hon och plaskade smått. Hon gillade mest att sitta intill kanten och leka med med all gegga:) det var alldeles ljummet i Storsand :)
När jag kom hem drog jag,mathias och bella ner till sjön här nere så hon skulle få svalka sig. Där i var det iallafall kallt!!









Jag är så trött så nu blir det en dusch sen i säng(soffa och tv):)
Ledig dag imorgon uppskattas:)

Onsdag

Varmt är ordet.
Idag ska packas ner bikini och diverse saker för efter jobbet idag ska jag,sandra o Elly dra till badstranden och förhoppningsvis ta premiärdoppet. Och skruttan ska få känna på för första gången=)


Skulle egentligen varit ledig idag men så snäll som man är så säger jag alltid JA till mer jobb. Dels för pengar men också för att jag egentligen inte har nåt annat för mig. Tiden idag är 08.00-14.30 så man hinner ju ändå med saker efter som idag- dra o bada. Perfekt.

2,5 jobbvecka till sen har min kära sambo semester vilket betyder att han kommer att vara hemma "varje" kväll och natt med oss. Blir så fruktansvärt ensamt när han drar varje kväll till jobbet. När helgerna väl kommer, ja då vill man ju inget hellre än att bara ligga i soffan och se film. 
Vi kan ju aldrig dra på en film mitt i veckan menar jag...
Jag börjar bli lite nojig vad gällande framtiden ja.
Jag väntar på en sak till hösten men om det kommer att bli en positiv grej kan jag inte uttala mig om än men jag vet att om det blir så så kommer jag ha beslutsångest.

>3

Tisdag

Underbart väder så här direkt på morgonen :)

Bella väckte mig 3 inatt och var kissnödig. Slickade mig i ansiktet- då frågade jag henne om hon var kissnödig. Hon sprang ut mot dörren. Duktig hund.
Jag har inte sovit så jätte bra inatt ocbh idag jobbar jag 07.30-20.00 så ikväll när jag kommer hem är jag väl skittrött. Jobbar med brorsan i efterm/kväll. Kul :)

Annars händer det väl inget speciellt, denna vecka är väl lite speciell för mig kan man säga......

Kram på er

Måndag





Det har varit en härlig förmiddag med sol och värme men nu börjar det komma in moln=/ Varför ska det alltid bli så för!?

Äter en sen frukost- vitt bröd med ägg och majonäs haha... att jag alltid ska envisas med vitt bröd när jag bara får ont i magen och magen blir uppsvälld!! Men ack så gott det är då;)

Nu kaffe kopp nr 2 och fort ut i solen innan den försvinner helt!
Ha en bra dag

mys söndag

Söndag vilket innebär ny vecka snart och ingen är gladare än mig men vi får väl se...:)
Igår drog jag till Sandra och har spenderat natten där-  blev barnvakt till slut då hon drog ut på fest och Erik hade dragit till Norge tidigare.. Elly o jag gick upp halv 8 imorse medans "mamma" fick ligga kvar.. Vi har kollat på nyhetsmorgon och läst bok i soffan. Men nu blir det kaffe och frukost för de stora sen vill jag bestämt ut på en promenad.

Imorgon sätter mitt sommarschema igång så det får bli tidigt i säng men lite mys och film ska nog jag och Mathias hinna med. :)


Midsommarafton

Vakna och pigga? Vi sov till halv 12, därmed en sen god frukost. Samuel däckade här igår så han joinade oss i frukostbordet :D

Tyvär tog jag inte många kort igår, speciellt inte på folket(partybilder), kameran glöms liksom bort...


Lite förberedelser               På g med maten                Snart färdigt


Sandra,Samuel o Bella                                                
på upptäcksfärd?               Skulle ha spelat kubb
men fööör mycket knott!

O så ett underbart kort på finaste magen.......




Tack allihopa för igår.
Jag är så trött idag..
Jag gav upp halv 1 inatt o la mig i allt oväsen. :)

Kram

Min bella <3


Ett litet kort inlägg om den underbaraste hund som finns. 10 månader gammal och hur duktig som helt. Vi fullkomligt älskar denna tjej!!! Våran tjej.

Fredag

Trevlig midsommar allihopa

Mathias och jag har precis njutit av en frukost och kaffe ifrån Statiol- vi var alldeles för lata för att fixa hemma idag :)

Ska börja städa av huset och fixa borden ute sen hoppa in i duschen.

sen invänta allt folk.....


Ha en underbar dag och kväll <3

Kram

Torsdag

Som vanligt sover jag alldeles för länge och äter en alldeles för sen frukost!Meeeen skit samma!

Idag visar det regn hela dagen.
Vet inte om jag ska vara hemma och pyssla inomhus eller om jag drar till Sandra och Elly.
Ska ut och jobba inatt(bra betalt):=)

Skulle bli skapligt väder imorgon iallafall. Maten fixad, lekarna fixade.. Bara städningen kvar..

Kram

Grattis Far

Dagen har gått fort, kom hem kl 9 imorse, slutade jobbet 7 sen iväg på ett besök... väl hemma sov jag i endast 3 timmar(vaknade halv ett och fick dåligt samvete), stod upp och lagade till stekt potatis,kassler och stekt ägg, for iväg till systemet osv och sen upp till pappa på fika då han fyller år idag. Där bjöds det på kakor och bullar samt en chokladtårta med bär. Trollungen Elly var också där och såg till att vi fick oss gott skratt titt som tätt :) Och massa gos såklart.







Avslutar med en bild på hundarna när dem härjade så!:) Riktig underhållning faktiskt. Bella är så medveten om sin storlek och använder det till sin fördel. Stackars Ludde! :P


Örebrotripp

Idag far vi till Örebro för lite handling. Denna gång blir det en stor fluffig ryamatta och ett litet bord till övervåningen, sen in på ikea för att köpa rullgardiner.... Kanske blir det biltema för att kolla in cyklar.
Alltså inge Marieberg för klädshopping inte. Endast en mascara skulle jag behöva därifrån.

Ikväll ska jag ut och jobba natt. Vill inte, dels för att det börjar bli tråkigt att vara ensam, man tappar den här sociala biten men också dels för att jag är så grymt kvällstrött.

Snart är det midsommar:=)
Hur ser era planer ut?

Måndag

Hade hoppats på att Mathias skulle få sina skattepengar idag(är han den ende som inte fått)?....
så vi kunde dragit till Örebro idag och handlat lite men det verkar inte bli så.
Jag ska jobba 2 nätter denna vecka, tis och Tors... dem dagarna orkar jag inte göra nåt. Behöver all energi jag kan få till just nätterna! Puhhuu

Ska komma in regn tror jag idag så jag funderar starkt på att plocka fram min motionscykel och köra ettt lite kortare pass(var ju så länge sen nu). Har legat på latsidan dem senaste "månaderna",veckorna?! :D

Idag är det iallafall Måndag och det är jag glad för :)

Oppsss...

Inte bra... Tacos, 3 chokladbitar, chips och dipp! Ångesten finns här!!
Nya tag, right?

En första gång

Igår spelade min underbart goa och duktiga sambo nere på sågen med sin mosters gubbe och sin kusin, vädret var toppen och stämningen likaså:) Dem var jätte duktiga <3


Jag är alltid stolt över honom men just igår var det ett speciellt ögonblick. Han drömmer ju om att få stå på scen och han var så glad över detta och så duktig. Är han glad så är jag glad.


Idag ska vi vara hemma och bara ligga i soffan och glo på film och senare äta tacos:)
I veckan händer det lite saker..
Ett besök på Onsdag............
2 jobbnätter....
och så ska vi försöka ta oss in till örebro... lär köpa mitt efterlängtade bord och matta på MIO och lite annat smått och gott.. En ny cykel tror jag det blir för mig. Har bestämt mig för att INTE strosa omkring på Marieberg. Endast en mascara behöver jag!


Vad har ni haft för er i helgen?

<3

Jag hittade precis kort på Bella sen i vintras. Vilka fina kort :)






Lugna Lördag

Jaha, tv och det funkar. Allt förutom min lilla dator. Har jag otur eller vad!? Får jag sitta vid Mathias klumpdator :P
Har precis varit ute på lång promenad med Bella. Tänkte släppa lös henne men det var otroligt mycket folk som var ute och gick idag! Hon fick gå i koppel mestadels och det är hon inte van vid..
Vi är hemma och myser idag hon o jag. Mathias har åkt upp till Björksjön för att repa inför kvällen på sågen.




Måste visa skjortan och klänningen som jag fått hem ifrån Nelly.



Antingen blir det den klänningen eller den vita som jag köpte nyss.
Igår klickade jag även hem en kort tröja/jacka ifrån Nelly, en grå!:)

Klädfia tänker väl ni. Men vadå, man får väl passa på ;) Är inga dyra kläder heller. Och jag behöver det!

Fredag

Regnet öser ner.
Vi bestämde oss för att ta en extra lång sovmorgon!
Kanske skulle vi göra oss en brakfrukost med äggröra och bacon:)

Dagen kommer nog att spenderas inomhus och invänta SMS där det står att vårat modem kommit och vi får äntligen se på tv. 1 vecka utan tv och man börjar vänja sig. Tur man kommer ut på internet då och då.
Ikväll ska Mathias och jag bara mysa och vara. Inhandla lite ost och kex och jag är så sugen på att se skräckis:)

Vad ska ni göra?

Snart så

Vi väntar och väntar på det förbannade modemet som telia SKA ha skickat ut i Måndags! Vi börjar bli vana vid att vara utan saker i detta hus. Snacka om att vi får riktigt med kvalitetstid jag och karln!:P
Masssa massa gos, planeringar och en hel del yatzy och fia med knuff ;)

Eh, jo en tekniker ska komma hit också för tror det blivit nåt knas med själva ledningen.

Är hundvakt åt Mathias föräldrars tollare, stök och bök all the time. Men inatt ska dem hem igen och då blir det vi 3 igen <3

Helgen? Imorgon ska jag och Mathias ha en "dejt" hemma med ost och kex(äter inte ost) men det får väl bli nåt annat till kexen.
På Lördag ska han och hans kusiner ha en spelning nere vid sågen-  han börjar nog bli smått nervös.

Själv inväntar jag midsommar då jag får ha mina nära och kära hos mig.
Sen vill jag bara få detta ur mig till min allra bästa vän- Ta det lugnt och vila vila vila. Vila är den bästa medicinen! Ta hand om dig och den lilla i magen. Det är det enda du behöver fokusera dig på just nu.


Förhoppningsvis kommer tv och internet igång imorgon/under helgen och kan då börja lägga upp lite bilder. Har ju fått lite nytt ifrån Nelly igen.

Kram

hm

Jag är förbannad och sur, ja allt.
Åskan har tagit allt här hemma igen. Andra gången på kort tid. Får beställa modem/boxer hela tiden känns det som! Stå i lång kö till telia osv. Tröttsamt. Nu kör jag på mobilt ett tag tills det nya modemet kommit. Vad rastlös man blir utan tv osv. Skulle haft massa djur på gården, då har man arbete ifrån morgon till kväll! :D
Så jag tar en liten bloggpaus igen tills allt funkar igen!!!

Vaaaaaaaarmt

Varmt- klibbigt idag igen. La mig i solstolen men orkade med ca 5 minuter.
När jag var mindre(men så är det kanske för de flesta) så kunde jag ligga i timmar i sträck utan att röra mig, jag låg och låg, till och med somnade emellanåt. Varför blir det jobbigare ju äldre man blir? Jag blir mindre tålmodig och har svårt att vara stilla helt enkelt. Nej en strand, mp3 och trevligt sällskap, då går det!:)

I eftermiddag/kväll ska vi tjejer + Mathias och peter vara hos Jensen och grilla/dricka, ja vad man nu vill.
Jag tänker hushålla med endast en vinflaska, sedan kör jag på vatten. Ska bli riktigt skoj att få träffa mina bruttor igen, den enda som fattas är MIN BÄSTA VÄN som tyvär inte kan vara med oss ikväll.
Men vi ses på Midsommar J :)

Snart kommer svärföräldrarna på besök en sväng så jag lär springa upp och ta mig något mer än bara bh/trosor. Ha ha för det är just vad jag springer i här hemma om dagarna. Är för varmt för annat!!

Mathias och jag har pratat om en pool om ett par år när lånet har gått ner lite osv men så tänkte vi efteråt, känns lite överkurs med en pool här när vi har sjön så jäkla nära så kanske blir det en vanlig plastpool! Det funkar ju alltid!

See ya

Studentdag

Nu har även mammas minsting tagit studenten. Det var varmt och klibbigt bland folkmassan på Kvinnersta.
Stämningen var på topp bland alla och man kunde riktigt känna med alla- precis som när man själv tog studenten. :)
Fikat var hos mamma där det bjöds på en mumsig pastasallad med kyckling och bacon i med pesto, sallad och bröd.
Efterätt grädd och jordgubbstårta som mormor gjort:)

Här kommer lite bilder






Elly med sin mormor. GOS:)

Småfix

Jag är dränkt i svett(ursäkta)!
Bägge sovrummen är så varma- ingen luft! Måste köpa en fläkt dit in!!
Enda rummet som går att vara i just nu är tvrummet där takfläkten går. Och källaren förstås! Om man ändå hade haft en fin hemmtrevlig källare.

Jag ska dricka upp kaffet och knapra på mitt knäckebröd sedan tror jag att jag tar en cykeltur till Sandra. Vi lär fixa med mammas present. Vi firar henne samtidigt som Emma på Fredag.

Dagarna går sakta

Ciao

Bad och shopping

Igår åkte vi till sjön som ligger nedanför backen här typ och tog oss ett dopp. INTE JAG men Mathias och Bella. Men kallt var det än.



Idag fick jag hem min beställning ifrån Nelly. Där i låg en vit klänning som jag har tänkt ha på mig på midsommar, 2 ansiktsmasker, en ögonmask samt ett puder. Klickade även hem en beställning idag- en kort skjorta, en bh och ett par trosor.



Kanske har jag på mig klänningen på Fredag redan när Emma tar studenten=)
Det som är så bra med Nelly är att leveranstiden är 1-3 dagar vilket är ingenting.

Kram

Tisdag

Fläkten går på högvarv men ändå står luften här inne stilla- hatar det. Finns fan inte ett enda rum man kan ligga i. Men så får vi skylla oss själva som inte har persienner eller rullgardiner i sovrummen.

Mornarna är verkligen olika- ibland kan jag sova som en gris fram till 11 kanske medan andra vaknar jag redan 8.
Hörde det kunde komma in åskväder idag. Tråkigt måste jag säga.

Vi börjar iallafall dagen med frukost och kaffe.

Kram

Helgen som varit

Jag har inte varit hemma sen Torsdags lunchtid. Då drog jag till Sandra. Kom hem imorse efter nattskiftet.

I Torsdags blev det inget speciellt mer än skräckfilm och nötter på kvällen.
Fredag var det ju jätte varmt- vi satt ute och solade och Elly badade i sin pool. Vi grillade på kvällen och så tidigt i säng för hela Lördagen jobbade jag. I Söndags drog vi upp till pappa och de andra med blåbärs paj och rabarberpaj och fikade :) Sen invänta jobbet... Missade finalen i bb men hörde Simon vann- GÖTT

Här kommer lite bilder på Elly <3






Långledighet för vissa....

Även denna helg blir det VILA men också lite jobb.

Vad ska ni göra?

Jag lever

Nu har jag varit borta ifrån bloggen för länge eller vad säger ni.
Har dock inget speciellt att skriva förutom att första terminen i skolan är över. Den har gått fort.
Har fått betygen och det ser ut såhär.

- Vård och omsorgsarbete G
- Etik och livsfrågor VG
- Människan sociallt och kulturellt G
- Lindrande vård VG
- Folkhälsokunskap G

Jag är nöjd. :)

Till hösten ser jag fram emot att läsa dessa kurser

- Medicinsk grundkurs
- Omvårdnad
- Social omsorg

Annars flyter väl livet på som vanligt. Ser också fram emot midsommar då det blir en rejäl fest hos oss, långbord uppdukat med våra vänner =) Innan dess grillning hos Jensen med vårat tjejgäng :)

Nu ska karln och jag slänga ner oss i soffan och hoppas att det går NÅN film ikväll. Imorgon åker han upp till sina föräldrar och är där till Måndag och ska repa med sina kusiner inför deras spelning den 18e.
Jag tror bestämt jag drar mig till Sandra och är där över helgen. Jobbar Lördag dag 07.30-20.00, Söndag natt. Så jag missar SÅKLART BB finalen. =/ men visst hejar vi på SIMON!??

Nåja. Soffa och tv var det.
Hej med er

RSS 2.0