Torsdag

Tack för era stöttande kommentarer i förra inlägget <3

Det är kan man säga bristande "kunskaper" eller uppmärksamhet ifrån läkarna som gjort att hon ligger där hon ligger.
Hon hade fel på hjärtat och genom en operation med en pacemaker skulle det bli bättre men läkarna av en anledning ville vänta? så hon hann komma hem och bli dålig av en luginflammation och ligger nu i respirator.

Men blodvärdet verkar bli bättre säger pappa, och får hon tillbaka sina värden någorlunda så kan hon orka med en operation.


Kl är halv 6 på morgonen och ja som är så förbannat morgontrött(hur ska det bli med en bebis sen)- ska iväg och jobba förmiddag. När jag slutar ska vi iväg och kika på golv.
Vi satt ett tag igår och kollade- vi vill lägga nytt mörkt lantligt golv i hall och kök med golvvärme men det skulle bli dyrare än vad vi trött så kanske vi bara kör på hallen just nu och väntar med köket tills vi ändå ska byta kök.
Det är så fruktansvärt kalla golv på vintrarna och jag vill inte komma ner med en liten bebis till en kall yta liksom. Nej nu är det dags att man tänker ett steg till!

Vi hörs sen

Kommentarer
Postat av: jennifer

hoppas hoppas hon piggar på sig<3



vi har golvvärme tack och lov-hatar också kalla golv:)

2011-07-07 @ 07:37:20
URL: http://missjuniverse.blogg.se/
Postat av: Maria F

Hoppas ni hittar något tjusigt!!! Min blogg är öppen för alla igen så ni slipper du krångla med inloggning längre :) Kramis

2011-07-07 @ 15:24:00
URL: http://majijaaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0