Ingen tid

Har ingen lust eller tid till att blogga nu så ni får vänta ett tag! Har fullt upp. Jobb nästan hela helgen nu samt packning.

Vi hörs!

Torsdag

Haaallå där!
Idag har jag varit hos Malin och hennes lilla dotter och hälsat på:) Klockan drog iväg, väl hemma satte vi igång och skrubbade badrummet,skåpluckor och kaklet. Känns skönt att ha börjat.
Vi fick börja köra grejer till huset i helgen, alltså till utehuset så som Mathias grejer uppe i Björksjön, skotern,båt,bil mm.

Imorgon ska jag ut och jobba 12 timmars pass, på Söndag med så jag hinner inte packa så mycket under helgen, får köra ett ryck på Lördag.

Nu ska vi se Desperate lite i förväg och mysa ner oss i soffan och är glad att min kära sambo gått av för veckan:)


Btw

Rasen är en Samojed/Landseer måste jag ju skriva också så det kommer bli en stor hund precis som jag och Mathias vill ha:) Knäppt va:P

Vad ska lillan heta!?

Vet inte riktigt vad lilla tjejen här ska heta. Sa ju förs Isa som i Isadora men sen tänkte både jag och Mathias OCH Sandra på Bella så vi får väl se. Det går bättre och bättre här inne, leker och busar men väldigt försiktig och ute är hon jätte rädd.




Ingen bra dag

Inte riktigt rumsren den där lilla tjejen. Jag har sovit jätte dåligt inatt och är skitseg nu. Spänningshuvudvärken har tagit sig ner mot ögon och käke/mun. =/ Lovely day!!!

Tillökning

Idag var Mathias iväg till Falköping och hämtade våran hund Isadora/Isa:)
Hon är helt underbar men så rädd stackarn.




Ni trodde jag menade barn va:P

Shopping igen

Herregud vad blogg är segt!!
Tänkte bara slänga in en bild på min nya klänning jag beställt ifrån Nelly. Den satt väl sådär....




Har även beställt lite julklappar till Elly idag:)

Det smyger sig på

Jag HATAR dem här anfallen med trötthet jag får. Det svider i ögonen och jag får gnugga dem hela tiden i hopp om att dem ska vakna till men så fort jag sluter ögonen är det en lättnad.

Jag blir tokig på alla grejer här inne. Var mer än vad jag trodde och jag vet inte vart jag ska börja.

Men nu säger jag godnatt

Måndag

Sol sol sol underbara sol. Man blir ju så glad. Idag ska det ringas runt.. till banken,telia och lite annat sen ska det lagas till en god stark köttgryta.
Just ja, tvättid kl 11-2 med. Passar på att tvätta så mycket som möjligt nu.

Jobbar 14.30-21.00 idag

Känslan är obeskrivlig



Kan inte förstå att vi ska flytta till vårat drömhus. Ok,jag erkänner. Jag är en mer stadsmänniska men jag har upplevt det och jag är redo för så mycket mer nu med min drömkille.

Kvällen

Har hållt på lite här hemma efter maten, packat lite mer och rensat ur bokhyllan. Ser ut som fan här inne nu men så är det. Värre när man bor så litet med.



Föresten, nån som vill ha en svart tubklänning? den är ny och för liten för mig upptill:P


Tror det är storlek 38 på den.


Fryser fortfarande, vad är detta. Men ingen feber tack och lov.
I veckan ska vi iväg och checka en sak och förhoppningsvis blir det bra detta:)
1 vecka kvar till flytten:)



Börjar jag bli sjuk tro

Var ju som sagt småbakis igår men på kvällen/natten fick jag sån frossa, tog på mig massa kläder men frös iallafall. Samma imorse, jag var småsvettig av alla kläder men frös inombords och kroppen hänger liksom inte med mig idag.

=(

Vi som hade tänkt börja putsa fönster..

Mår som jag förtjänar, antar jag!?

Kvällen igår var trevlig. Synd att folk drog så tidigt men vi som var kvar rockade på "dansgolvet". Sabina fixade en super god drink och jag ramlade med cykel på vägen hem så jag har ett blåmärke och en bula där nu :P Men vad gör det. Maten var toppen, likaså drickat. Halv 3 inatt kom jag hem och slängde mig i badet, var så frösen. Åt en smörgås och bums i säng. Klev upp 12 idag och har bara slappat och kollat reprisen på idol. Nu ska vi äta pizza som jag längtat:) och se massa filmer resten av dagen och kvällen.



Dags att sätta igång

Jodå, jag fick allt hälsa på Elly idag och vad hon har skrattat åt mig, flera gånger högt. Såg jag rolig ut?knäpp? Aja, det var iallafall väldigt kul för oss andra att höra.






Nu ska jag fixa iordning mig och dra på fest. Tror jag tar mig ett glas vitt nu redan:)

Hörs!!

Fredag och snö

Hur kommer det sig att varje gång jag jobbat natt så blir jag väckt hela tiden. Sover aldrig längre än till halv 12. Imorse när jag cyklade hem from work så låg det snö ute. :) Det var mysigt med den cykelturen måste jag få säga.





Hoppas få träffa den här goa tjejen idag innan det bär av på fest:)

Soliga Torsdag

Jag börjar redan få smått julkänslor. Beror nog på den kalla luft och frosten som ligger över.
När Carro och jag jobbade på dagis i Oslo så fick vi julkänslor redan i Oktober månad så vi började sjunga och dansa till julsånger med barna då. Ganska tröttsamt när December månad kom dock.

Idag skiner solen, behöver ta en promenad och handla lite. Ska ut och jobba natt ikväll så lite choklad ska tas med:)
Imorgon är det FEST!:) Ska jag se vad mina kollegor går för mohhaaaa


Här kommer en liten bildbomb













Mosters skrutta :=)

Onsdag

Det är så härligt att få vakna upp till sol, vinter som sommar.
Idag ska jag,sandra och Elly till Maria och Mollie och hälsa på:)

Och så skulle vi behöva putsa fönster.......tänk om det kunde vara vinter och minusgrader...


Imorse pratade jag med min chefs assistent och hon sa att jag skulle skriva ner på ett papper vilka dagar kring jul jag kan jobba OM jag kan jobba. Har tänkt på det där och kommit fram till att julnatten kan jag iallafall jobba. Själva julafton vill jag vara hemma speciellt nu när Elly finns till. Juldansen är faktiskt en tradition, DOCK blir den ju bara tråkigare för varje år. Och så har vi nyår. Och den vill jag FIRA i MITT HUS i ÅR!!! Men mellan dagarna och det skulle man ju kunna jobba iofs.  Aja,får väl se. Jag jobbade hela midsommarhelgen i år och det gav PENGAR!=)

Ha en strålande dag


Hur är det möjligt?

Jag älskar varje sekund jag får tillbringa med min stora tjej. När hon ler smälter jag. Att få smeka hennes knubbiga kinder,hålla hennes små händer och pussa och snosa på henne är det bästa!!








:0)










Regnig Måndag

Regnet bara öser ner.
Det är grått och trist.
Jag blir sömnig.
Sugen på godis och film.

Kanske en anledning till att börja sortera grejerna i förrådet samt att ta upp vinterjacka med tillbehör.
På Fredag ska det visst snöa såg jag.
Då ska jag på personalfest så det passar ju utmärkt!!!!!!
"morr"

Igår blev mosters snutta 3 månader och är alltså nu inne i 4;e:) Idag ska hon få sprutor =/
Får väl se hur hennes humör är idag då.


Jobb

Blev utringd på jobb hela dagen idag så dags att sätta fart!

Tv



Igår drog Mathias till Örebro och köpte denna tv till mig.. Eller ja, till oss som vi ska ha i sovrummet i huset sen.
Han köpte även en motorsåg billigt på Jula.
Nu återstår att se i vilket skick skorstenen är i, ser det bra ut tänkte vi lägga pengar på madrasser till hans dubbelsäng som står hos hans föräldrar. Får ju pengar för lägenheten men det ska vi köpa matsalsbord för och lite gardiner,blommor och sånt. Tur det är vinter snart,slipper vi tänka på gräsklippare.
Det är 2 veckor kvar till flytten och det känns inte som det. Vi har knappt börjat med nåt. Igår skurade jag utemöblerna och sopade och röjde balkongen.

Jag har ett enormt chokladsug just nu och jag har inte ens mens!!

Vill så mycket

Idag har jag en riktigt tråkig dag. Ville hälsa på mamma men hon har fullt upp hela helgen. Ville baka och bjuda pappa och dem men det gick inte heller så Sandra,jag,Elly och Ludde har tagit 2 promenader istället.









Mathias är uppe i Björksjön och kommer hem imorgon så idag tänkte jag laga lite enkel god mat till mig själv, nämligen bacon och makaroner haha
Sen mysa ner mig i soffan till en bra film UTAN godis. Endast jordnötter finns det hemma.

See ya


Lördag

Inatt när Mathias kom hem runt 2 tiden så vaknade jag till och blev lite småpigg så vi satte oss vid datorn och kollade idol igen. Han hade inte sett det igår. Efter nån timme började jag bli trött igen och la mig men han,han satt kvar och lyssnade på musik och jag vet inte när han la sig på morgon kvisten. :)


God morgon/middag:)


Kollar ni? Favorit?

Sitter och tittar på idol.
Vad ska man säga.. Som vanligt när man har skaffat sig en favorit så klarar dem sig inte speciellt länge i denna största musiktävling.

Proppar i mig jordnötter fast jag vet att man egentligen bara ska ta nån näve. Så är det när man inte har nånting annat hemma och heller inte vill ha frukt på en Fredag kväll.

 


Vill vara mer aktiv

 

Åhh ja vill så gärna men jag har blivit så lat eller bekväm ska jag väl säga. Jag hatar promenader, iallafall att gå själv och jag ogillar det här första steget att ta till andra sorters träning.
När jag bodde i Oslo vägde jag mellan 68-70 kilo- har alltså gått upp ca 5 sen jag flyttade hem för snart 2 år sen. Kanske inte låter mycket men det KÄNNS. Usch och blä.

















Fredag

Jobb 14.15-21.30


Härliiiisch

Köttfärslimpa och potatis står på menyn idag och då har jag till matlåda till jobbet imorgon med. Skönt att ligga steget före. Har tagit 2 promenader idag och nu ska jag bara slappa och invänta lyxfällan ikväll:)



Vi 2004


2009

Tester

Tog en promenad efter läkarbesöket. Blåser iskallt idag men ändå vill jag vara ute i solen.
Tog en hel del tester där nere,blodvärde,sänkan,gallan och levervärden och några till. Men det skulle ta ett tag innan jag får svaren. Kanske ska ta och berätta varför jag tog tester.. Fick ett krampanfall i sidan av mage/rygg för några månader sen och sen dess har jag varit öm där och haft en molande värk till och från samt "lider" av spänningshuvudvärk och får yrselattaker. Men läkaren kunde inte känna något när han klämde omkring där och sa också att man lätt får yrsel vid sån huvudvärk. Jag får väl tro på han!? Min mage har alltid varit upp och ner men är ju inge kul att gå runt och känna obehag. Känns skönt att åtminstonde ha tagit dessa tester, hade gärna tagit fler för att veta mer men tyckte jag redan kom dit med massa problem.




Läkarbesök

Tänk om jag kunde vakna av mig själv på mornarna istället och vara pigg.
Istället plågas man av att gå upp när klockan faktiskt är halv 8 och man gick och la sig i tid.
En kopp kaffe och några skorpor sen bär det av ner till läkaren. Har väl aldrig direkt vart på nån hälsokontroll,iallafall inte på länge.
Hur dumt är det inte att det inte finns tillgång till en röntgen här nere? Nej, det tog dem bort pga pengar såklart.

Kunde lika gärna bokat tid i Linde på en gång.

Vinterjackan ligger nånstans nere i förrådet och det känns lite sådär att behöva vända upp och ner NU för jackan när vi ändå snart ska ut med sakerna. Lat? JA...

Ska bli SOL idag så ut och njut med er:)


Lite smått och gott


Äääälskar att ligga på mage och få arbeta med kroppen!


Hon har fått syn på sina fötter i vattnet:)





Plask,plask!



Onsdag

Idag ska vi till Jessica och hälsa på. :=)


Är tvungen

Att lägga upp detta pinsama kort från "förr"...



Det är vinter och jag står i ett par LILA 80tals byxor... jag fryser.. snacka om utseendesfixerad! Jisses!:P

Har vräkt i mig mat hos grannen.. Dem bjöd på rårakor med fläsk men eftersom det är en mat jag ogillar så fick jag pannkakor:) Mathias har dragit till golfbanan och jag har hängt tvätt och grejat och väntar på att få dra ut i solen lite. Blir helt dåsig av att vara inne. Jag ser verkligen fram emot läkarbesöket på torsdag konstigt nog men bara den här grejen att få veta lite vad saker och ting kan bero på. Orolig men lättad på samma gång!

Fortsatt trevlig dag


Måndag

Jag kan verkligen inte koppla av och bara sova efter ett nattskift. Vaknade redan 11 och var hemma halv 8 ca imorse så många timmars sömn blev det inte. Känns så dumt att sova så länge. Går jag lika gärna upp tidigt och blir trött till kvällen sen så allt blir som vanligt igen.

Frågade precis Mathias om vi skulle ta en cykeltur i det vackra vädret idag varav han svarade; läste du mina tankar eller...
Kul! Att han tänkte på det.

Nu ska jag kolla upp hotell i OSLO!!!


Sega Söndag

Som jag skrev på facebook så sitter jag och gnager på en morot för att få bort den äckliga blodsmaken av järntabletten! Usch och blä! Men den har hjälpt min trötthet väldigt mycket.

Jag ogillar verkligen Söndagar. Blir nästan smådeppig utav dem.
Ikväll ska jag ut och jobba natt så det kanske är därför med. Så jag passade på att sova länge idag så jag är PIGG inatt. Självklart passar jag på att köpa med godis:)


Ballongmage efter idag


Kom hem nu och är illamående som fan. Ätit både smörgåstårta(4 olika) samt gräddtårta. Det har varit kul att få träffa alla igen efter så många år. Kusiner med barn och alla mostrar som babblar. Och lilla Elly var populär:)






Nu blir det mys i soffan.
Kram



80års kalas blir det idag

Tack för igår tjejer.:)



Chokladtårtan stod jag för och den var så mäktig!!


Mina flickor=) JENNIFER , du var saknad=)


Aa, var ju bara tvungen att lägga upp detta kort, ville ha fina lockar tills idag så jag bad M fixa igår. Var obehagligt att sova med så nu hoppas jag att det visar resultat!

Nu ska jag dricka upp den äckliga järntabletten och klä mig.

See ya


Måste man alltid ha rubrik!

Chokladtårtan är på G tjejer.....

Köpte järntabeletter idag och fy bubblan vad dem smakar skit. Och nej, jag är inte gravid. Men hoppas den här ständiga tröttheten och yrseln avtar lite nu.

Ett bad nu!


Fredag

I 2 dagar har jag nu ringt ner till Vårdcentralen angående mina magsproblem men tror ni man får hjälp? neej, det kan dröja veckor innan man får tid om man nu inte måste ta en manlig UNG läkare. Åhh nej. Det ska väl för fan kännas bekvämt för en själv att sitta där och prata och visa upp sig. Men på Torsdag fick jag iallafall en tid hos vem vem jag inte.
Tror jag ska somna om en stund till nu, kl 7 imorse gick jag upp för att ringa och jag har inga barn att ta hänsyn till så jag tror bestämt jag gör det.

Äntligen helg. Jag som trodde jag skulle vara ledig mycket denna vecka men har jobbat nästan hela veckan.
Och kläderna som kom från Hm och Nelly satt jätte bra.

Ikväll blir det girls night. Tacos,öl och en smarrig chokladtårta som jag ska stå för.:)



Tokhund


Ludde ska då ha det bekvämast!!

Sova, vad är det!?

Kom hem från jobbet runt halv 8 imorse och är uppe nu redan. Har blivit väckt både av telefon och dörrklockan så nu struntar jag i detta.
Ska bege mig ner till Ica och hämta ut mina klädpaket och sen umgås med familjen.

Kram


Gullunge

 

Tisdag


Gud så liten snuppan var här.
Snart 3 månader och det blir bara roligare och roligare(moster är så glad att få vara delaktig i nåt så underbart)

Hoppas hennes klänning kommer denna vecka så hon kan ha den på kalaset i helgen. Och hoppas även mina kläder ifrån Nelly kommer. Beställde ett par jeansleggins samt en svart längre tröja.

Ikväll ska jag ut och jobba natt. Säger som sist, hur ska det gå!! Gick ju såklart men tungt. Imorgon kommer mamma hit igen. Hon ska klippa sig och stannar såklart resten av dagen och umgås med oss:)

Trevlig dag


Slapparsöndag





Linslusar, det är brorsan och jag!

Idag beställde jag papiljotter(ogillar locktångar, drygt!).. Vill ha snyggt lockar till mormors 80 års kalas nästa helg. Nu är det bara klädseln kvar. Ska därför gå in på nelly nu en snabbis och se.

Har vräkt i mig chokladnötter nu ikväll, nya tag alltså!

Imorgon ska jag till Jessica och hälsa på.

Idag bokades även biljett till konsert i Oslo sista helgen i Nov. Själva konserten är väl inte direkt nån wow grej för mig men blev en spontangrej och mest för att jag vill dit.:)

Kläder var det! Jag vet,klockan är mycket men har legat och halvsovit hela dagen idag så tröttheten kommer väl senare i guess.
Natta med er


Vad?

Mycket fika idag.- rulltårta + wienerbröd samt pizza med mamma och de andra. Jisses. Känns bra att Sandra och jag delat på en iallafall :P Mycket mys med bäsfian, hon kan inte riktigt bestämma sig för vilket humör hon ska vara på! Lördagskvällen bjuder på? Säg det. Ska jag lata till mig med nötter eller vad? Känns som det enda man gör om helgerna är att äta till tvn. Kan jag göra senare i livet för sjutton.

Ska ta en dusch nu, det vet jag! =)

:)


Så här kunde det se ut en festkväll i Oslo! Här delade vi på allt:P Denna bild bjuder jag på!


Lindus o jag en sommarkväll i hålan!!


:)


Många turer

Ja, det blev en del promenader idag. Först ut och rasta tokludde för att sedan bestämma fikastund med pappa o de andra så hem en sväng och ordna med lite saker sen ut igen.
Har varit och handlat tacogrejer som ska ätas till idol ikväll:)
Imorgon kommer Mamma så jag ska försöka få till nåt smarrigt som vi kan äta. Men vet inte vad!!




Lilla snuppan vad du är go


Fredag

Wihoo Fredag! Inte för att jag har direkt planer för den mer än att Mamma kommer nån dag och henne SKA jag träffa för det sker så sällan. Idol ikväll med..Kanske skulle köpa lite nötter till det!?
ooo så sitter jag här och det riktigt kliar i fingrarna. Varför tänker ni. Joo snart kommer jag gå in på Hm och Nelly o säkert beställa kläder IGEN. Jag var på väg för några dagar sen men avbröt då beställningen för att jag kom på hur onödigt det var. Men jag är på jakt efter nånting snyggt jag kan ha nästa helg då mormor fyller 80 och det blir släktkalas. Tänk, få träffa alla igen. Det är evigheter sedan. Kusiner med barn,mostrar osv.



Bra kallt är det nu. Vill ha tillbaka sommaren. Den var alldeles för kort som vanligt.






RSS 2.0