Hej!=)


                                            Sista dagen på året!


Känns overkligt på något sätt. Att året gått så fort.  Men jag känner inte direkt någon glädje eller så utan det är mer som en vanlig dag för mig. Helst av allt skulle jag vilja äta 3 rätters med kompisarna sedan dra på husfest sedan utgång på krogen!:)

Mathias och jag ska på middag och firande hos Jessica och Patrik ikväll.
Inga jag brukar umgås med men jag ser fram emot kvällen.

Gott nytt år önskar jag er alla

Se hela bilden


Crepes

Halloooo=)  Griskallt idag... Vill knappt gå ut...

Ska laga till crepes här nu med skink och ost fyllning i=) Påminner om när jag och Jennifer åt det varje dag i bulgarien. Gottt.. Får se om jag får till det nu =P

Trevlig kväll

Blandade Oslo kort :)




























Bakdag

Det blev bakning idag! Gjorde chokladmuffins med chokladbitar i och chokladglasyr på!:)
Gav bort dem till pappa med familj för jag tycker pappa förtjänar dem så som han sliter på jobbet..

Annars har dagen bestått av kortspel mest och promenad i kylan! Buhh =P

Jag ska lägga mig i badet nu och fila fötterna :)

Kraaam!!!!

Tisdag

-16 visar det idag här och det märks kan jag säga för fy fan vad kallt det är här inne i lägenheten! buhhhh sockor och tröja på!
Men blå himmel älskar jag!

Igår kollade jag på hockeyn hos syster och Färgestad var ju hur dåliga som helst!=/
Efter matchen kollade vi på nya halloween filmen. Halloween 2... Men den var dålig.
Inte alls som de klassiska Michael filmerna!

Idag är det tänkt att jag och Sandra ska baka nånting, vi fick en varsin chokladbok av mamma i julklapp och där i finns hur mycket smaskigt som helst och vi tänkte kanske ta nåt recept däri..
MEN.. jag är också sugen på en skoterdag...

See ya

.......


SNART SLUT PÅ JUL! HIT MED SOMMAR OCH FEST!:):)

Äta,äta och äta..

Heeeeeeej på er!!
Även idag har det ätits massa, när tar detta stopp undrar jag!
Har varit i Nora och hälsat på mormor och hon bjöd såklart på massa gott...

Vad härligt med massa snö föresten.. Vilken vinter :) Blir skoter här nån dag uppe i Björksjön... Grilla lite korv med :) Älskar det!

Lite funderingar på vad man ska göra på nyår. Blev bjudna av Jessica o Patrik dit men så var min gubbe sugen på en lugn nyår i skogen.... o Linda... vi då?? Jag vettefan alltså.

Vad ska ni göra?



Söndag

Jag sover så länge numera, visst är det skönt men fan vad man blir knäpp! Måste försöka vända detta nu!

Igår låg jag som sagt däckad hela dagen, kollade på filmer. Mot kvällen var vi till Sandra och spelade lite tvspel sedan kollade vi på en film, thriller.. Falskt alibi. När den var slut såg vi att Robin Hood gick på tvn så vi kollade även på den. Mycket populär film när man var mindre då man tyckte att både Kevin och Christian var läckra=P

Slocknade på soffan hemma sen.. Medans jag fick min härliga hårmassage av världens bästa karl!:)

Söndag idag och det kändes som Söndag igår så idag vettefan. Kanske man skulle passa på att gå en långpromenad efter allt man vräkt i sig???!!

Kraaam

Juldans

Som vanligt ligger jag däckad hela dagen "dagen efter"..  Därför jag dricker så sällan för jag hatar dagen efter! Mår riktigt dåligt...  Börjar bli bättre nu.. Har proppat i mig massa choklad och vatten(vatten må vara gott MEN inte dagen efter. Smakar skit. Men just nu är det de enda jag har hemma.
Mathias är på träning, hur fan orkar han =P

Kvällen igår var helt OK.... Förfesten var roligare än själva dansen måste jag erkänna. Det var riktigt dåligt med folk mot vad det brukar vara!






Ikväll blir det TV!!!!!!!!!


Trevligt

Efter allt man proppat i sig så får jag inte i mig frukost NU ens. Ha ha. Bara en kopp kaffe sitter jag här med!
Att julafton ska gå så fort.
Det var riktigt trevligt igår att ha familjen samlad.
Maten var såå god och jag tog flera omgångar men sen var det STOPP...
Efter det satt vi och pratade ett tag tills vi dukade fram massa kakor och kaffe och även det fick jag i mig.

       

Pappa,bröder och syster=)   Julgranen=)       Älsklingen=)


Under kvällen lekte vi lek, en person skulle gå ut så skulle vi andra bestämma en person som det skulle handla om tex jag, sen ska den personen som gick ut ställa frågor om "MIG DÅ" som han inte vet att det är.. 3 frågor sen måste han gissa vem det kan vara. Kan bli rätt så personligt. Men kul var det. Jag fick ; Citroen som bil på mig haha (hur det stavas),kroppen som hobbies (WHY liksom) och ekonomisk... Personen gissade rätt!:)

Kvällen slutade rätt så tidigt.. Vi var hemma efter 10 nån gång för jag var så trött(la mig ju 6 på morgonen vettni)... Hemma slocknade jag och gick upp 11 idag så jag har sovit ikapp! Jätte sköööönt.

Idag har vi tänkt att åka upp till Mathias föräldrar och säga God jul...
Ikväll blir det dansen men det börjar och kännas mer och mer tråkigt för varje år faktiskt så vi får väl se om det blir en kort vistelse där ikväll..=P 

Har ni haft en bra julafton?


JuL!!!

GOD JUL TILL ER=) Vilken vit och fin jul vi fick=)
Här har det gått i ett sen tidigt... MEN jag är så jäkla trött för jag kunde inte somna inatt utan var vaken hela natten och somnade när kl var runt 6 tiden, de ni. Mathias var ute på partaj och kom hem vid 5 tiden. Vi är bägge skittrötta nu!!! Vi gick upp halv 9 för att bege oss till Sandra o Erik på grötfrukost och där fanns allt möjligt uppdukat. Nybakat bröd, masssa pålägg,ägg,majonäs,skinka,gröt,kaffe,te mm. Efter det tog vi julklapparna annars blir det så stressigt ikväll... Fick lite hemmagrejer,pajformar,chokladbok,sockor,presentkort på kicks mm. :)
Nu står Mathias och gör köttbullar, ska ha knytkalas nämligen. Äter det gör vi vid 5 och då samlas alla=)

Glad nyhet också har "jag fått".. wieeeeeeeeeee :):) kan man säga =P

Ha en riktigt GOD JUL NU=)

Dagen före...

Lite små irreterad såhär på morgonen är jag. Ville för en gångs skull sova LÄNGE idag. Men tror ni inte jag vaknar pigg som en ärta halv 9. Visst, jag somnade väl runt halv 12 igår så jag har ju sovit ut men ÄNDÅ.

Idag ska det städas och göra revbenspjäll, ska även hjälpa syster att förhoppningsvis hitta nåt klädesplagg här nere som hon kan ha¨på julafton/nyår.

Igår låg Mathias och jag o kollade på filmen på 5;an, den var bra. Jag fick hårmassage i 1 tim dessutom:)
Han är goooo min karl!

Ikväll blir det bingolotto med massa gött till! De ni! Vetja hur mycket man går upp nu under jul...Hmm

Ha en trevlig pysseldag hörrni!

Vilken natt

Jag har lite huvudvärk,har vaknat en hel del inatt. Låg på soffan för jag ville att Mathias skulle få sova ut nu när han gör förmiddagspass(dessutom snarkar han så mycket att det knappt går att ligga brevid han)=P

Ska slå in lite klappar till idag och färga hår på några annars sker det inte mycket. Ser fram emot imorgon kväll då vi sitter samlade familjen och spelar bingolotto och jag ser fram emot julafton för äntligen ska vi slå oss ihop mamma,pappa mfl... Kommer inte ihåg när jag firade jul med pappa med familj senast.
Lider när jag vet att han är ute i kylan om dagarna och jobbar och lägger tak!! BRRRR

Ännu en jul tillsammans :)

Gosishund=)


Ludde är en RIKTIG kelgris :)

Fått mycket gjort idag

Julblommor köpta och lämnade.
Långpromenad i det härliga KALLA vädret.
Ludde lekte som bara den i snön... :)
Varit uppe hos pappa och hälsat på, ätit lussebullar...

Kom hem precis och fick se bland posten att där ligger ett brev till mig och förvånad blev jag när jag öppnade det att det var skattekort 2010 från Norge! Förstår inte varför jag får sånt ÄN?? Nån som vet??
Känns inge bra det här... Har allt blivit rätt med flytt troooo.. så man inte får stå och betala MASSA tillbaka på skatten pga nåt fel ifrån sverige-norge.. Hm.... Eller skickar dem ut skattekort bara sådär för att man HAR jobbat där.. Jag vet inte. Konstigt iallafall..

Tvätttiden börjar snart så det är bara att sitta hemma och vänta. Tråkigt.  Tänk vilken fördel att ha tvättmaskin hemma och bestämma själv när man ska tvätta! Fanns inga tider alls nu innan jul förutom idag.

Ha det!

Tragiskt

Ännu en skådespelerska död. Verkligen tragiskt speciellt när dem är unga!=/


God morgon

Ska äta frukost sedan bege mig ut i kylan och köpa lite julblommor innan dem tar slut. Ska ge en till farmor och farfar idag.
Idag tvättar jag mellan 2-5.  Skönt att ha nytvättat innan jul!
Ska se till att köpa bingolotter med innan dem är slut. Ska spela med mamma och systrar på Onsdag kväll!:)

Ha en fin dag i snön och det härliga vintervädret!:):):)

Skön låt

Ahhhhh lyssnar på en sån skön låt. Hörde den jämt på trafikskolan, men kom inte på vad det var för låt, hörde den nyss igen på NRJ och fick sen höra vem som sjöng den. OTROLIGT skön..

                                  JASON MED WHAT YOU SAY

Yeahhhh


Trevlig kväll

TACK TJEJER FÖR EN JÄTTE TREVLIG KVÄLL IGÅR.


Tanja,Micaela,Jennifer,Jensen,Hanna,jag och Anderberg var vi som besökte restaurangen Hellas i Örebro igår.
Maten var så god. Beställde kycklingspett med klyftpotatis/ris och 4 olika såser samt sallad :) Mätta blev vi! Och några öl till det =P Tyvär så tog jag knappt några kort. Blir fler gånger.
Jag blir så glad när vi är samlade alla tjejer för det händer inte så ofta. Nu fick Jennifer och Hanna köra så vi bestämmer utgång här snart i hope!????

Se hela bilden








Undrar hur Mathias haft det på kryssningen. Jag fick ett mms av han igår där han skickat ett kort på sig själv och frågade om han dög.. självklart skrev jag JA för han var så stilig min heting till pojkvän:) Han hade skjorta,slips och sin nya väst. Jätte snyggt! Han skulle spela lite tror jag han skrev. MEN hade han blivit rik så hade han nog hört av sig. Tror ni inte det! Ha ha

Idag ska jag äta hos mamma hade jag tänkt. Annars händer det inte så mycket. Lite dumt att vi inte får tvätta här på Söndagar för just den här dagen är ju perfekt för såna saker.

Restaurang ikväll

Oj vad klockan går. Om ca 2 timmar beger vi oss till Örebro och ska ut och äta på restaurang vi tjejer=)
Ska gå i duschen snart och göra mig iordning..

Har varit och grattat syster där det bjöds på marängtårta.



Mathias har dragit på kryssning nu och är hemma imorgon kväll igen! Hoppas dem får kul!

:)


Grattiiiis

Grattis på födelsedagen till min syster Emma som fyller 17 år idag :)




Se hela bilden

Sällskap

Om en stund kommer Linda hit( det var evigheter sen), vi tänkte kolla på film och bara praaaata av oss! Trevligt!



Handlingen klar

 

Den här fina köpte jag på måltidens hus igår. Tänkte först jag skulle ge den i julklapp men tycker den är så
fin att jag behåller den själv.

Idag har det handlats både lite julmat och alkohol! Känns bra att få det gjort och slippa gå ut i kaoset nästa vecka.
Ikväll ska jag bara vara hemma och se på tv/film, äta apelsiner(dem är ju supergoooda nu)....
Mathias gör som sagt sista matchen för jul.. Imorgon åker han på kryssning med sin far och jag ska ut med tjejerna och äta gott :)

Trevlig kväll=)

Sista dagen för jul

Morgon till er =)

Idag börjar jag halv elva och går till ca 12, jätte härligt. Då går jag till mamma på en gång för där ska vi bestämma vem som gör vad på julafton. Alltså maten. Vi ska slå oss ihop allihopa, annars brukar Sandra o jag springa mellan. Blir lite stressigt.

Jag och Mathias ska äta på Hammarns idag. Kycklinggryta!
Sedan drar han på sin sista hemma match innan jul.. Blir film för mig tror jag. Lite trist att Idol har slutat.

Sitter här och äter knäckemacka och vatten.. Haha vilken kombination va. Inte för att det INTE finns annat att äta och dricka utan mest för att jag "inbillar" mig att knäckebröd är bättre för magen. Kan det vara så?
Och mjölk blir min mage jättte konstig av men gott är det ju.

Ha en bra dag

Gammal bild jag fann på systrarna Smedh=)


Trevlig dag

Jisssses vad kallt det är ute och dumma jag får skylla mig själv att jag inte tar på mig långkallingar och raggsockor när vi ska vistas ute för det gjorde vi idag. Vi var till Grythyttan nämligen. Traskade runt i kylan. Till slut pallade vi inte med så några samt jag smög in till måltidens hus och värmde oss för där skulle vi äta lunch senare. Maten var super god. Schnitzel(stoor sådan),potatis, bearneisås, sallad och bröd:) Är ju där jag vill börja sen på spa programmet men tyckte inte jag riktigt passade in bland alla snygga människor =P

Efter maten gick vi ner till källaren för att kolla in pepparkaksutställningen. Det var häftiga grejer dem gjort!!


         

Mumsiga va=) Sista bilden har inredningsdesign på skolan gjort. 3;e pris till dem!

Har slagit in lite fler julklappar här hemma. Nu ska jag ta ett bad sen tror jag vi ska ut och göra några ärenden!

Ciaoo


Snickers

Vilket underbart KALLT väder vi fått. Love it:)
Kom hem för en stund sen. Har duschat och ätit.
Har varit hos Sandra och gjort snickers.


Imorgon bär det av till Måltidens hus! Trevlig dag!


Onsdag

Wow vad det har snöat inatt, nu ligger det ännu mer snö där ute:)
Jag har sovmorgon och njuter för fullt. Gick upp halv 9, kollade på nyheterna(skett många bilolyckor nu) otäckt.
Nu sitter jag här och dricker kaffe. Idag tar jag nog en promenad till skolan och hem. Var svårt att cykla igår.

Mathias älskade min sockerkaka som jag gjorde igår och sånt är alltid uppskattat!! Det är bara han äter hi hi.

Ser verkligen fram emot Lördagen då vi tjejer ska ut och äta i Örebro=) Inte ofta man ses allihopa..
Och jag LOVAR. Hade jag haft körkortet nu så hade jag kört!!! :=)

Hej svejs

Vilken energi nu då

Vilket ryck jag fick förut. Tänkte bara ligga och slappa ja men jag drog på musik, körde med mina hantlar en stund, städade och dammade sedan slängde jag ihop en smet till sockerkaka, den blev precis klar så den ska ätas sen:)



Slänger i några kort på Sandras katt SOTIS som är en riktig sötnos OCH hårboll=P

   

Lägger in alldeles för lite bilder, jag vet.


Noll tankar

Sitter här och funderar på om jag har något att skriva. Kan inte komma på nånting. Det är väl för att det inte händer nåt speciellt i mitt liv just nu. Tröttheten ligger kvar efter så många veckor, eller ska jag säga månader.

3 skoldagar kvar sen får jag sova eller pyssla med sånt man inte har tid med nu.
Har inte tränat på 3 veckor nu och det är inget jag vill heller så då struntar jag i det annars blir det bara
tråkigt och det ska det inte vara.

Kollat upp lite kostnader för körlektioner i Filipstad idag och fasiken vad dyrt det är!! Rena råneriet! Hur fan ska detta gå. Risken FINNS att jag kommer lägga detta åt sidan tills jag vet inte när pga pengar.=/

Neeej jag får väl fortsätta träna med min käre handledare tills man känner sig ÄNNU mer säker.

Nu ska jag lägga mig i badet och fila fossingarna




Tröööööööött

Och dem tidiga mornarna fortsätter... MEN.. bara 5 dagar till :)

                                 God morgon

Tvspels dag

Dagen har spenderats hos syster och super mario:) Var evigheter sen man spelade det och vad dålig man blivit på det. Kom till värld 6 och den fick vi göra om och om igen.

Har även kollat reprisen på Desperate för jag missade det i veckan. Säger bara det; SPÄNNANDE och nu ska man behöva väääänta. =D

Ska laga mat nu. Egna panerade schnitzlar,potatisklyftor och bearneisås :)

Myyyyyyyyys Söndag

Härliga Söndag

God morgon
Vad härligt att få vakna upp till en blå himmel. Får väl se hur länge det håller

Det var sååå mysigt att se snön falla igår, om det ändå kunde kommit mer.

Se hela bilden                                                                                                               
Vad gjorde jag igår? Inget speciellt faktiskt. Hälsade på pappa med familj sedan började jag och Sandra planera middagen. Dem skulle bjuda mamma och Micke på mat så då tänkte jag att jag o Mathias kan äta med dem också. Vi lagade älgfärssoppa med massa gott i, paprika,purjo,lök,creme fraiche samt nybakat bröd:)
Efterätt kladdkaka:) Vi blev mätta och belåtna.

(inte min bild)Men ungefär så ser soppan ut.

Igår kväll satt jag och Mathias och kollade på film, Deception på 5;an. Jag somnade till den men innan jag gjorde det hade jag det riiiiiktigt skönt, nånting jag saknat väldiigt mycket, det är hårmassagen jag brukar få av älsklingen. HIMMELSKT SKÖNT.

Första gången på länge jag njuter av en Söndag. Kan det bero på att jag inte ska åka nånstans idag?!=P
Ska ta och städa lite och börja planera inför julen annars står vi där dagen före i kaoset. Promise!!

Hr ni haft en trevlig helg?


Min stora kärlek:)


Lördag

God morgon
Jag stod upp kvart i 9 för då skulle Mathias upp, han ska stå i kiosken nere på en match ett par tim.
Jag tänkte passa på att träna för det är säkert 2 veckor sen.

Ska bli sol idag såg jag och den är så välkommen så. Kanske man skulle passa på att baka lite, fylla upp frysen med något gott :)

Idol finalen igår var ju bra, dock fel person som vann. Jag röstade ett par gånger men det sket sig ändå. Visst, Erik gjorde vinnarlåten bättre men är det allt som betyder något eller? Om man tänker generellt på programet så har ju Calle utvecklats mest, han varierar sig med. Kommer att gå bra för han med :)

Ha en trevlig Lördag

Fredag=)

Jag blir knäpp på det här systemet att man endast får se HUR många som besöker ens blogg men inte VILKA. Hoppas det där ändras en dag :) Ändå har jag frågat er några gånger vilka ni är och vissa får jag svar ifrån men det är inte många. Törs ni inte säga eller?:)

God morgon. Jag vaknade 5 imorse och var pigg som en ärta. Antar att det berodde på dem tidiga mornarna i Degerfors i 2 veckor. Kl 6 kom Mathias hem från jobbet så då kollade vi på nyhetsmorgon. Men sen kom jag på att så där tidigt kan och vill jag inte gå upp så jag gick och la mig, somnade ett par tim och gick upp efter 9.

Kl 11-2 har jag tvätttid. Det behövs kan jag säga. Annars blir denna Fredag lugn. Är riktigt sugen på kaffebröd, wienerbröd eller delicato boll kanske. Har gått ner 2 kg på den här veckorna men det kan jag säga er att det blir det snart ändring på ha ha.

Ikväll är det idol finalen och ni som hejar på Calle, KOM IGEN OCH RÖSTA. Maria??? Du med.. Jag ska iallafall det som bara den!! Är ju sååå dumt att folk går runt och VET att det är Erik.. Säkert är det så men vart är det här spänningen då isåfall? Då blir ju programet inge kul. Eller hur?
Se hela bilden



Kort

Kollade precis på gamla bilder så jag slänger in några här. Alltid lika kul :)


                                   
Linda o jag semestrar i Oslo:)   Bulgarienresan:)     Semester i Göteborg:)


Im back

Hej på er... Hur mår ni?

Jag sitter och läser bloggar, uppdaterar mig lite. Fan vad man kan sakna att ha internet ibland. Man blir lätt beroende tyvär.

Kom hem här för nån timme sen och veckan på kursen har gått fort. Dock inget körkort ÄN men jag kämpar på vidare. Om jag ska vara ärlig och det har jag skrivit innan med så tyckte jag inte att trafikskolan eller lärare var speciellt bra och det påverkar naturligtvis körningen också. Jag har klarat det flesta pärmar och känt mig redo för teoriprov men så sitter inte körningen heeelt. Väääldigt trist. Men jag har fått veta vad som behövs tränas på så det är bara att ta nya tag.. Synd bara att man kastat ut så mycket pengar..

Älsklingen ska iväg här nu på julbord så jag ska lägga mig i ett bad och ta hand om mig själv och tycka synd om mig själv... Neeeej då... :)

Ser fram emot tjejmiddagen nästa helg :)

Ska ta och kolla igenom lite repriser nu, har inte kollat på tv på 2 veckor. Bara pluggat maasssssa. Snacka om att orken är borta.

Ciao


Hej så länge

Sådär.. Packningen klar. Duschat, ätit, städat lite och myser nu i soffan en stund till innan det är dags att åka.

Vi hörs mot helgen :)

Söndag

Innebär resa tillbaka till Degerfors. Jag vill INTE.. Har sån lust att skrika ut det. Helgen har gått för fort..
Imorgon ska vi 3 elever åka till Kumla och köra halkan. Jag var väldigt positiv till den här kursen innan men nu gråter jag nästan. Allt pga en lärare. Jag försöker bita ihop men på nåt sätt trycker det ner mig. Ska man behöva lägga ut så mycket pengar och vara så missnöjd. Nu menar jag inte att jag inte lär mig nåt UTAN det här handlar om attityd och förståelse. Jag är faktiskt BARA en elev som är där för att lära och göra fel.

Gnäll gnäll.. Bita ihop var det.

Grått skitväder är det också. Vart fan är världen på väg?!

Jag ska ta och packa lite, njuta utav slappheten här hemma i soffan innan det är dags att köra iväg.

Har ni haft en bra helg?
Det har jag! Kort men bra.

Hej svejs


Lördag

Morgon

Vaknade vid 10 och såg att snön var borta. Jäkla regn säger jag.

Vi ska äta en god frukost nu sen vet jag inte vad det blir. Blir lugnt iallafall och som sagt så vill jag att
dagen ska gå sakta.

Jag tycker det är jätte jobbigt att behöva ha en sån sur o elak man på en sån här kurs. Riktigt påfrestande kan jag lova. =(


Ha en bra dag allihopa


Idol

Yeeeeeeeees oh yeeeees CALLE i final:) Det trodde jag inte MEN jag kan lova att gud vad jag skrek när det sades hans namn:) Kvällen har spenderats hos Sandra med syster och mamma med chips:) Men jag tycker kvällen har gått fort, vill inte det för det innebär att jag snart ska åka tillbaka till Degerfors och när jag tänker på det känns det lite deppigt för helt situationen är jobbig! Men men

Nu ska jag lägga mig och sova gött i MIN SÄNG mohaaaahahah

Natta, kraaam

Hemma en kort sväng

Heeeeeeeeeeeeej på er
Faaan vad skönt att ha internet igen och FAN vad skönt att vara hemma, dock ska jag ju iväg på Söndag igen för ska iväg till Kumla tidigt på Måndag morgon och köra halkan.
Om jag ska skriva kortfattat hur veckan varit på kursen så säger jag JOBBIGT.
Har gått väldigt bra med teorin. Har suttit från tidig morgon till sen kväll och pluggat, gjorde första testet i pärmen idag som läraren rättade. Hade endast 2 fel så det var tummen upp men däremot körningen går det sämre med. Tycker jag körde ganska bra innan och hade kontroll men det var som och börja om från ruta ett. Har kört olika moment vid varje körlektion men det har varit jobbigt. Degerfors är inte stort men är man van med lilla Hällefors så Ja då blir det smått otäckt när man heller inte vet hur vägar och sånt ser ut där. Och så har man en surgubbe till lärare och det gör saken ännu mer jobbig.=/
Veckan har gått fort men det återstår 1 vecka till och hur det än går med allt(för jag känner själv att jag behöver träna mer) så kommer jag därifrån med mer kunskaper än vad jag hade innan.
Nu är jag hemma och har helg, dricker kaffe för det har jag inte gjort på hela veckan. Har levt på frukt och färdig mat för man fick inte laga mat på pensionatet så jag är oerhört sugen på hemma lagad mat:)

Slänger in lite kort ifrån "lilla" Degerfors och där jag håller hus...

                
Dubbelrum till bara mig.                 Trafikskolan
:)


Nu ska jag ta mig en lååång dusch och skrubba hela kroppen, tycker det är äckligt att dela dusch/toalett med så många. Ikväll ser jag fram emot att få krypa ner i soffan och se idol.

Vi hörs senare. Kraaam


RSS 2.0