Hjälp!

Sitter på hm och tittar bebis overall- vill beställa medan pengarna finns.
Hittade en vit overall men är osäker på storlek. Ska man ta minsta 50 eller ska man sikta på större storlek? Fattar inte det där riktigt. Vet ju inte hur stor hon är när hon föds men lär ju ha en på en gång då det faktiskt kommer vara vinter.

Har beställt mina första julklappar till Elly nu. Detta år fokuserar jag mig mest på "barnen" BARNET Elly... roligast så. Dem vuxna får väl en varsin men mer än så blir det ej. Kan inte hålla på att lägga ut tusenlappar varje år.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Ah alltid lika svårt med strl. Jag köpte stl 56 på overallen, då får det plats med lite tjockare kläder under och så ska det inte sitta för tight. Men det är som i ett lotteri, man vet ju aldrig hur stora/ små de små liven är förrens de har tittat ut.



Oh vad roligt med första köpta julklappen :) Jag älskar att köpa julklappar! Ska försöka köpa alla innan lillpisen kommer, för sen vet man inte om tillfället för shopping dyker upp innan jul :P



Oh nu blev jag och längta till julen ännu mer.. :)

2011-09-21 @ 18:30:09
URL: http://jezzans.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Vi använda 50 väldigt länge på Mollie och iaf i våra 50 overaller fick det plats med tjockare kläder :) Sen kan det ju hända att ni behöver en i 56 senare beroende på hur fort hon växer :)

2011-09-21 @ 19:22:23
URL: http://Majijaaa.blogspot.com
Postat av: Ciss

Jag skulle rekommendera 56 i overall! Lite för stor gör ju ingenting men är den för liten så är den ju för liten liksom =)

2011-09-21 @ 20:38:38
URL: http://cciliajanssontuomi.blogg.se/
Postat av: Frida Eriksson

Jag säger som ciss! Köp en lite större. hon ska ju bara ligga i den. =) och större värmer bättre!

2011-09-21 @ 21:15:02
URL: http://rydellvagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0