Gos


Denna sköna cardigan samt ett par röda hipsters köpte jag ifrån Nelly.

Idag har jag varit hos Linda på kaffe och snackat om allt möjligt. Kom in på väldigt djupa saker.
Trevligt var det:)
När jag och Mathias handlat färdigt så kom Erik och Elly på besök så jag fick gosa och snosa på henne ett tag. Väldigt vad det är fart på henne.




Ludde och Bella har busat som bara den! Nu är våran tjej TRÖTT



Även jag har hunnit bli det. Vi har lagat heta miniköttbullar i hemmagjord tomatsås idag:) Blev riktigt gott.

Men nu tar vi kvällen så hörs vi imorgon. Kram

Måndag igen då

Vädret verkar variera idag?
Trodde vi skulle få ha en fin dag ja.
Idag ska jag hem till Lindus och snacka lite skit. Sen blir det som vanligt veckohandling. Det fungerar jätte bra för oss istället för att handla varannan dag som vi gjort nyss. Orken finns inte och definitivt inte pengarna.

Fick jätte bra respons på uppgifterna av läraren. :) Kan inte bli annat än nöjd och glad.
Bra start på dagen. Få se om kläderna från Nelly kommer idag.

trevlig dag

Vilken härlig dag

Idag tog vi med oss Bella på skotern och drog ut på sjön. Ungefär 15-20 min bort stannade vi så Bella fick leka av sig, hon NJÖT. Vi vuxna satt och solade:)


Bara Söndag

Yes, det är Söndag vilket innebär att älsklingen är hemma ikväll. Underbart är ordet.
Senare idag blir det en skoter tur igen. Fan vad härligt det är. Ikväll FILM

Potatisgratängen blev så jäkla god igår. I did it:) Fick beröm för den ja. Kul!

Fin dag idag helt enkelt.:)

Vår tjej








Liten blir stor




Lördag

Idag ställde jag kl på 9 för att jag skulle väcka Mathias som ska iväg på rally. Han har nu packat sin väska med enbart öl och plunta :P Ha ha Bra start. :)

Själv ska jag plugga och försöka hinna klart alla samt träna. Fick så dåligt samvete när jag åt både smågodis och chips igår men å andra sidan så är det väl bättre att äta allt på samma gång. Och man får ju äta en gång i veckan. Nu blir det inget mer.
I efterm/kväll tror jag Linda kommer på kaffe. Det var längesen.
Annars ska mathias och jag försöka oss på att göra egen potatisgratäng.

Igår kväll låg vi helt däckade till filmen juryn som gick på kanal 9. Men vi somnade bägge 2 till slut. Det var den där skoter turen som gjorde oss helt färdiga. Frösen var jag hela kvällen igår med. Men det var en jätte mysig efterm. Bella var ju med oss, hon satt längst fram på skotern. Hon tyckte det var super kul att få åka med :) Snuttan

Nu KAFFE

Bra dag

Idag kom kläderna jag beställt ifrån Hm. Tar ju sån tid att få det därifrån. Beställer jag ifrån nelly tar det ca 3-4 dagar bara. Hm kan dröja flera veckor.
Iallafall, här är lite av det jag fick idag.


Nya skor, tröja samt en tshirt till Elly. Köpte även nya strumpbyxor och hårsnoddar.
Igår beställde jag från nelly, en cardigan och lite annat smått.


Nu ska karln o jag dra ut på skoter tur och grilla korv=)

Bra dag

Idag kom kläderna jag beställt ifrån Hm. Tar ju sån tid att få det därifrån. Beställer jag ifrån nelly tar det ca 3-4 dagar bara. Hm kan dröja flera veckor.
Iallafall, här är lite av det jag fick idag.


Nya skor, tröja samt en tshirt till Elly. Köpte även nya strumpbyxor och hårsnoddar.
Igår beställde jag från nelly, en cardigan och lite annat smått.


Nu ska karln o jag dra ut på skoter tur och grilla korv=)

Sömnlös natt

Fan vad dåligt jag har sovit inatt. Så ska man iväg till skolan snart.
Hoppas man blir piggare under dagen. För antar det kommer "tusen" uppgifter till idag. :)

Har druckit en kopp kaffe och äter nu en knäckemacka. Ryggan är packad och jag är påklädd.
See ya


SOL

Onsdag, vädret är på topp och jag ska snart bege mig ut och gå en sväng.
Mathias ska upp till Björksjön idag och såga träd, han tar med Bella så hon får leka lite med hundarna där uppe.
Själv ska jag njuta av ensamheten- innebär POPPA MUSIK och TRÄNA. Maten är redan klar. Igår gjorde jag en kycklinglasagne med fetaost sallad till. Mumsigt så.

Blir nästan nervös när en uppgift inte kan bli godkänd liksom, att behöva skriva och uttrycka mig mer. Det är fan jobbigt. Nu skulle jag skriva lite mer om hemtjänsten och hemsjukvården. Aja. Så här är det att plugga på distans. Jkligt mycket tid framför datorn men fan vad man lär sig mer så än att bara sitta vid en skolbänk och lyssna på en lärare varenda dag från 9-3.




Den 11,12 och 13 feb beger jag mig till Karlstad hem till Jennifer på tjejhelg med henne och Mickiiiis:) Det ser jag verkligen fram emot.
Brunch,shopping kanske och fest men framför allt att vi ska mysa och ha det trevligt.

Ut nu! Hörs

Tisdag




Bella visar fint upp sina tänder:)

Hon var helt utslagen igår då hon var med till pappa hela dagen och där var även Ludde så det blev en del bus.
Idag har hon ny energi så nu ska jag äta upp min Activia och gå ut med henne.

Fick lönebeskedet idag och jag blev positivt överraskad:)

Ikväll ska jag ut och jobba natt men innan dess ska jag försöka mig på att utveckla en fråga som min lärare hade en synpunkt på!

Ha en bra dag hörrni:)

Semeldagen för mig



Idag har Sandra,jag och Elly varit hos pappa och de andra och bakat semlor. Dem blev så goda. Vi gjorde de flesta med vaniljkräm och endast 4 med mandelmassa.



Igår kväll 20.58 mejlade jag in alla uppgifter till läraren. Precis innan filmen på 5an började. Hade fått tillbaka ifrån henne redan imorse, hon tyckte det var bra skrivet överlag men hade några synpunkter som jag ska utveckla lite mer. Men det känns bra:)

Sitter i soffan nu och äter en avocado. Usch jag kan verkligen inte med det men jag vill. Igår gjorde jag en smoothie, även ikväll blir det en med mango och hallon.

Kramis

Måndag

God morgon
Ställde kl på 08.30 idag. Vill hinna med så mycket som möjligt idag när vi ska baka semlor. Tar sån tid då bullarna ska jäsa 2 gånger.
Tar med Bella idag. Hon har knappt varit i närheten av annat folk så när hon ser tex skidåkare eller nån bil på vägarna här i skogen blir hon alldeles till sig.

Jobbet ringde nyss med. Ska jobba natt Tis och Tors denna vecka. Blev frågad om Onsdag natt med men det funkar inte då jag ska upp till skolan på Tors förmiddag.

Idag ska mumsas semla:)

En skön söndag

Har hunnit med att plugga väldigt mycket idag. Känns bra! Tog en lång prommis ner till butiken och handlade med så motionen är avklarad.
Köpte massa bär och frukter så jag ska göra en hel del smooties nu i veckan.:)

Imorgon har jag och Sandra tänkt baka semlor. Som jag längtat.

Nu tv och mys med Bella

Kram

Vilken kväll=)

Herregud vilken kväll/natt.
Igår tog jag en promenad till Sandra för mamma o micke skulle dit och hälsa på innan dem skulle vidare till mig. Dem hade köpt fikabröd och vi mös med Elly.




Även Ludde mös



Runt 4 åkte vi hem till oss. Där påbörjades maten. Älsklingen stod för den biten. Panerad schnitzel,potatisklyftor samt egen suverän bearneisås och sallad.





Tulpanerna fick jag av mamma o micke. Passar sig jätte bra på köksbordet. Att man inte köper blommor oftare alltså. Är ju så fint.

Iallafall, vi la oss 5 imorse. Maten blev sent sen drog vi ut på gården,tände marshaller(hur det stavas) o gick till backen som ligger på gården fast lite längre bort o åkte på sopsäckar ner, MEN det gick inge bra för vi sjönk bara ner hela tiden och stackars Micke gjorde sig illa i benet. Småfrösna gick vi in igen och spelade poker men det tog sån tid för att alla babblade hela tiden så till slut gav vi upp och satt och pratade istället. Vi kom in på häftiga diskussioner om världen och sjukdomar(inte speciellt upppiggande,mer deprimerande fast å andra sidan lite intressant. Kom även in på mord och grejer. Till slut var jag tvungen att påpeka; kan vi inte prata med skönhet och mode nu istället. Alla bara skrattade! När kl var halv 5 så nästan sov vi runt köksbordet allihopa så då la vi oss. Kom upp efter 12 idag, en mysig men sen frukost.  Dem drog för ett tag sen. Har hunnit med en promenad med Bella och pluggat lite.
Snart blir det pizza som jag inte ätit på evigheter. :) Film/tv resten av kvällen.

Kram

Helg

Morrn

Sitter med en kopp kaffe och ser ut. Så fint. Solen är framme och jag kan riktigt känna hur dem här vårkänslorna ploppar upp fast jag är inomhus:) hiih Snart Februari ju.
Ska snart gå upp och sätta mig vid stora datorn och plugga lite så jag kan skicka in de första uppgfiterna.

Vad ska ni göra i helgen?

Snygga damen

Återigen har det tagit ungefär 1 vecka sen jag träffade Elly men idag har vi gosat även fast hon inte var på bästa humör:)







Vilken dag måste jag få säga. Vaknade som sagt halv 6 imorse ju. Sen information om olika kurser i skolan-man blev ju helt kokko. Sen hemåt och umgås med Sandra och en halvgnällig Elly-hon har fått 2 tänder nu:) Sen hem för att börja damma och byta sängkläder då mamma och Micke kommer imorgon och ska sova kvar. Sen har jag kämpat med lite uppgifter så jag har gjort lite åtminstonde så jag kan ta helg sen med gott samvete.
Tog även en lite längre promenad med Bella nu på kvällen. Uppfriskande som fan!

Men nu stängs datorn av och jag ska bädda ner mig i soffan och hoppas på att en bra film går. Igår gick ju en komedi på 5an med Steve Martin. Den var ju "cool".

Godnatt

Trötter

Jag somnar ofta i soffan, så när Mathias kommer hem 05.30 på mornarna vaknar jag till MEN somnar inte om just då utan kikar på ett program som var en favorit när man var yngre- Melrose Place.

Nu kan jag inte sluta titta på det.

Är skittrött idag. Kvart i 8 kommer Pernilla och hämtar mig så åker vi till skolan. Vår lärare har varit sjuk så har knappt kunnat sätta igång med nåt men idag skulle vi få information och påbörja Vård och omsorgsarbete tror jag det var.

Men snart är det helg:)


En vacker dag






Tisdag

Jag vaknade halv tolv idag-halv tolv!! Visserligen har jag ju jobbat natt men brukar ändå inte vakna så sent. Jag fick skjuts hem imorse TACK älskling då det är snorhalt ute. Jag brukar annars gå överallt utan att tigga om skjuts. Även i regn och snö oväder går jag gärna men erbjuder han skjuts så kan jag säga JAAAA:)
Höll inte på att komma härifrån igår, vi har ju en liten backe upp till vägen ifrån huset och det gick inte och jag hade ca 10 min på mig innan jag började jobbet så vi fick hälla på spån så gick det OK.
Måste skaffa sand och ha hemma.

Har hunnit med en promenad med Bella samt tränat på cykeln 35 min.
Ska nu laga lite mat och invänta jobbet igen.

Fick mina blå byxor ifrån HM idag. Satt jätte bra.


Då kör vi

30 minuter på cykeln har jag kört och efteråt tog jag en lång dusch och peelade hela kroppen! Jag blev dyng svettig av träningen, helt slut. Det var jätte längesen som jag cyklade på den. Brukar klara av en timme iallafall.
Det är när man kört ett par gånger och fått det som rutin som det känns bra! När vi bodde i lägenheten bara några månader efter att jag flyttat hem ifrån Oslo som jag körde stenhårt med den som en kompis till Mathias sa; shit Annso vad du ser vältränad ut. Men sen gav jag upp. Har gått upp 5 kg sen jag flyttade hem, det är väl kanske inte mycket men det är onödiga kilon. Jag kände mig normal,fin när jag bodde i Oslo men nu känner jag mig bara risig liksom. Nu skyller inte jag på förhållandet, eller jo till viss del för det blir ju mer äta gott och så men varför MÅSTE det promt vara så att man tränar mer och håller vikten när man är singel. För oftast är det ju så.
Blir så arg på mig själv för att jag är en periodare!!! Jag vill egentligen träna kanske på friskis eller hålla på med nån dans men då ska jag först ta mig inåt på en promenad på 30-40 minuter sen köra träningen. Jag är för lat helt enkelt.. På våren/sommaren funkar det ju och göra så men då tar jag hellre lång promenader istället.


Städat källaren



Min Bella <3

Vad vi har hållt på och röjt nere i källaren. När vi flyttade in så ställde vi bara alla kartonger/påsar där nere men idag tog vi tag i det och rensade och ställde allt rätt så det ser mycket bättre ut.
Tänkte nu lägga mig en stund så jag orkar med natten.

Måndag

God morgon eller förmiddag. Välj själva:) Själv vaknade jag vid halv 9 av att Bella spydde. usch och blä. Efter det hade jag svårt att somna om. Vi låg och gosade karln och jag ett tag sen när han började snarka gick jag och Bella upp. Slask väder ute. Vart är solen??! Längtar tills man kan få ha på sig vårjacka solglasögon och slippa termosar och tjocka vinterskor.

Tänk, i April blir jag 25 år. Fan har tiden tagit vägen. Som Sandra sa; Du var ju nyss 22. Ja, det var jag. Helt enig om det. Idag blir Elly 6 månader. Hon sitter jätte bra själv och är väldigt snabb på golvet och ålar/kryper sig fram till saker. Hon har börjat "prata" helt annorlunda och skrattar när man försöker vara rolig.  Ser fram emot sommaren(fast jag säkert ska jobba) men resten av min fritid ska spenderas unga damen med massa roligheter,cykelturer,badning och skratt=) Och en hel del MYS.

Jobbet ringde imorse och min jobbtur idag ändrades. Skulle egentligen jobbat kvällen men så skulle inte natten ut och jobba ikväll och imorgon så jag fick hennes turer samt Torsdag natt. More work-i like.

Nu ska jag ut på promenad med Bellis som verkar smått uttråkad. Se om mina kläder från Hm kommit i postlådan. Ska försöka ta lite nya kort på henne för nu har ni väl inte sett henne på ett tag. Hon är gigantiskt valp:P Tappar tänder gör hon med våran solstråle.

See ya

Tillbaka en sväng

Sorry, har varit frånvarande ett par dagar men har både jobbat och pluggat i helgen. Idag tog jag en promenad till Sandra för att hälsa på min snuppa som jag inte sett på ett tag. Nu jäklar är det fart på henne på golvet.
Imorgon blir hon 6 månader. 6 månader lilla gumman


Älskar dig

Torsdag

Även denna dag har gått i ett. Fått våra inloggningsuppgifter, har börjat plugga och lagat mat,busat med Bella och tagit en skön varm dusch.=) Blir så kallt här inne när det är upp mot 10 minus ute.

Det här med pluggningen är inte bara. Har nu kollat igenom kurser och innehåll. Ojojoj.
Så ska man orka jobba på det med.

Nu blir det tv resten av kvällen

Imorgon ska jag jobba 07.00-14.15

Intressant dag men fööör mycket information :P

J; första dagen i skolan gick jätte bra. Mycket att ta in bara. Kurser och poäng,hur uppläget kommer att se ut, praktiker,grejer genom datorn osv. Men en sak i taget så ska det nog gå:)
Är skönt att man redan läst vissa kurser och dessutom jobbat inom ett område och kan även plocka bort det.

Det som var mest intressant att få veta var vi kunde få ha vår praktik sen, det fanns inom 3 områden. Det ena var inom det område jag redan är i-äldreomsorg, det andra var sjukvård-sjukhus och liknande och det tredje var akut psykiatri och det är det som lockar mig mest.

Men som sagt, mycket var luddigt men det tar sig väl. Nu är det väl bara och vänta på att få kurserna skickade så man kan sätta igång med arbeten.

Tror föresten jag skippar csn överhuvudtaget och satsar på att få jobba en del istället för det är inte mycket man får jobba för dem, ett par tusen i månaden och jag brukar få ut mer än så. Det har rullat på bra. Har absolut ingen lust att bli återbetalningsskyldig eller att få ut mindre än om jag bara skulle jobbat.

Ciao

Skolan

Kl är 8- jag är påklädd,sminkad för första gången på länge(för att gå i skolan alltså),dricker kaffet och ska strax äta frukost. Kl 9 kommer Pernilla och hämtar mig så drar vi till en annan håla!
Skönt att det finns människor som man lätt kan ta kontakt. Nu känner inte jag Pernilla men vi kommer ju göra det framöver eftersom vi går samma utbildning och det är ju mycket skönare att ha sällskap in och dessutom billigare med bensin.

Ha en bra dag

Helt slut idag

Idag har dagen verkligen gått i ett. Jag började jobbet kl 7 imorse och när Melinda kom så satte vi igång att rensa skåp och garderober och torkade ur. Jag gjorde en gratäng som tog sin tid mm.
När jag kom hem fortsatte det, dammsög, plockade iordning i skåp,tvättar just nu. Har även gjort iordning en kycklingsallad tills imorgon då skolan börjar. Börjar bli smått nervös:)

Var även ner och skulle prata med akassan men såklart var dem inte där.

Ikväll ska mitt nya plättgärn invigas:P Mums

Men nu en välbehövlig dusch!


E


Imorgon

  • In till banken
  • Prata med akassan
  • Ta ut pengar så jag har till skolan/bensin osv
  • Handla
Men idag ska jag bara softa. Ska ta en promenad till Sandra om en stund bara.

Igår kväll åt vi tacos, fy bubblan vad gott det var. Konstigt det där, "förr" fick jag i mig säkert 4-5 st men i dagsläget mycket mindre. Som igår åt jag en mjuk och så chips-proppmätt.

Jag somnade till filmen som jag gjort dem senaste gångerna, helt plötsligt vaknar jag till av att allt släcks ner. Poff säger det. Kolmörkt. Tur jag tänt ljus lite överallt innan. Det blåste som sjutton ute. Tänk om Mathias jobbat inatt!? Jag hade skitit ner mig. Lovar! Usch. Hoppas det inte blir så inatt med för det blåser ute nu ganska rejält.

Bella väckte mig på det mest underbara sättet(nu låter det konstigt, som om om det vore en kille) men hon hoppade upp i sängen och la tassarna på mina axlar och liksom kramade om mig samtidigt som hon slickade mig i ansiktet hundra gånger. Aaa nu märker jag hur dumt det lät men ni fattar. :P

Ska ta en walk upp till postlådan här först o se om det kommit några kläder. Har beställt ganska mycket. Från Hm; Mörkblåa jeans,ett natt"linne", vet inte vad dem heter,örhängen,strumpor till elly och strumpbyxor till mig. Från Nelly beställde jag en vanlig vit topp med ränder samt ett par hipsters. Finns så sjukt mycket snygga kläder på nelly som jag vill/skulle kunna beställa men har annat jag ska ha pengar till som resan i Maj samt grejer till huset så jag får akta mig lite. Sen tycker jag om Hm;s underkläder. Aja.

Oj, vilket långt inlägg. Nu får ni läsa. No pictures im sorry.
See ya

:=)




:)


Våran Elly

Nu kommer en bildbomb på vår skrutta! Så roligt att följa utvecklingen för henne. Vi var som sagt bortbjudna till Nora igår. Mamma och Micke lagade mat till oss. Det blev curry kyckling med bulgur,sallad och bröd. Efterrätten stod jag för och jag hade bakat en tiger kaka. 

Elly la vi ner på en filt på golvet och jag som ska ha så jäkla bråttom med allt la en leksak lite framför henne och hon ålade"nästan nästan" kröp fram till den. Hon är på G den tjejen :)



Idag blir det en lugn Söndag. Ska träna dvdn tänkte jag och så ska vi hämta en frys hos Mickans mamma som vi ska få,(TUSEN TACK), våran gick ju sönder och vi var beredda på att köpa en ny för ett par tusen men så fick vi en av dem. :) Ikväll blir det tacomys hemma. var skit längsen vi åt det. Mathias går inte längre ut och jobbar på Söndagar utan han börjar Måndag kvällar nu. Det STOR gillas kan jag tala om.

På Onsdag börjar skolan också. Ska beställa lite vanliga toppar/tröjor från Nelly har jag tänkt. Har så dåligt med vanlig kläder. Det mesta är fan partykläder men ändå när man väl ska festa så finner man nada.

oooooch så längtar jag efter lönen nu. Tror jag får ganska bra denna månad och det ska sparas till Greklandsresan. Nu är det fan dags att öppna ett sparkonto och även gå med i akassan!!!!:P

Ha en trevlig dag


Lördag



Bella gillar att åka bil, hon tycker om att titta ut och se vad alla människor har för sig.


God morgon

Jag vaknade runt halv 9 redan men inte pga mig själv utan jag hörde Mathias här nere så då gick jag upp. Han hade svårt att sova så nu har jag tagit på kaffe sen ska jag baka en kaka som ska tas med till Mamma senare.

Vad pysslar ni med i helgen?

mmmm

Gott det är med rån med ost och smör med iskall mjök till!!mmmmm
Nu drar jag strax till jobbet

=/

C, ni finns i mina tankar. Tveka inte att ringa om du behöver prata. Jag finns här.

Jag lever

Sådär, dem här 12 timmars passen är avklarade för denna gång. Igår jobbade jag på ena stället från 9-3 sen gick jag bara över(i samma gång) och jobbade 3-halv tio. Sen pulsade jag hemåt, vid början av skogen här vid oss kom Mathias och hämtade mig med skotern. Det var första gången för denna vintern som jag åkte och det var som vanligt KUL. Väl hemma så dröjde det inte förens jag slocknade. Det snöar idag med och jag ska ut och jobba kvällen. Men innan dess kommer svärföräldrarna och mathias bror på besök. Vad ska jag slänga ihop tro...

Imorgon är vi bort bjudna på mat hos mamma o micka i Nora.

har inga nya bilder att bjuda på tyvär. Och min nya dator.. Hm kan inte bestämma om jag gillar den eller ej.

Hur mår ni då?

Work

Ska jobba 2 hel dagar nu så får se när jag bloggar igen.

Imorgon jobbar jag 07.30-20.00
Torsdag 09.00-21.30.
Fredag 15.30-21.00


Dagen med tjejerna har varit kanon:)

Tisdag

Tänk hur det kan gå. Det ringde från jobbet vid 10 tiden idag, jag missade men ringde upp 10 min senare men då var det redan för sent. Missade man jobb möjligheter. Fan också. Man måste verkligen behöva sitta vid telefon och vänta som vikarie. Ne fy sjutton. Ska bli så jkla gött och börja plugga och sen att man vet att man har denna utbildning som det varit så mycket prat om. Skulle vara spännande att jobba på ett sjukhus i nån annan ort faktiskt. Vem har sagt att jag måste jobba på denna sketna ort bara för att jag råkar bo här. Nee man skulle söka sig till Norge och jobba sånna där härliga skift, jobba 2 ledig 3 osv. O tjäna därefter :) Enda dryga med det hela är att få iordning alla förbannade papper som måste, skatte papper,leg,personnr. orkar inte igen. Men det hade vart nåt. Vet iallafall att utbildningen ger mig en bredare möjlighet.

Idag är det Tisdag och vi tjejer ska ses hos Malin på fika. Jag bakade denna igår som jag ska ta med..




Ha en bra dag allihopa

Läkarbesök

Besöket hos läkaren gick väl bra. Tyckte hon var suverän och jag kände mig verkligen trygg med henne. Det är ju inte så kul att visa upp tuttarna bara sådär menar jag. Såg en ny snygg ung läkare där nere o tänkte för mig själv när jag satt och väntade, tänk om dem gjort nåt fel och att det är han som ska undersöka mig.


Hon tyckte inte jag behövde oroa mig då min lilla ärt knöl inte ens satt i bröst vävnaden utan brevid och var ytlig ungefär som en inflamerad hårsäck eller nåt liknande. Hon tyckte det var ett under att jag ens upptäckt den lilla för det tog en stund innan hon kunde känna den. Nåja, ingen remiss till Linde men jag kommer iallafall vara orolig så länge den finns kvar hur mycket jag än borde lita på min egen läkare. Så är det.

Min dator har kommit, den får hämtas imorgon. Hoppas jag kan få över min ALLA kära bilder på usb från min gamla dator och att den inte gått sönder helt. =/

Här kommer lite bilder på Bella som jag tog idag när vi var ute och busade.










Våran gäst stuga som jag hoppas folk kommer sova i på somrarna här:)

Min fina Bella

Kommer ofta på Bella sitta utanför fönstret och stirra in som om hon väntar på att vi ska öppna åt henne.






Nu vecka och det känns skönt på något vis. Ny start liksom. Helgen har varit så lång.

Idag ska jag till läkaren och få min knöl i bröstet undersökt. Den är fortfarande kvar och lika "stor". usch. Trodde och hoppades den skulle försvinna men ikke. Nu börjar jag bli nervös. Känns dumt och säga så här nu men ingen i familjen/släkten har direkt råkat ut för nånting eller så så det kanske är på tiden nu.  Ska man ha tur hela livet menar jag! jag vet att man kan ha många olika knölar i bröstet men såhär länge? och jag har dessutom inte mens ens.

Nu ska jag dricka kaffe och sedan ta en promenad med Bella och se om jag fått min dator än.
hej svejs

Nyfikenhet




Morbror Marcus med Elly

Ja, skruttan börjar bli stor. Om 2 veckor blir hon 6 månader och hennes nyfikenhet börjar verkligen växa fram. Hon har börjat med att vifta på sina armar som en tok, nästan så hon slår sig själv och omgivningen. Hon har även börjat hålla på med sin tunga hela tiden, ut och in och vifta på den. Ser lite muppigt ut, är det för att hon börjar få tänder eller är det för att hon nu börjar känna den och att det är roligt?  Det är också intressant att hon börjar veta vilka VI är. Alltså när hon kanske inte sett mig eller mormor på ett tag så kan hon börja gråta när vi tar henne och när hon ser någon ny person så tok stirrar hon. :)
Hon tar även på sig själv mycket, speciellt när hon ligger naken så känner hon på sin rumpa jätte mycket :D

Kul att se och vara med om detta.


Nyår

Nu är allt över och vi har nya saker att se fram emot. Jag börjar plugga nästa vecka, vi tjejer ska förmodligen boka resa snart och kanske kanske man kan börja på att renovera huset lite smått som tapeter och det.

Nyår var kanon. Maten,människorna, stämningen var på topp! Vi la oss 5 på morgonen så igår låg vi sega hela dagen. Åt inte ens nåt flötit utan vi bara låg ha ha.
Här kommer lite bilder...
















Thats it

RSS 2.0