Jobbigt värre ;)

Aa, jag hade redan stora bröst innan graviditeten men alltså nu är dem så jäkla fylliga. Det vita linnet jag köpte igår var för litet i kuporna(såklart), fan vad jag stör mig. Köpte iofs den storleken som jag brukar ha. Kanske var dumt!?
Mathias klagar inte iallafall ;)

Jag börjar bli så nyfiken på den lille i magen nu. Vissa dagar känns graviditeten men andra dagar så känner jag mig som vanligt. Alltså magen är större vissa dagar. Konstigt. 
Jag vet att folk säger att vänta efter ultraljudet för då blir det mer verkligt och du börjar känna mer osv men tiden dit är ju så lång! hur klarar folk av en graviditet utan att veta hur det står till i magen? Idag är det exakt 4 veckor kvar tills vi ska iväg och jag står på 14+0(v 15... FAN vad sakta tiden går när man verkligen vill att den ska gå framåt.


Idag jobbar jag kvällen med brorsan och jag tror bestämt jag ska äta mina efterlängtade pannkakor med grädde och sylt till som jag varit sugen på konstant!

Trevlig Onsdag allihopa

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Ja njut av brösten istället hördu:))tänk sen när dom är spräng fyllda med mjölk, vilka bomber alltså:) o du har ju redan fuskat och sett att det är något i magen ju så för dig borde det ju ändå kännas lättare med väntan än det gjorde för en annan!! Jag märkte ju inget innan ul o tänkte många ggr: är det verkligen nån därinne? Ha ha. Men jag antog ju det eftersom jag gjort positivt grav test :) man får helt enkelt ha tålamod och försöka leva på! Dagen jag fick se bebis för första gången var jag ju jätte nervös eftersom jag inte visste hur det stod till men samtidigt var det en sån underbar upplevele att se den lilla gör första gången och det var värt väntan :)

2011-07-20 @ 11:37:56
URL: http://missjuniverse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0